Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea maakt op verzoek van Conte werk van duo

Laatste update:
/
Sandro Wagner brak in het verleden niet door bij Bayern München, maar hij krijgt een nieuwe kans. De spits van SV Darmstadt 98 moet volgend seizoen de stand-in van Robert Lewandowski worden. (BILD)
/
Paris Saint-Germain is op zoek naar een linksback en Benoît Trémoulinas lijkt de belangrijkste kandidaat. Trémoulinas bevestigt dat er interesse is, maar dat hij zich voorlopig richt op Sevilla. (BeIN Sports)
/
Antonio Conte, die komend seizoen aan de slag gaat bij Chelsea, heeft de clubleiding opdracht gegeven alvast twee spelers van AS Roma te halen. Het gaat om Radja Nainggolan en Kostas Manolas. (London Evening Standard)
/
Mitchell te Vrede en Henk Veerman zijn bij sc Heerenveen gekwalificeerd als niet goed genoeg en de club wil een nieuwe spits. Vincent Vermeij van De Graafschap en Lars Veldwijk van PEC Zwolle zijn de kandidaten. (FaenOnline)
/
José Callejón presteert uitstekend in Napels en de aanvaller kan terug naar Madrid. Het is niet Real Madrid dat interesse heeft, maar Atlético Madrid. (Macra)
/
In Dortmund rekent men erop dat Henrikh Mkhitaryan blijft. De aanvallende middenvelder wordt in verband gebracht met de financiële grootmachten uit Engeland. (Kicker)
Aan wie zou Chelsea écht wat hebben?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Radja Naiggolan is absoluut een aanwinst, maar Manolas...??? nee die niet. Die is goed voor Roma, maar vindt het voor de absolute top toch te beperkt.

Hahaha las de titel en scrolde per ongeluk een stukje te ver door en zag Te Vrede en Veerman staan.

Tja of Vermeij nou zoveel beter is. Ook een statische spits net zoal te Vrede en Veerman.

21 mei 2016 om 01:44

Veldwijk lijkt me echter een meer dan goede spits voor Heerenveen, bij Zwolle ook echt een goede speler vind ik. Vermeij vind ik zoals jij zegt wat statisch en ben wel benieuwd hoe hij het volgend jaar doet in Doetinchem samen met Peters.

Henk Veerman zou ik echter best een bruikbare targetman kunnen zijn voor een aantal teams onderaan in de Eredivisie od bovenin de JL denk ik.. Zoveel topspitsen lopen er nu niet rond volgens mij

21 mei 2016 om 16:44

Veldwijk is zeker een goede speler, alleen is hij vaak nog wel echt veel te lui

Maxwell zijn contract loopt eind juni af. Als hij er geen jaar bij PSG maar aan vast knoopt dan hebben ze een nieuwe linksback nodig. Kurzawa lijkt nog niet klaar voor het grote werk maar denk wel dat hij het gaat redden. Trémoulinas zou een uitstekende speler zijn voor PSG die perfect bij de speelstijl past. Maar bij Sevilla zit hij ook goed, al denk ik dat hij wel een hoger salaris kan krijgen in Parijs.

Zou Maxwell trouwens weer Ibrahimovic achterna gaan?

Wat moet bayern nou weer met wagner. Die kan het niveau toch niet aan. Blijf maar bij darmstadt. Ik hoop heel erg dat Miroslav Klose terugkeert naar bayern als stand in voor lewa of gewoon als super pools duo te spelen. Hij kent de club en is nog steeds rete scherp

20 mei 2016 om 22:24

Alleen is Klose geen pool maar een in polen geboren duitser/pruis

Aan wie Chelsea wat zou hebben?! Ik mis een optie geen van beiden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren