Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/7): Drie Eredivisieclubs strijden om IJslandse spits

Laatste update:
/
AC Milan heeft een top vijf samengesteld van trainers die Massimiliano Allegri moeten opvolgen. Bovenaan de lijst staat Josep Guardiola, die na vorig seizoen vertrok bij Barcelona. De Spanjaard is echter een dure klant. Nummer twee is Luciano Spalletti, momenteel coach van Zenit Sint-Petersburg. Drie is de werkloze Rafael Benítez, vier is Roberto Mancini van Manchester City en vijf is oud-speler en huidig jeugdcoach Filippo Inzaghi. (La Gazzetta dello Sport)
/
José Antonio Reyes leek uit te groeien tot een van de pijlers van Sevilla, maar de 29-jarige vleugelspeler is uit de gratie gevallen bij coach Michel. De 21-voudig international van Spanje is niet bereid om nog veel tijd op de reservebank te spenderen en zoekt dus naar een oplossing. Het Turkse Fenerbahçe zou zich gemeld hebben om Reyes vanaf januari tijdelijk over te nemen. (El Mundo Deportivo)
/
Na Alfred Finnbogason wordt Aron Jóhannson mogelijk de volgende IJslandse topschutter in Friesland. De 21-jarige spits van het Deense Aarhus, die dit seizoen in dertien wedstrijden al twaalf treffers maakte, staat in de belangstelling van sc Heerenveen. Ook Vitesse en AZ volgen de spits. “Ik kan bevestigen dat er buitenlandse clubs zijn met interesse”, zegt zaakwaarnemer Magnus Magnusson. (Sporten)
/
Bij Schalke 04 staat men er niet van te kijken dat Felix Magath is ontslagen bij VfL Wolfsburg. De overkwam de coach in maart 2011 ook in Gelsenkirchen. “In het begin ging het top, maar daarna behandelde hij sportief directeur Horst Heldt niet zoals we afgesproken hadden. Hij heeft een grens overschreden, hij heeft de richtlijnen van de club niet goed begrepen”, zegt bestuurder Clemens Tönnies. (Diverse Duitse media)
/
Het is nog lang niet zeker of Mauro Zárate in januari wel daadwerkelijk vertrekt bij Lazio. De club wil de aanvaller wel verkopen, maar niet verhuren. Concrete aanbiedingen zijn er nog niet geweest en voorzitter Claudio Lotito kan dan ook niet anders doen dan afwachten. Zárate, die onder contract staat tot medio 2014, speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Internazionale. (Corriere dello Sport)
/
Lang niet iedereen kan de verleiding van Paris Saint-Germain weerstaan, maar Sofiane Feghouli kan dat wel. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Valencia. De club speelt ieder jaar in de Champions League, een fantastisch stadion en ik heb nog een contract tot medio 2014. Mijn zaakwaarnemers onderzoeken de mogelijkheid om tot contractverlenging te komen”, aldus de Algerijn. (L’Équipe)
/
‘De nieuwe Jari Litmanen’ liet de kans op een contract bij Liverpool schieten, maar wil in de toekomst alsnog naar Anfield. “Het is mijn droom om voor Liverpool te spelen. Waarom ik in maart een contract weigerde bij Liverpool en bij HJC Helsinki bleef? Het was een lastige beslissing, maar ik voel me momenteel nog uitstekend bij deze club”, zegt de achttienjarige Joel Pohjanpalo. (Daily Mirror)
/
Diego Simeone moet lachen om de suggestie dat het steeds vervelender wordt om wedstrijden in Spanje te bezoeken, wegens de problemen op de tribunes. In de Primera División komen steeds vaker relletjes voor en fans zingen beledigende liederen. 'Agressief? Weten jullie niet hoe het er in Argentinië aan toegaat? Vergeleken met Argentinië is Spanje net Disneyland", zei Simeone, coach van Atlético Madrid. (AS)
Massimiliano Allegri haalt de Kerst niet als trainer van AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja Argentinië is een pak erger.maar het is mij wel opgevallen dat er in Spanje op de tribune meer en meer incidenten gebeuren.en die liedjes die ze zingen daar zou de Spaanse bond echt iets aan moeten doen voor dat het uit de hand loopt.die liedjes gaan van hoerenzoon tot ik weet niet wat.zeker Ronaldo heeft daar veel last van.als spelers op het veld geen erge dingen mogen zeggen tegen elkaar.dan vind ik ook dat ze iets moeten proberen te doen tegen supporters die nare dingen zingen over bepaalde spelers.

Hmm.. tot wanneer loopt Jóhannson z'n contract? We hebben wel weer een spits nodig. Altidore vertrekt naar alle waarschijnlijkheid aan het eind van dit seizoen. En Boymans voldoet niet aan het niveau.
Hopelijk kunnen we Heerenveen en Vitesse aftroeven.

Waarom haalt Vitesse die Pedersen niet terug bij vertrek van Bony? Die hadden ze toch verhuurd? Vond ik altijd een erg goeie speler.

1 november 2012 om 11:42

Volgens mij las ik laatst dat Vitesse geïnformeerd had naar Altidore. Dus die zie ik eerder komen bij een vertrek van Bony, dan dat Pedersen een kans krijgt. Aangezien die Pedersen 90 % van de tijd geblesseerd is, en ook niet echt van grote toegevoegde waarde in de kleedkamer.

1 november 2012 om 12:12

Inderdaad, een speler met zeer veel flair en talent, echter een lastpak in de kleedkamer, veel blessures en weinig motivatie. Doet het overigens wel erg goed tijdens z'n verhuurperiodes.

Met dat geld wat ze verdient hebben aan Ibra en T.silva, hoeven ze geen zorgen te maken over de salariseisen van Guoridola. Of zal suikeroompje Berlusconi geen geld meer geven, na z'n opwachtende 'gevangenisstraf'? AC Milan is een jonge ploeg dat gekneed moet worden aan een coach die dat aankan, Guordiola zou perfect passen.

Zou mooi zijn als Pippo t stokje overnam. Heb hem altijd een mooie speler gevonden, zo dodelijk voor de goal ook al stond hij niet altijd in de basis.

Als dat waar is over Reyes, verbaast het me wel. Halverwege vorig seizoen werd hij teruggehaald als verloren zoon, naar 'zijn' clubje. Hij was niet fit, en duurde lang voordat hij echt kon spelen. Tegen het eind van het seizoen was soms de ouwe Reyes te zien met heerlijke acties en een geweldige techniek maar lang niet vaak genoeg. Afgelopen zomer heeft hij een speciaal trainingsschema gekregen, flink afgetraind en stukken fitter. Dit seizoen hoopte Sevilla de echte Reyes te kunnen zien, maar hij heeft nog geen wedstrijd gespeeld, en zit zelfs niet eens bij de selectie. Zullen dan toch wel ontevreden over hem zijn, terwijl het zo'n begaafde speler is. Zou het erg jammer vinden, maar misschien moet het dan maar als de situatie uitzichtloos is voor hem bij Sevilla. Dan mag er ook zeker een vervanger gehaald worden, een Tadic of Chadli zie ik graag komen denk wel dat Sevillla een goede stap voor beide is.

Waarom gaan ze steeds kopen, kopen en nog eens kopen. Gebruik je eigen jeugd eens goed.
Ik zie liever een jongen van eigen jeugd of talentje uit lagere divisie gekocht worden. Hoeft zich niet aan te passen aan de taal ect..

Zie je wel bij Nillson, Martensson en Gerndt bij mijn cluppie. Floppen totaal. Je mag verwachten dat ze alle 3 een basisplek hebben maar Nilson en Martensson zijn al voorbij gegaan aan eigen jeugd. Dus kijk eens goed in je eigen jeugd en gebruik dat meer voordat je weer een gokje waagt met een speler uit een ver land.

Ik meen gelezen te hebben dat Ajax en Groningen deze Ijslandse spits ook volgen

Het Milan-bestuur weet ook dat de selectie momenteel gewoonweg tekort komt om hoge ogen te gooien dus zullen ze geduld hebben met Max, en terecht. Hij doet soms rare beslissingen qua wissels maar mensen die denken dat ze alles beter weten kunnen beter hun interesses verleggen naar een andere sport, want die weten vaak niet wie er al dan niet 100% fit is en met de huidige selectie is elke wissel een slechte wissel aangezien onze bank op niks trekt. Helaas kunnen onze overgebleven topspelers niet oneindig lang spelen zonder vermoeid te geraken.

Forza Milan, Forza Max Allegri!

1 november 2012 om 12:09

Volgens mij red El Shaarawy zijn baan, jongen van 20 moet AC Milan op sleeptouw nemen. Eigen schuld dat wel. Ze hadden 5 jaar geleden al moeten verjongen. Nu hebben ze alle ervaren krachten er uit gegooid en de rest voor de leeuwen gegooid. Deed je het geleidelijk had je ideale mix van ervaren met jeugd en talent.

1 november 2012 om 12:21

Geleidelijk aan is misschien wel de betere optie maar spelers als Nesta Gattuso Pippo en Seedorf zet je natuurlijk niet zomaar aan de deur, dat zou gewoon onrespectvol zijn voor hun bewezen diensten (zoals Raul, Guti). Milan heeft gewoon extreme verjonging aangebracht dit jaar en ze hebben dan ook gewoon een overgangsjaar gepland. Of denk je dat ze verwachtten dat Allegri de CL wint met deze selectie? Daarbij is zo'n jaar helemaal niet louter negatief, stel dat we een Tevez en/of Balo gekocht hadden, en een goeie rechtsback, denk je dat SES en De Sciglio bv een even stormachtige ontwikkeling zouden gekend hebben? Nu krijgen ze de verantwoordelijkheid die nodig is om je ontwikkeling te maximaliseren en hier zullen we volgend jaar absoluut de vruchten van plukken. Ik zie wel nog liever meer talenten aan spelen toekomen maar ik ben alleszins al zeer blij met SES en De Sciglio.

1 november 2012 om 20:58

De enige reden dat Ac Milan Allegri nog niet heeft onstlagen is dat ze daaraan geel geld willen verliezen denk ik. En overigens Benitez op plaats 3??? Ik vind hem een ramzalige coach ik zou voor 3 jaar ofzo Guardiola halen en daarna onze Pippo voor lange termijn als coach aanstellen, Forza Milan

Als milan dan toch een vervanger haalt, moeten ze in mijn ogen zeker niet Rafael Benítez halen. Hij bakte er bij inter ook niets van. De andere trainers zin prima

Feghouli moet gewoon bij valencia blijven hij heeft een vaste basisplek en zal bij PSG alleen maar op de bank plaats gaan nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren