Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: De Jong stelt Ajax teleur en maakt wens bekend

Laatste update:
/
Een tweede Danilo heeft zich nu al in de kijker gespeeld bij Barcelona, net als Danilo van FC Porto. De achttienjarige controlerende middenvelder speelt pas vanaf de zomer bij ing Braga, maar heeft al een basisplaats veroverd en wordt dus al in de gaten gehouden door Barcelona. De linkspoot, tevens international van Brazilië Onder-20, kwam dit seizoen tot twee goals en twee assists. Danilo’s contract bij Braga loopt tot 2019 door. (Sport) (Sport)
/
We zijn erg benieuwd waar Jackson Martinez na dit seizoen terecht zal komen. De aanvaller heeft aangegeven dat hij FC Porto in de zomer wil verlaten en er zijn verschillende clubs die interesse hebben getoond. Nu wordt weer beweerd dat Arsenal op het moment het meest concreet is; Arsène Wenger denkt dat hij Cha Cha Cha goed kan gebruiken in de strijd om een nieuw kampioenschap. (Metro)
/
Nigel de Jong wordt door velen gezien als de ideale aanwinst voor Ajax. De middenvelder beschikt over een aflopend contract bij AC Milan, maar ziet een terugkeer naar Amsterdam nog niet zitten: De Jong heeft aangegeven dat hij liever naar Manchester United vertrekt. Daar kan de dertigjarige middenvelder weer gaan samenwerken met Louis van Gaal, die hij nog kent van het Nederlands elftal. (Daily Star)
/
Rafael Benítez is niet van plan om zich nu al voor de langere termijn aan Napoli te verbinden. De trainer gaat aan het eind van het seizoen met voorzitter Aurelio De Laurentiis om de tafel om een eventueel nieuw contract te bespreken. “Ik ben nu gelukkig bij Napoli, maar we zien wel wat er in de toekomst gebeurt. Trabzonspor? Zeg nooit nooit. In 2004 kon ik veel geld verdienen bij Besiktas, maar ik koos toen voor Liverpool”, zegt Benítez. (Hürriyet)
/
Micah Richards keert mogelijk terug naar de Premier League. De 26-jarige rechterverdediger van Fiorentina, die nog onder contract staat bij Manchester City, staat namelijk in de belangstelling van West Ham United, Everton en Liverpool. Ook Borussia Dortmund en Internazionale zouden interesse hebben in de voormalig Engels international. Richards heeft dit seizoen mede door blessureleed nog geen indruk weten te maken. (Daily Mail)
Nigel de Jong is de man die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was er al bang voor zou de ideale speler geweest zijn jammer , maar als je naar MU kan is de keus wel te rechtvaardigen .

20 februari 2015 om 09:51

Een mooie kans voor de Jong inderdaad in Engeland. Voor van Gaal zou het ook slim zijn hem binnen te halen. Nog steeds meer dan bruikbaar op zijn positie. Dan kan van Gaal een andere CM of CDM verkopen en maakt dan ' winst'.
Kan me overigens niet voorstellen dat Blind na de komst van de Jong dan nog veel op het middenveld gaat spelen.

Logische keus ook. Als hij nog van waarde kan zijn in de PL lijkt me de keus niet zo moeilijk. Buiten het financieele gedeelte is PL sportief ook een stuk aantrekkelijker dan de eredivisie.

Was te verwachten....
Wij moeten het denk ik helaas van oud spelers van het kaliber Maduro/heitinga hebben, realistisch dat hun wel willen, goeie gozers maar of ze kwalitatief wat toevoegen?

Maxwell is een type die ik graag zie komen, maar las dat hij waarschijnlijk kan verlengen?

20 februari 2015 om 10:21

@ Raynoafca,

Heitinga en Maduro voegen echt niks toe.
Babel vorig seizoen ook al niet.
Ik denk dat het ook niet handig is om steeds maar te wachten op die jongens.
In mijn optiek is zelfs van der Vaart al niet meer de moeite en het salaris waard.
Die gasten komen over het algemeen niet gratis voor je spelen. Persoonlijk zou ik eerder proberen om ervaren mensen uit het buitenland te krijgen.

20 februari 2015 om 10:41

@ Hankey

Denk het ook niet

Een ervaren buitenlandse speler is vaak nog lastiger te halen, vaak eisen ze te veel salaris of willen niet in Nederland spelen en maak je pas een echt goeie kans bij spelers van het niveau Zimling.....
Er zijn soms uitzonderingen

Misschien een ervaren man huren?, heeft PSV wel slim gedaan met Guardado...

20 februari 2015 om 11:30

@ Raynoafca,

Ja, of wat slimmer met je netwerk omgaan. Het halve bestuur van Ajax heeft bij de europese top gespeeld. Er zitten bij die oud clubs toch wel spelers op een zijspoor?

20 februari 2015 om 11:46

precies

22 februari 2015 om 23:44

Babel voegde zeker wel wat toe. Ik was sceptisch maar hij had me aangenaam verrast. Echt sterk aanspeelpunt in de spits en heeft een aantal goede wedstrijden gespeeld, vooral in de CL. En kostte bijna niks.

Hij had na het WK of deze winter transferperiode al moeten zijn vertrokken. Jammer dat hij dan een jaar verspilt bij een matige club zoals AC Milan.

20 februari 2015 om 10:22

@ Medellin,

een matige club, of op dit moment matig presterend?
Als je serieus bedoeld dat Milan een matige club is, dan raad ik je aan wikipedia eens te bekijken wat voor historie deze club heeft.

20 februari 2015 om 10:50

Dus als omdat je history hebt ben je goed? We zijn in 2015 AC Milan is een middenmotor en staat 10e speelt dit seizoen geen europees en volgend jaar ook niet. Dus zeker een matige club op het moment. Het slechtste AC ooit.

20 februari 2015 om 11:33

@ Jeonowlt,

Verschil is wel, dat een club als Milan er bovenop komt en Ajax of elke andere nederlandse club niet,
Milan wordt hier op dit moment gewoon kampioen.

20 februari 2015 om 11:57

Zeker niet het slechste Milan ooit. Ik kan hieruit opmaken dat je nog niet heel lang voetbal kijkt of er interesse in toont.

Het is ook helemaal niet zeker dat het een succes gaat worden om oude spelers terug te halen. Er zijn wel wat jongere spelers met ervaring. Misschien kunnen ze het bij Gaurardo proberen.

Goede speler. Maar als bazoer zo blijft spelen is de jong echt niet nodig. Salaris eisen waren waarschijnlijk toch veel te hoog

Dat zou mooi zijn als hij komt. De juiste middenvelder die United nodig heeft. Dan zou ik ook nog een centrale verdediger halen. Godin. Dat vind ik een klasbak! Depay voor de linksbuiten en dan ben je klaar.

Koste wat het kost N. De jong halen. Hij vult elke gat op wat de grote probleem van Ajax altijd is geweest. De jonkies worden er snel gefrustreerd van om elkaars vuile was te opruimen.
Dat kon je ook gisteren bij PSV zien met Hiljemark en Willems. Willems die niet 1 keer terug kwam verdedigen en Hiljemark die telkens achter de mannetje van Willems aan zat te rennen daarna ging Hiljemark uit frustratie de fout in door die rare balverlies.

Bij United heeft die gozer toch helemaal niets te zoeken lijkt mij? Bij Ajax kan hij echt van enorme toegevoegde waarde zijn maar in Manchester zou ik hem hooguit op de bank zetten.

20 februari 2015 om 11:49

De Jong is juist wel van toegevoegde waarde voor United. Sinds Keane hebben we geen goeie middenvelder gehad. Nigel past prima bij United!

De enige ex ajacieden die in de zomer haalbaar zijn voor ajax zullen vd.vaart en maduro zijn. Wordt hopen dat ze nog wat toe kunnen voegen aan ajax.

20 februari 2015 om 16:27

Leg eens uit waarom United per se verdedigers nodig heeft dan?
Ondanks al dat geneuzel en de talloze blessures achterin hebben ze nog steeds 1 van de minst gepasseerde verdedigingen van de PL.

Een goede no-nonsense CDM die ook lekker kan poetsen is zeker wel welkom in mijn ogen.

United kan een goede en ervaren CB gebruiken en als het even kan nog iemand als Coleman voor de RB. Voor de rest zitten ze dan prima gebakken wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren