Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: City overweegt contract van 280.000 euro per week

Laatste update:
/
Standard Luik wil Alexander Scholz graag verkopen voor twee miljoen euro. Geen enkele geïnteresseerde club zoals Anderlecht, Club Brugge en Girondins Bordeaux wil dat echter betalen. (Nieuwsblad)
/
Trainer Ernesto Valverde wil André Gomes graag behouden. Alleen bij een hele goede aanbieding laat Barcelona de Portugese middenvelder gaan. (Mundo Deportivo)
/
Manchester City gaat binnenkort om de tafel met Raheem Sterling. De koploper van de Premier League is bereid de Engelsman 280.000 euro per week aan te bieden. (The Guardian)
/
Roberto Mancini zou het een eer vinden om bondscoach van Italië te worden. De trainer van Zenit Sint-Petersburg heeft als droom om ooit een WK te winnen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Gerard Deulofeu en Napoli hebben een akkoord over hoeveel de aanvaller gaat verdienen bij de Italiaanse topclub. Barcelona verlangt ongeveer vijftien miljoen euro voor de Spanjaard. (Gianluca di Marzio)
/
Na het vertrek van Philippe Coutinho wil Liverpool zijn beste spelers langer binden. The Reds zien in Roberto Firmino een belangrijke kracht en willen verlengen met de aanvaller. (Diverse Britse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja waarom ook niet hé?
Hij verdient in 1 week meer dan onze huiswaarde waar gaat het over.
Mag mijn hypotheek wel even komen afbetalen hoor!

Wat moet je zeggen hij heeft het verdient? Ik vind dat heel lastig zeggen, tuurlijk is hij een goede voetballer en is ook zeker medeplichtig voor de goede resultaten van City. maar kom op.... 280.000. PER Week!

Van Ventura naar Mancini.... Geen enkele Italië supporter zit daar denk ik echt op te wachten. We hebben een echte leider nodig die het maximale uit de groep kan halen. We hebben een zodanig talentvolle groep die hoge ogen (met een bekwame coach achter het roer) kon smijten op het WK. Nee, hier wordt ik absoluut niet warm van.

alweer? zijn contract was toch net verlengt?

Leuke speler meer niet..

Ik snap het echt niet

Ik weet niet in welke zin je Firmino een vaste kracht vind , hij is een goeie voetballer maar veel te wisselvallig. Op dit moment zijn bijvoorbeeld Coutinho en Salah heel erg constant. Salah die blijft sowieso nog wel maar ik zou me eerder zorgen om Mane maken dat hij niet vertrekt , dat is toch een iets belangrijkere voetballer voor Liverpool dan Firmino.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren