Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea vraagt Internazionale om 7,5 miljoen euro

Laatste update:
/
Isaac Lihadji verlaat Olympique Marseille voor Lille OSC. De vleugelaanvaller had ook de overstap naar Barcelona, Borussia Dortmund, Arsenal of AS Monaco kunnen maken. (La Provence)
/
Olivier Giroud vertrekt waarschijnlijk naar Internazionale, waardoor Stade Rennes andere opties onderzoekt. Olympique Marseille is evenwel niet van plan om Valère Germain tussentijds te verkopen. (La Provence)
/
Internazionale, dat al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Giroud, zal dan wel de portemonnee moeten trekken. Chelsea wenst 7,5 miljoen euro te zien voor de spits. (Daily Mail)
/
Bruno Fernandes is op weg naar Manchester United, terwijl Marcos Rojo de omgekeerde weg bewandelt richting Sporting Portugal. De Portugezen willen echter niet het volledige salaris van de verdediger voor hun rekening nemen. (O Jogo)
/
AS Roma heeft drie miljoen euro over voor Elche-middenvelder Gonzalo Villar. Roma heeft drie miljoen euro over voor Elche-middenvelder Gonzalo Villar. Er moet echter ook gesproken worden met Valencia, dat tachtig procent van de transferrechten in handen heeft. (AS) (AS)
/
Atalanta doet opnieuw een poging om Trincão over te nemen van Sporting Braga. Een eerste bod op de aanvaller, ook gelinkt aan Juventus, van elf miljoen euro werd van tafel geveegd. (Tuttosport)
Denk jij dat Olivier Giroud deze maand overstapt naar Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bruno is meer dan welkom bij United. Liever vandaag dan morgen!

Maar wat denkt Giroud nou zelf, dat hij daar wel in de basis staat? Eerst al van Arsenal naar Chelsea, je weet gewoon dat ie daar op de bank komt. En nu weer naar inter? Beetje een bord voor zn kop misschien?

14 januari 2020 om 10:34

Liever in Italië op de bank dan Engeland. Buiten de toch mooie competitie lijkt het me een heerlijk land om paar jaar te wonen. Denk dat hij ook wel weet dat hij niet voor de basis wordt gehaald.

14 januari 2020 om 13:15

Ik ben al enkele keren in Milaan geweest (voor het voetbal) en ik moet zeggen dat de stad Milaan me heel weinig zegt. Er zijn absoluut mooiere plaatsen om op de bank te zitten. Ik had gelezen dat Sevilla ook interesse had in Giroud, moest ik hem zijn zou ik voor hen kiezen. De speelkansen zijn vele malen groter, het is naar mijn mening een mooiere stad en het is er ook gewoon mooi weer.

15 januari 2020 om 11:31

Snap wat je bedoelt hoor, maar geef mij maar liever Milaan als Londen!

14 januari 2020 om 11:03

7.5 miljoen . Dit zijn toch bedragen die Feyenoord ook kan betalen ?
opzoek naar een spits ..

14 januari 2020 om 11:08

haha...betaalt feyenoord zn salaris ook??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren