Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Dost kan naar verrassing in Premier League gaan

Laatste update:
/
Alle speculaties over Samir Handanovic kunnen vanaf nu de prullenbak in. De doelman van Internazionale blijft volgens zijn zaakwaarnemer komende zomer gewoon waar hij nu zit. (Sky Italia)
/
Celtic is al enige tijd op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, maar lijkt eruit te zijn. De Schotse grootmacht zal op korte termijn de komst van de momenteel werkloze Brendan Rodgers aankondigen. (Sky Sports)
/
Bas Dost speelt komend jaar mogelijk in de Premier League. De spits heeft een moeizaam jaar achter de rug bij VfL Wolfsburg en krijgt de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Bournemouth, dat zich verrassend wist te handhaven. (BILD)
/
Liverpool was bereid om Mario Balotelli definitief naar AC Milan te laten gaan, maar wilde daar M’Baye Niang voor terug. De Italiaanse club weigerde echter mee te werken: de Fransman is volgens i Rossoneri meer waard dan Super Mario. (Sky)
/
Leicester City leek goede papieren te hebben om Gianluca Lapadula in te lijven, maar nu lijkt het erop dat de spits toch in Italië zal blijven. Genoa hoopt de komst van de aanvaller van Pescara snel af te kunnen ronden. (Sky Italia)
/
Ermin Bicakcic wil niet bijtekenen bij Hoffenheim en dus ligt een vertrek bij de Duitse club voor de hand. West Bromwich Albion en Stoke City houden de situatie rondom de 26-jarige Bosnische verdediger goed in de gaten. (Stoke Sentinel)
Is Bournemouth een goede club voor Bas Dost?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou Dost wel in de PL willen zien, maar ik weet niet of Bournemouth nu de juiste club is. Kan zo maar zijn dat die club komende zomer wordt leeggekocht en volgend jaar tegen degradatie vecht. Ik zie Dost liever bij een Everton of Stoke.

Dacht dat het om Leicester City ging, haha. Bournemouth is nog steeds een erg mooie club. Vind Dost toch wat te traag voor de Premier League, zeker als je hem vergelijkt met hun huidige spits Wilson.

18 mei 2016 om 21:59

Inderdaad. Na dit seizoen mag je het toch maar over een verrassing hebben en dat is natuurlijk Leicester.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren