Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea stelt Arsenal mogelijke ruildeal voor

Laatste update:
/
Louis van Gaal ziet geen brood in een samenwerking met Raheem Sterling, het probleemkind van Liverpool. Er werd gezegd dat Sterling in de belangstelling zou staan van Manchester United, maar dat blijkt dus niet het geval. Chelsea, Arsenal en Manchester City hebben wel interesse in de man die weigert zijn verbintenis met Liverpool open te breken en te verlengen. (Sky Sports)
/
Gonzalo Higuaín en José Callejón gaan niet naar Atlético Madrid. De aanvallers lopen met Napoli mogelijk de Champions League mis en zouden daarom willen vertrekken. “Voor het einde van het seizoen worden zulke beslissingen niet genomen', zegt voorzitter Enrique Cerezo van Atlético. "Er speelt niets rondom Callejón en Higuaín. Het zijn goede spelers en wij houden van topspelers, maar er is echt geen contact met hen geweest." Duidelijk. (Radio CRC)
/
Chelsea wil Petr Cech mogelijk toch overdoen aan Arsenal. Voor de sluitpost wil men dan een homegrown-speler terug: Theo Walcott of Alex Oxlade-Chamberlain. Engelse clubs moeten een minimumaantal in Engeland opgeleide spelers onder contract hebben staan en Chelsea kan wel wat van dat soort spelers gebruiken. Of Arsenal zo’n ruil ziet zitten, valt te bezien. (Daily Mirror)
/
Morgan Schneiderlin wordt er niet goedkoper op. De verwachting is dat de middenvelder in de zomer vertrekt bij Southampton, maar de interesse van zowel Arsenal als Tottenham Hotspur drijft de prijs flink op: Southampton wil 35 miljoen euro hebben voor de middenvelder. Als een van de clubs uit Noord-Londen dat bedrag op tafel legt, is Schneiderlin vertrokken. (Daily Mirror)
/
Dwight Yorke biedt zich aan als manager van Sunderland. De 43-jarige oud-aanvaller speelde drie seizoenen in het Stadium of Light en ziet wel wat in de huidige baan van Dick Advocaat. “Ik denk dat ik er klaar voor ben en als ik zo’n kans kan pakken, dan ga ik dat zeker overwegen. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik ooit wat als coach wil gaan doen. Ik ben ook nog niet klaar bij Sunderland”, zegt hij. (Kicca)
Arsenal moet instemmen met het plan van Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus iemand voor op de bank?

23 mei 2015 om 18:08

ik vind Walcott/chamberlain niet onder doen voor Cuadrado, mss wel wat voor Willian maar ik denk dat er genoeg wedstrijden gebruikt zouden kunnen worden hoor

23 mei 2015 om 18:15

Chamberlain is zeker een stuk beter dan 'tikje breed, tikje terug' Willian.

23 mei 2015 om 18:42

@gunner

Maar ligt dat aan Willian of aan Mourinho's tactiek? Volgens mij is Willian van zichzelf behoorlijk aanvallend ingesteld, hij heeft samba door zijn aders stromen en één van de beste dribbels van de wereld, kan scoren, is snel en heeft de pass van een Cam. Hij is naar mijn mening een hele goeie voetballer, alleen in het Chelsea systeem gaat er veel van zijn creativiteit verloren

23 mei 2015 om 19:21

Haha kom op he, Willian is echt beter in alle opzichten dat zeg ik niet als fan maar als iemand die wekelijks wedstrijden kijkt van beide clubs.

23 mei 2015 om 19:35

Chamberlain is lang geblesseerd geweest maar speelde zo goed. Gewoon een 2e Sanchez op de flank en kan ook nog eens op CM spelen. Ik zou Walcott daarentegen misschien wel ruilen.

23 mei 2015 om 21:11

@arsenalcesc

Zelfde pit als Alexìs? Dat dacht ik niet! Hij is wel bijzonder technisch en snel als eeen duivel maar ik vind Alexis wel veel meer een vechter tbh.

K snap niet wrm ze cech willen ?
Ik vind dat ospina uitstekend keept.
Niet dat cech geen slechte keeper is ofso maar k zie liever ospina gwn keepen bij arsenal.

Als dit waar zou zijn is het wel een slimme zet van Chelsea.
Walcott is toch wel leuk om erbij te hebben en kan zowel als winger uit de voeten als in de spits.

23 mei 2015 om 18:11

Klopt helemaal.

23 mei 2015 om 23:19

Eerder een slimme zet van arsenal; walcott komt amper aan spelen toe.

Gaat niet gebeuren dus.

23 mei 2015 om 19:25

Inderdaad. Chelsea heeft genoeg homegrown spelers en hebben die van Arsenal niet nodig

23 mei 2015 om 21:05

Ook al zijn die van arsenal beter

23 mei 2015 om 21:49

Klopt, maar Chelsea heeft geen aanvulling voor de bank nodig

Hele slimme zet zou dit zijn van Chelsea, maar denk niet dat Arsenal het gaat doen. Ze hebben niks aan Cech, met Ospina en Szceszny. En dan krijgen ze er misschien een iets beter keeper voor terug, maar verliezen een goede veldspeler.

23 mei 2015 om 19:05

Slimme zet?? Onzinnn... Wallcott en Ox moeten lkker bij Arsenal spelen zijn zeer getalenteerde spelers die dit seizoen gwoon pech hadden (blessures) maar walcott gaat gwoon vlammen volgend jaar samen met Ox...

Walcott voor Cech. Walcott bakt er toch niets van, al jaren speelt ie bij Arsenal en heeft maar 1 goede seizoen gehad toen iedereen sh*t was.

Cech blijft een goede keeper.
Dat die welkom is bij Arsenal is logisch maar Om dan Wallcoot terug te krijgen.
Hij kan hard lopen maar dan heb je alles gehad.
Die kan bij Rood-Wit Veldhoven nog niet mee.

Ben ik blij dat United Sterling niet zou willen. Is een goede speler maar liet dit jaar nog niet zien dat hij wereldtop is. Het ergste is dan nog dat hij op zo'n jonge leeftijd (ook al is het wrs door zijn manager, je moet er maar tegenin gaan) al zo durft te handelen. Zoals Carragher zei: shut up and play football

Lijkt me een mooie ruildeal voor Arsenal. Krijgen een van de beste keepers, die nog wel wat jaren mee kan, in ruil voor Walcott die zich nooit door heeft kunnen ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren