Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Depay heeft optie erbij in top van Serie A

Laatste update:
/
NEC krijgt weer een boete voor het aantrekken van een speler, terwijl de curateleclub daarvoor geen toestemming heeft gevraagd bij de KNVB. Het aantrekken van Joris Delle kost de Nijmeegse club 22.625 euro, de helft van de maximale boete die de licentiecommissie kan opleggen. (Voetbal International)
/
Laurent Blanc staat welwillend tegenover een hereniging met Internazionale. De clubloze Fransman, die in zijn actieve loopbaan voor de Noord-Italiaanse club speelde, is in beeld als oplossing voor een eventueel congé van Frank de Boer. (Sky)
/
AS Roma wil Memphis Depay in januari overnemen van Manchester United. Naar verwachting verlaat de Nederlands international Old Trafford op huurbasis. (Sky Sports)
/
Diverse clubs uit China willen Wayne Rooney graag aantrekken, maar de aanvaller kan ook in Italië aan de slag. Internazionale overweegt de Engelsman volgend jaar zomer van Manchester United over te nemen. (The Sun)
/
Liverpool was Chelsea bijna een jaar geleden te slim af. De Londense club werd door de scouts attent gemaakt op de kwaliteiten van Marko Grujic, maar het ontslag van José Mourinho zorgde ervoor dat Liverpool op 'pole-position' kwam. (The Sun)
/
Ryan Giggs gaat spoedig mogelijk aan de slag als hoofdtrainer. Hij is in beeld om de ontslagen Gary Caldwell op te volgen bij Wigan Athletic. (ESPN)
AS Roma zou een fantastische club zijn voor Memphis Depay

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 oktober 2016 om 15:20

Logisch toch? Waarom niet meer clubs dat doen is mij juist een raadsel..

26 oktober 2016 om 15:22

Zo weet je waar je je geld precies aan uitgeeft. Spelers kopen blijft een gok, maar door een speler eerst een periode bij je club bezig te zien is beter te beoordelen of hij de transfersom waard is. Kijk in de Eredivisie bijvoorbeeld naar het succes van Guardado en Milik.

26 oktober 2016 om 17:50

Waarom meer clubs dat niet doen lijkt me niet zo heel erg gek. De meeste verkopende clubs zitten niet te wachten op zo'n deal. Want mocht zo'n speler het wel opeens op zijn heupen krijgen dan ben je hem ineens kwijt voor vaak een lagere vergoeding...

26 oktober 2016 om 15:30

Dat is in voetbal de beste deal die je kunt sluiten.

Depay moet dit hoe dan ook doen. Hij gaat er meer aan spelen toekomen dan bij United, dat is zeker. Daarnaast ga je gewoon meer scoringskansen krijgen. Prima plek om zijn carriere weer even leven in te blazen.

26 oktober 2016 om 15:23

Meer scoringskansen? Lijkt mij dat hij die eerder minder krijgt in Italie.. Als ik Depay was zou ik het liefst naar Duitsland gaan. Dat lijkt mij een mooie, open competitie voor hem. Moet er natuurlijk wel interesse zijn.

Ryan Giggs die Will Grigg coacht! Dat wordt vlammen voor Wigan

26 oktober 2016 om 18:33

sowieso, want Grigg is niks voor niks de topscore van wigan. wel heeft hij 5 gescoord in PL.

26 oktober 2016 om 20:30

Will Grigg 5 doelpunten in de PL? heeft alleen in de League one en Chanpionship gespeeld.

26 oktober 2016 om 20:48

oeps, verkeerd competitie getypt. ik bedoel in de Championschip.

AS Roma lijkt me ook een beter club dan AC Milan

26 oktober 2016 om 18:35

ik denk met aanwezigheid van el shaarawi, salah, perroti zal depay echt niet van hun winnen.

26 oktober 2016 om 20:32

En dan heb je ook nog Iturbe, Florenzi en volgens mij spelen ook Paredes en Gerson op de vleugels, maar die zie ik meer als 10.

# NEC krijgt wederom een boete. Maar als ze daar aan de Waal niet willen luisteren, waarom dan de helft van de maximale boete ?

# Ook bij AS Roma zal Depay weinig aan spelen toekomen. Zeker met de belabberde vorm van 'm . Bij AS spelen al Salah - El Shaarawy - Dzeko - Iturbe voor in de aanval. En dan heb je nog het gouden fenomeen Totti !

26 oktober 2016 om 15:51

Inderdaad zeker el shaarawy en salah zijn een klasse beter dan depay. En dan hebben ze ook nog perrotti. Denk dat lazio een betere optie is voor depay

bron bij Laurent Blanc is Le Parisien.

Volgens mij was chelsea liverrpool bijna te slim af, en niet andersom. Liverpool is namelijk iedereen te slim af, die Grujic vind ik echt een geweldige speler. Chapeau Klopp.

AS Roma overweegt Depay idd op huurbasis met een hoge optie tot koop binnen te halen, meldt Corriere dello Sport. De Nederlander zou de Egyptenaar Mohamed Salah tijdelijk moeten vervangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren