Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Cristiano Ronaldo verzet zich tegen transfer van 80 miljoen

Laatste update:
/
Denis Suárez staat nog altijd in de belangstelling van Napoli. Maurizio Sarri ziet in de middenvelder van Barcelona, die zestien miljoen euro zou moeten kosten, een welkome versterking. (Corriere dello Sport)
/
De wegen van Andrea Bertolacci en AC Milan gaan waarschijnlijk scheiden. De verdediger speelt dit seizoen op huurbasis voor Genoa, dat weet dat de roodzwarte club uit Milaan genoegen neemt met een transfersom van elf miljoen euro. (Corriere dello Sport)
/
Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid laten weten dat hij tegen de eventuele komst van Mohamed Salah is. De Spaanse topclub zou achter de schermen bezig zijn om een bod van tachtig miljoen euro op de aanvaller van Liverpool uit te brengen. (Diario Gol)
/
Lazio is in de zomer bereid om naar biedingen op Felipe Anderson te luisteren. De Braziliaan, die minimaal 25 miljoen euro moet kosten, geniet belangstelling van diverse clubs uit de Serie A en Premier League. (Diverse Italiaanse media)
/
Liverpool hoeft niet bang te zijn dat Simon Mignolet in de zomer niet vertrekt. Borussia Dortmund en Napoli hebben concrete interesse in de reservedoelman uit België. (Daily Mirror)
/
Manchester United staat volledig achter José Mourinho, die recent een nieuw contract tot medio 2020 heeft ondertekend. Als hij van mening is dat een speler verkocht moet worden, ongeacht zijn status, zal de club medewerking verlenen. (The Sun)
Denk jij dat Mohamed Salah ooit voor een Europese topclub buiten Engeland zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk eerder dat Liverpool minstens 120 miljoen euro verwacht voor Salah. Salah zou wel perfect zijn voor het spel van Real Madrid.

9 maart 2018 om 09:16

Minstens ? Als je de transfersom bekijkt van Coutinho is dat niet reeel.
Als je kijkt naar het elftal anzich dan is Liverpool met enkele gerichte aankopen ineens een elftal voor de toekomst. Die voorhoede en het middenveld is echt wereldklasse en zitten nog lang niet op hun top. Zie salah ook niet Liverpool na 1 seizoen verlaten.

9 maart 2018 om 14:12

Coutihno is niet eens 50% van salah

Ronaldo moet zich nergens mee bemoeien. Er komt misschien een goede speler bij wat heeft hij daar nu in godsnaam voor probleem mee. Gelukkig heeft real een technisch directeur die hier over gaat. Maar de invloed van Ronaldo daar is veel te groot. Hij geeft ook al aan bij Zidane dat hij liever niet met Bale samenspeelt. Die man heeft veel te veel invloed en ze luisteren ook nog. Want anders dreigt hij dat hij weggaat. Laat lekker gaan dan. Salah is gewoon een topaankoop voor Real. De perfecte speler op rechts

9 maart 2018 om 09:23

Ik denk niet dat Ronaldo bezig is met komst van salah of wie dan ook!

9 maart 2018 om 09:24

Ik denk niet dat Zizou naar hem luisterd hoor zou wel heel zielig zijn als hij bepaald wie er komt en zeker op zijn leeftijd

9 maart 2018 om 12:11

ter info: Real heeft geen TD, het is voorzitter Florentino Perez die de transfers regelt

Hopelijk lukt een ruil deal met Liverpool. Bale op de linkerflank en in vorm ga je zeker op vooruit.

9 maart 2018 om 10:19

Laat Bale maar lekker in de zon, Liverpool houdt van Britse spelers maar Bale is niet meer de Bale van Tottenham en ook nog eens blessure gevoelig, dat stijgt naarmate de intensiteit omhoog gaat. Liverpool is qua intensiteit misschien wel nr 1 van Europa

Bale is 28 en Salah is 25 en beter, dus er mag dan een grote zak geld bij.

1 van je beste spelers ruilen voor in potentie een goede ruil, volgens jou, is nog steeds een gok die je niet wil maken als een club die wil aanhaken bij de top.

9 maart 2018 om 11:03

Ga je er op vooruit? Salah heeft er nu al meer gemaakt dan Bale in zijn beste seizoen. Bovendien is Salah 3 jaar jonger en minder blessuregevoelig. Bale blijft maar lekker bij Real of misschien dat United hem nog wilt. Maar goed, sowieso een gerucht van Dario Gol. Daar is het waarheidsgehalte nog minder dan 1%.

9 maart 2018 om 11:35

ik denk dat als je die liverpool bril iets af zet je duidelijk kan zien dat Bale nog steeds van toegevoegde waarde is als voetballer en bij Real. Hij speelt niet omdat hij verkocht word. Maar als hij invalt is hij altijd wel goed voor een kans/een doelpunt/ een assist.

Bale is inderdaad van toevoeging voor Liverpool op die linkerflank.
begrijp me niet verkeerd Salah is een geweldige voetballer. Liverpool is op de weg terug maar is nog lang niet van het niveau Real Madrid. Salah zie ik zeker stappen maken als hij daarheen gaat. Bale heeft zich al bewezen en heeft al een standaard hoog niveau. Liverpool gaat er dus op vooruit. En als je het over blessure gevoeligheid hebt: Robben.

9 maart 2018 om 12:30

Waar zeg ik dat Bale niet van toegevoegde waarde is? Salah weg, Bale erin, dan gaat Liverpool er wat mij betreft niet op vooruit. Daar gaat het mij om, maar dat maakt niet dat ik van mening ben dat Bale geen voetballer is die wat kan bijdragen.

Leuk dat Bale bij Real gevoetbald heeft en daarin prijzen heeft gepakt, maar de laatste jaren zijn geen enkele reden om te doen alsof Bale een verbetering is t.o.v. Salah voor Liverpool. Dus gaat Liverpool er niet op vooruit.

"en als je het over blessure gevoeligheid hebt: Robben."

Ja, en die hoef ik ook niet in plaats van Salah, dus wat is je punt? Dat blessuregevoelige spelers nog prima een hoog niveau kunnen halen. Klopt, maar dat ontken ik ook nergens. Ik heb liever Salah die 90% van de wedstrijden fit is dan Bale/robben die blij zijn als ze 75% mee kunnen doen.

Wat een grap, wat moet Salah bij Real Madrid?

Een shisha zaak starten met Benzema?

Nee zonder gein, die zit lekker op zijn plekje moet geen transfer forceren zeker niet naar de Spaanse top.

9 maart 2018 om 09:48

Salah zou bij Madrid echt schitteren. Maar het spel is zowat afgestemd op Cristiano, als men Salah een soort Messi-rol gaan geven dan gaat Madrid echt een wereldaanval hebben.

9 maart 2018 om 10:00

Ronaldo heeft al de Ronaldo-rol en nog een Messi-rol is teveel voor zo een elftal met 11 spelers. Salah is geweldig en ik ben ook onder de indruk van wat hij allemaal doet maar ik denk niet dat hij goed genoeg is voor Real Madrid.

9 maart 2018 om 10:48

Dat betwijfel ik oprecht. Ik denk niet dat Salah bij Madrid potten zou breken. Wat mij betreft blijft een eventuele transfer uit

9 maart 2018 om 15:15

Als Salah volgende seizoen weer een jaar heeft als nu, dan hoeft hij niets te forceren.. elk club zou hem willen. Enige nadeel is dat hij duurder wordt.

Het is een concurrent voor grote naam. Dat heeft Ronaldo altijd geweigerd. Hij duld geen minder shirt verkoop van hem omdat er een dure bekende medespeler bij komt.

Het valt op dat altijd dezelfde roddelblaadjes Cristiano Ronaldo of Messi als TD van hun clubs aanduiden. Diario Gol en Don Balon zijn echt waardeloze blaadjes die totaal geen geloofwaardigheid hebben;

9 maart 2018 om 10:33

Grappig is dat sommigen hierboven helemaal los gaan op Ronaldo. Geloven alles wat ze lezen lol

9 maart 2018 om 11:26

Vrij bizar inderdaad wat die tabloids op weten te schrijven. De een nog bizarder dan de ander. Diario Gol en Don Balon zijn echt het uitschot van het riool.

Lachwekkend bericht. Ten eerste maakt de bron alleen het al ongeloofwaardig. Daarnaast, 80 miljoen voor Salah? Geloven ze het zelf? Liverpool wil vast minstens 150 miljoen zien, en geef ze eens ongelijk in deze markt en met zijn recente prestaties.

Overigens hoop ik echt niet dat Salah naar Madrid verkast. Goede speler maar deze zomer 26 jaar en pas 1 echt topseizoen, het huidige. Verder denk ik niet dat hij in het Spaanse voetbal past. Ik zie liever een Hazard, Dybala of eventueel zelfs Malcom. Allereerst wil ik meer kansen voor Asensio zien

9 maart 2018 om 12:14

Pijlen richten op Hazard lijkt mij ook de juiste keuze. Hazard snakt echt naar een ploeg die eens vooruit wil voetballen en om die reden zit hij toch wat met wrevel tegenover Chelsea. Ik zie voor het eerst ook tekenen dat Chelsea wel degelijk bereid is om te onderhandelen deze zomer over een transfer. Bovendien heeft Hazard al meermaals aangegeven open te staan voor Real. Lijkt mij gewoon de ideale versterking voor Real deze zomer.

Dybala lijkt aan te geven bij Juve te willen blijven en naar mijn gevoel neigt hij ook eerder naar Barcelona dan Real. Maar goed, dat dacht men van Isco ook haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren