Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Depay en Wijnaldum mogelijk naar dezelfde club

Laatste update:
/
Liverpool wil in de zomer zaken doen met Real Madrid. De aandacht van the Reds gaat uit naar Denis Cheryshev, die in de Spaanse hoofdstad geen toekomst lijkt te hebben. De 24-jarige buitenspeler wordt dit seizoen verhuurd aan Villarreal en zijn contract in Madrid loopt nog twee jaar door. Los Merengues zouden een vraagprijs van twintig miljoen euro in gedachten hebben. (Daily Mirror)
/
Patrick Vieira kan zijn contract bij Manchester City verlengen. De Engelse topclub hoopt daarmee Olympique Marseille op afstand te houden: de Fransen zien in de voormalig international een geschikte opvolger van Marcelo Bielsa, die waarschijnlijk vertrekt. Vieira is in Manchester verantwoordelijk voor het beloftenelftal, maar zou ook in beeld zijn als eventuele vervanger van Manuel Pellegrini. (Daily Star)
/
Paris Saint-Germain heeft gesproken met Memphis Depay, maar is ook Georginio Wijnaldum nog niet vergeten. PSG bracht vorig jaar nog een bod uit op de middenvelder, die echter besloot om nog minstens een jaar in Nederland te blijven. Wijnaldum schijnt nu nog steeds in beeld te zijn bij PSG, dat een dubbeldeal voor de aanvoerder én topscorer van PSV nu niet uitsluit. Het is niet bekend hoeveel PSG daarvoor wil betalen. (France Football)
/
Tottenham Hotspur wil onder geen beding afscheid nemen van Hugo Lloris. De doelman staat in de belangstelling van Manchester United, dat in hem de opvolger ziet voor David de Gea. De Spaanse goalie vertrekt mogelijk naar Real Madrid, dat zelf ook weer interesse heeft in Lloris. Los Merengues willen in actie komen als De Gea niet haalbaar blijkt. The Spurs verlangen echter vijftig miljoen euro voor de Franse sluitpost. (Daily Mail)
/
Pedro Obiang heeft er weer een optie bij. De middenvelder van Sampdoria werd eerder gelinkt aan West Ham United en Napoli, en kan nu ook bij Stoke City aan de slag. De 23-jarige Spanjaard werd woensdag bekeken door een scout van the Potters, die positief terugkeerde in Engeland. Obiang moet zo'n negen miljoen euro kosten en dat is geen probleem voor de vermogende Engelsen. (Daily Mail)
Paris Saint-Germain zou een mooie club zijn voor Memphis Depay en Georginio Wijnaldum

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Depay als vervanger van Lavezzi zie ik nog wel als een mogelijkheid. Maar wat moet PSG met Wijnaldum?

3 mei 2015 om 09:56

Met verrati en pastore op middenveld

3 mei 2015 om 10:03

En waar laat je Matuidi, Motta en Cabaye dan? Lijken me toch spelers die een niveautje hoger dan Wijnaldum zijn.

3 mei 2015 om 10:34

1 niveautje? wel meer dan dat verratti matuidi pastore schat ik wel 3x zo hoog in.

3 mei 2015 om 10:39

1 of 3 niveautjes... Je snapt wat ik bedoel toch?

3 mei 2015 om 13:34

Ik vond Pastore zo gigantisch door de mand vallen tegen Barcalona. Wijnaldum heeft misschien nooit op dat niveau gespeeld maar heeft een aardig wk gespeeld en heeft meer potentie dan Pastore. Ik vind veratti een ander type voetballer, mocht Pogba komen bij PSG kan Wijnaldum beter ergens anders gaan voetballen. Is dit niet het geval vind ik PSG een goeie club voor Wijnaldum, we moeten ons Nederlandse voetballers niet zo de grond in trappen

4 mei 2015 om 00:38

Pastore minder potentie dan Wijnaldum??? We moeten ze inderdaad niet de grond in trappen, maar we moeten ze ook niet overschatten.

Het is nog nooit voor gekomen dat Nederlandse spelers slagen in Frankrijk.
En dan nog gaan naar P S G ?
1 april is voorbij dus ballonetje gaat niet op.

3 mei 2015 om 09:34

Johnny Rep!

3 mei 2015 om 10:44

Tsja in het verleden was het ook niet zo aantrekkelijk voor Nederlandse voetballers om in die competitie aan het werk te gaan. 20 jaar geleden was onze competitie nog beter. En de afgelopen 10/15 jaar kunnen spelers ook naar Engeland, Duitsland of Spanje. Als Van Nistelrooij, Robben of Sneijder voor Frankrijk hadden gekozen dan waren ze daar ook geslaagd. Echter is Frankrijk pas weer interessant geworden voor de toppers nu PSG geld heeft.

Wow wat een wandelgang was ook echt al niet lang bekend

Hmm Wijnaldum naar PSG dat wordt bank zitten en dus weer een speler die stil gaat staan in zijn ontwikkeling. Overigens met haantje Zlatan moet ik nog zien of ook Depay het gaat redden want beide willen graag de bal hebben en de ster zijn.

Depay en Wijnaldum??
Wat moeten ze met deze 2 spelers?
Is alle 2 voor op de bank of tribune denk ik. Ik snap dat een club als PSG een brede selectie wilt hebben maar dan moeten ze toch wat beters halen dan deze 2.
Zou het deze jongens ook afraden want dan gaat de carriere naar de knoppen. Southampton lijkt me een leuke club voor deze jongens!

Beiden naar liverpool of een club als porto of dortmund. Dat zijn clubs die je een niveau hoger kan tillen. Mooi voor een doorstart naar omhoog.

4 mei 2015 om 00:41

Denk het niet. Onze beste speler speelt op de positie van Depay. Wijnaldum. Dat zou kunnen, Kagawa doet het niet zo goed, en Mkhitaryan komt niet tot zijn niveau dit seizoen.

Verratti gaat richting barca binnenkort kan niet anders. Ben benieuwd wat hier allemaal uit gaat komen. In alle berichten hoor je telkens dat pogba ook prefereert voor barca maar zie dat eigenlijk niet gebeuren. Verratti kunnen ze in mijn ogen beter gebruiken dan pogba als vervanger voor xavi hopelijk tekent die nog bij

Psg wil. 2 teams creeren 1 sterreteam voor champions league waar depay en wijnaldum er ni bij zijn en een andere team voor de ligue1 en nationale beker.

Casillas is een levende legende. Maar De Gea en Lloris zijn op dit moment van een hoger niveau en daarom ook van harte welkom.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren