Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: De Jong wil salaris en dreigt met vertrek

Laatste update:
/
Als Arsène Wenger vertrekt bij Arsenal, kan hij aan de slag in zijn geboorteland. Paris Saint-Germain heeft de oefenmeester laten weten dat hij meer dan welkom is als hoofdtrainer. (Daily Star)
/
In navolging van Everton heeft ook Manchester United belangstelling voor Michael Keane. De Burnley-uitblinker is afkomstig uit de jeugd van the Red Devils, maar zou de club nu ruim 29 miljoen euro moeten kosten. (Daily Mail)
/
Nigel de Jong dreigt met een vertrek bij Galatasaray. Als de middenvelder zijn achterstallige salaris niet uitbetaald krijgt, dan gaat hij op zoek naar een andere club. (Habertürk)
/
Het wordt voor Newcastle United een uitdaging om Lewis Gibson te behouden. De zestienjarige verdediger heeft zich in de kijker gespeeld bij Manchester United, Manchester City en Arsenal. (The Sun)
/
Arsenal is bereid om het gesprek aan te gaan met Athletic Club over een transfer van Nacho Monreal. Er zal dan wel een vervanger moeten komen, want de Spanjaard is de eerste keus van Arsène Wenger als linksback. (AS)
/
Celtic-trainer Brendan Rodgers verwacht dat Moussa Dembélé in het beste geval blijft tot de zomer van 2018. De jonge aanvaller wordt begeerd door clubs als Manchester United, Liverpool, Arsenal en Chelsea. (Daily Express)
Denk jij dat Nigel de Jong volgend seizoen nog voor Galatasaray speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
1 april 2017 om 12:07

Denk niet dat Nigel zo dom is om zijn verdiende centjes op een turkse rekening uitbetaald te krijgen. Zeker niet bij een bank die geen rente uitbetaald.

1 april 2017 om 12:42

Inderdaad. Bizarre taferelen maar dat is off topic en zullen wij het wel over eens zijn. Wel een bekend fenomeen inmiddels, niet uitbetaalde salarissen in Turkije. Sneijder hier nooit last van gehad? Waarom De Jong dan wel vraag ik me af.

1 april 2017 om 16:36

Sneijder heeft hier ook last van gehad...

Tja, dat is het probleem van het voetballen in dat soort landen. Hij is echt de enige niet.

Newcastle krijgt voor die jeugdspeler toch nog 2 miljoen, want dat is in Engeland de opleidingsvergoeding. Moesten we hier ook maar doen, want 40.000 euro slaat nergens op.

Komop ajax! Een breker en ervaring kunnen we goed gebruiken. Al ben ik bang dat hij onder bosz niet tot zijn recht komt.

Hoe is het mogelijk. Nog zoveel verdienen en dan nog dreigen ook. Tjonge, jonge! 😉

1 april 2017 om 13:33

Sorry, maar wat? Die vent heeft gewoon recht op zijn salaris. Of dat 100 euro of 1 miljoen is.

1 april 2017 om 15:19

@Floyd A. Sorry, ik dacht dat jij sarcasme wel zou begrijpen.

1 april 2017 om 14:59

Een voetballer leeft net als verstandige mensen van salaris en niet van spaargeld, anders krijg je voetballers die failliet gaan. Belangrijker is dat die mensen gewoon hun afspraken na moeten komen. Zo dom en naã¯ef om te denken dat een hoog salaris niet uitbetaald dient te worden.

Vz is wel een beetje laat want dezelfde dag nog is zijn loon uitbetaald en anders mag hij best opzoek naar een andere club. Zoveel voegt hij nu ook weer niet toe, laat hem maar naar Ajax gaan. Vinden ze leuk daar.

1 april 2017 om 15:00

Belangrijker is dan zijn prestatie is dat ze daar weereens hun afspraken niet nakomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren