Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea let op contractsituatie Oranje-international

Laatste update:
/
Real Madrid gaat een nieuwe poging wagen om David de Gea los te weken bij Manchester United. De Koninklijken hopen de Engelsen te overtuigen met Raphaël Varane als ruilmiddel. (Don Balon)
/
Josep Guardiola heeft zijn oog laten vallen op een oude bekende. De Spaanse oefenmeester wil Dani Alves komende zomer naar Manchester City halen. (Daily Mail)
/
Stefan de Vrij heeft er geen behoefte aan om zijn contract bij Lazio te verlengen en dat heeft in Engeland tot gespitste oren geleid. Chelsea hoopt dat een bod van 25 miljoen euro genoeg is. (Il Tempo)
/
In tegenstelling tot Stefan de Vrij ziet Wesley Hoedt een langer verblijf bij Lazio wel zitten. De verdediger staat op het punt om zijn contract tot medio 2022 te verlengen. (Diverse Italiaanse media)
/
Arsenal gaat zich mengen in de strijd om Tiemoue Bakayoko. De middenvelder van AS Monaco, die ook in de belangstelling staat van Chelsea, AC Milan, PSG, Juventus en Manchester United, moet zo’n 48 miljoen euro kosten. (Daily Star)
/
Paris Saint-Germain is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen in de Championship. Technisch directeur Patrick Kluivert hoopt binnenkort zaken te doen met Newcastle United om Aleksandar Mitrovic binnen te halen. (Daily Star)
Denk jij dat Stefan de Vrij naar Chelsea gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan is het zeker een koopje voor Chelsea. Dus zal het wel voor de bank worden, want voor een basisspeler trekken ze veel meer de portemonnee. Kijk eens naar Luis.

24 februari 2017 om 18:40

Vergeet niet dan de vrij nog 'vrij' (hàhà) jong is heh. Zometeen als als terry en cahill uit de selectie zijn, is er weer ruimte voor nieuwe aankomende top verdedigers. Behalve dat lijkt chelsea een geschikte club voor de vrij

24 februari 2017 om 19:15

Waarom betekent minder bieden meteen de bank? Als je hem goedkoper kan krijgen, waarom zou je dat niet doen?

24 februari 2017 om 19:20

Koopje? Vind de Vrij geen 25 miljoen waard, ook niet in de huidige markt. 15 miljoen is genoeg en daarbij moet je afwachten of hij wel geschikt is. PL is sneller en fysiek sterker dan de serie A, niet de sterkste punten van Stefan.

24 februari 2017 om 19:27

Sneller misschien wel, maar sws niet fysieker.

24 februari 2017 om 20:17

Jij vindt hem geen 25 miljoen waard?!!!! Hoezo in godsnaam niet? Een vd beste verdedigers in de serie A met nog volop doorgroei potentie.

24 februari 2017 om 20:16

@mayarood ze halen de Vrij echt niet voor de bank hoor! Is niets minder dan de huidige Cv's bij Chelsea!

24 februari 2017 om 23:27

Azpilicueta, Luiz, Gahill, Terry en Zouma hebben we nog voor dit seizoen. In de toekomst hebben we Azpilicueta, Zouma, Christensen en Luiz kan ook nog wel even mee. De Vrij is niet nodig en daarbij is hij ook zeer blessure gevoelig.

De interesse voor mitrovic snap ik totaal niet eerlijk gezegd, brengt wel gif in de aanval maar iets teveel naar mijn zin, verder vind ik het maar een matige spits.

Chelsea zou het overwegen waard zijn met Conte als trainer. Voor de rest zijn weinig clubs momenteel een echte vooruitgang daar. City misschien vanuit het perspectief met Guardiola, maar die gaan hem denk ik niet halen. Persoonlijk zie ik hem ook wel bij Dortmund functioneren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren