Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Delegatie FC Twente op bezoek bij Manchester City

Laatste update:
/
Liverpool heeft zich teruggetrokken uit de strijd om de handtekening van Virgil van Dijk. De mandekker is peperduur en manager Jürgen Klopp wil het geld liever investeren op andere posities. (Daily Mail)
/
Juventus heeft een bod van 35 miljoen euro neergelegd bij Atalanta. Voor dat bedrag wil de koploper twee spelers: Franck Kessie en Mattia Caldara. (Tuttosport)
/
Directeur Jan van Halst en trainer René Hake hebben een bezoek gebracht aan Manchester City. Het duo sprak over de huurlingen Enes Ünal, Bersant Celina en Yaw Yeboah. (TC Tubantia)
/
Hoewel Aleix Vidal nauwelijks speelt bij Barcelona, is hij niet van plan te vertrekken. De vleugelspeler hoopt nog altijd zijn kans te kunnen pakken in Camp Nou. (TV3)
/
De clubloze Royston Drenthe heeft twee aanbiedingen uit de Serie A op zak. De ex-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid zou welkom zijn bij Pescara en Crotone. (Diverse Italiaanse media)
/
Federico Bernardeschi mag zeggen dat hij niet wil vertrekken bij Fiorentina, maar die uitspraak wordt steeds lastiger na te leven. Arsenal, Barcelona, Chelsea, Juventus, Internazionale, AC Milan, AS Roma, Bayern München en Atlético Madrid willen de vleugelspeler hebben. (Diverse Italiaanse media)
FC Twente moet de samenwerking met Manchester City intensiveren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja op bezoek en verder?
Is er meer informatie beschikbaar?
Waarom zijn ze daar?
Moet City een van de drie of misschien alle drie in de winterstop weer terug hebben?
Of mag Twente een optie voor volgend jaar bedingen?
Allemaal vragen voor mij die ik dus niet kan opzoeken.

7 december 2016 om 12:16

"Technisch-directeur Jan van Halst en trainer Rene Hake hebben de afgelopen dagen een bezoek gebracht aan Manchester City. Het tweetal sprak daar onder meer over de huurlingen Enes Unal, Bersant Celina en Yaw Yeboah. Die drie worden dit seizoen gehuurd van de Engelse club.
Ook is er gekeken of beide partijen in de toekomst nog vaker iets voor elkaar kunnen betekenen. Manchester City verhuurt elk jaar veel spelers aan allerlei clubs in Europa."

Vanuit de bron, TC Tubantia. Ook niet echt veel nieuws maar wel iets meer als VZ er van maakt...

7 december 2016 om 12:27

Ik denk dan zelf dat het erover gaat of Twente deze jongens nog een seizoen kan huren en daarbij mogelijk een soort samenwerkingsverband opstellen waarbij Twente jaarlijks wat spelers van City kan huren. Dat is in mijn ogen ook zeer belangrijk voor Twente om de komende jaren boven water te blijven. Unal, Celina en Yeboah zijn namelijk wel aardig belangrijk in het huidige Twente.

7 december 2016 om 13:41

maar Yeboah is hopeloos uit vorm. Mag van mij wel wat vaker de bal spelen dan zelf acties te maken en de bal verliezen. ik weet het ook wel dat hij alles wilt geven maar dit is mijn mening.

7 december 2016 om 14:12

Bedankt voor je uitgebreider verhaal.
Hier kun je tenminste iets mee.
Net wat je zegt, niet veel maar meer info dan VZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren