Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea klopt aan bij Everton voor 'nieuwe Ivanovic'

Laatste update:
/
Claudio Marchisio leek door de stormachtige ontwikkeling van Paul Pogba het kind van de rekening te worden, maar inmiddels kan de middenvelder weer rekenen op speelminuten. Hij aast direct op een nieuwe verbintenis: de 28-jarige Marchisio ligt bij de Italiaanse grootmacht nog vast tot de zomer van 2016 en hij gaat nu voor een contract tot medio 2019. Uiteraard wil de international een flinke salarisverhoging. (La Gazzetta dello Sport)
/
Xavi gaf onlangs te kennen dat hij nooit wil vertrekken bij Barcelona, maar niets of niemand is zo veranderlijk als een voetballer. De 34-jarige middenvelder wordt nog altijd in verband gebracht met een overgang naar de Verenigde Staten: kon Xavi eerst alleen nog naar New York, nu heeft hij ook een optie in Los Angeles, bij LA Galaxy. De Spanjaard heeft wel degelijk interesse in Amerika, dus wie weet. (Sport)
/
Chelsea neemt spoedig contact op met Everton. José Mourinho is nog altijd gecharmeerd van Séamus Coleman, die in de toekomst de rechtsback van de topclub uit Londen moet worden. Everton lijkt niet van plan om mee te werken aan een transfer, dus Chelsea vraagt eerst maar eens of een overgang überhaupt bespreekbaar is. Coleman heeft nog een langlopend contract: hij ligt vast tot medio 2019. (The Sun)
/
Arsène Wenger heeft twee van zijn belangrijkste scouts bij Arsenal naar Kroatië gestuurd. De talentspeurders gaan kijken naar spelmaker Marcelo Brozovic van Dinamo Zagreb: de 21-jarige aanvallende middenvelder ontwikkelt zich stormachtig en zijn marktwaarde is de voorbije maanden de lucht in geschoten. Wenger zou Wenger niet zijn als hij niet spoedig zaken wil doen met de jongeling. (The People)
/
David Moyes zal met bovengemiddelde belangstelling kijken naar de wedstrijd tussen Newcastle United en Stoke City van maandagavond. Als Newcastle verliest, vliegt manager Alan Pardew de laan uit. Moyes wordt genoemd als de belangrijkste kandidaat om Pardew op te volgen: de ex-coach van Manchester United zou al gesproken hebben met Newcastle-eigenaar Mike Ashley. (Daily Mirror)
Chelsea moet werk maken van de komst van Séamus Coleman

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 september 2014 om 15:10

Denk dat dit is voor als Ivaan stopt met voetballen.
Of Terry in het centrum zal vervangen.
Dan is Coleman een fantastische oplossing. Azpi kan met hem strijden en met Luis.

Ik zie Seamus zeer graag komen, leuke naam ook!

29 september 2014 om 15:15

Gewoon Luis een basisplaats geven en Azpi op rechts. Chelsea is anders weer lekker ouderwets bezig met onnodige aankopen, terwijl ik ze juist aan de beterende hand vind met gerichte aankopen als Cesc, Matic, Costa etc.

29 september 2014 om 15:18

Je moet ook kijken naar de toekomst. Seamus is een engelsman, dat is al heel belangrijk. Luis kan nog 2 a 3 jaar mee dus concurrentie is nooit verkeerd.

29 september 2014 om 15:29

Coleman is Ier.

29 september 2014 om 15:39

Coleman is een Ier.

29 september 2014 om 15:40

Shit je hebt gelijk Ron. In dat geval daalt mijn enthousiasme een beetje.

29 september 2014 om 15:54

Ik denk dat we dan beter kunnen kijken naar een jongere optie, anders heb je het hele elftal al snel op een hogere leeftijd. Niet heel erg voor de korte termijn, maar op de lange termijn zul je dan weer veel meer moeten vervangen in 1 keer.

29 september 2014 om 18:17

Ivanovic naar het centrum, Terry eruit. Azpi - luis - coleman vechten het uit, ik zeg van concurrentie is nooit iemand slechter geworden. Bovendien heb je blessures, schorsingen en 500 wedstrijden per jaar voor Engelse clubs!

29 september 2014 om 17:38

Ivanovic kan toch ook centraal. Coleman zou een prima speler zijn overigens, een van de betere backs van de PL.

Ik vind hem niet van het niveau Chelsea, lekker op zoek gaan naar een echte versterking ipv deze jongen.
Daarnaast staat de verdediging van Chelsea op dit moment als een huis en dan heb je niet zo een middelmatige speler nodig.

29 september 2014 om 15:24

Hij is vooral een ander type speler dan waar Mourinho mee wil spelen denk ik.

Coleman is een back die vooral aanvallend veel toevoegt. Bij Everton is hij samen met Baines goed voor veel goals en assists.

29 september 2014 om 16:51

Ivanovic en Azpilicueta vind ik hele goede spelers dus Mourinho heeft hem niet eens nodig.

Laatst bij Match of the Day kon Danny Murphy (die ik in korte tijd vrij hoog heb zitten overigens) de naam Azpilicueta niet uitspreken, wel grappig. Toen zei de presentator ook meteen dat je hem ook Dave kon noemen

Ivanovic en eigenlijk ook Azpilicueta zijn al 2 top Rb's (als Filipe Luis eens mag spelen), bij een andere club zou je wel weten dat dit roddels zijn, maar met Chelsea weet je nooit.

Luis-Ivanovic-Cahil-Azpi ; zo moet je spelen. Terry doet het niet slecht maar Ivanovic is de beste verdediger bij Chelsea en Luis is een betere full-back.

29 september 2014 om 15:36

De zwakste posities van Chelsea (voorzover het zwak te noemen is) zijn momenteel een rechtsvoor, een centrale/aanvallende middenvelder en een centrale verdediger. Als we dus al iets nodig hebben is het zeker geen back.

29 september 2014 om 15:48

Volgens mij hebben ze met oscar een prima aanvallende middenvelder in huis, fabregas kan ook op die positie spelen. Vooral central achterin vind ik Chelsea niet sterk genoeg

29 september 2014 om 16:02

Vind ik niet Vis Woestijn.

Cfc heeft geen centrale/aanvallende middenvelder nodig. Ze hebben Oscar die 22/23 jaar oud is.. Toch de enige 22/23 jarige CAM met een basisplaats bij een topclub. En potentie heeft hij zeker.

Centrale verdediger (die goed mee kan voetballen) mssn wel..

29 september 2014 om 17:26

Je kan ze daar neer zetten maar het is niet hun natuurlijke positie

29 september 2014 om 17:28

Ja ,Willian kan als 10 spelen maar de rechtsvoor is inderdaad vrij matig we hebben spelers die daar kunnen spelen maar een echte rechtsvoor missen we een meevoetballende verdediger zou ook niet misstaan Benatia vind ik dan ook een gemiste kans misschien in de toekomst bij Real Madrid aankloppen voor Varane.

29 september 2014 om 17:43

Misschien heb ik het wat verkeerd uitgedrukt of kwam mijn tekst tussen de haakjes niet goed over. Maar op alle 3 posities vind ik ook dat we prima spelers hebben. Maar wanneer je toch de minste spelers/posities opnoemt kom je naar mijn mening wel bij deze 3 uit.

Oscar speelt bij vlagen uitstekend maar is toch de minste van het trio Matic, Fabregas en Oscar. Terry word ook een dagje ouder al speelt hij nog op en top, en Schurrle is ook vrij wisselvallig.

Na jaren waarin telkens de sterspelers bij Everton verkocht werden is het nu tijd dat deze spelers binnenboord blijven. Als dat lukt, dan kan Everton doorgroeien en gaan concurreren met Tottenham om de 6e plaats die recht geeft op Europees voetbal.

Vind wel dat er best negatief over zowel Coleman als Everton wordt gedaan hier.
Coleman is gewoon 1 van de beste zo niet de beste rechtsback uit de premier league.
Daarbij is Everton al even een geduchte concurrent voor bv the Spurs als het om Europees voetbal gaat.
Vorig seizoen haakte pas op het allerlaatste moment af voor een Champions leaugue plaats, dit seizoen loopt het nog niet als het zou moeten maar ik zie ze zeker weer Europees voetbal halen.

Met spelers als Barkley, Stones, Coleman, Baines, Lukaku, enz staat daar echt wel een mooie ploeg.

29 september 2014 om 18:16

Klopt helemaal wat je zegt. Doordat er vrij weinig over Everton gesproken wordt, wordt er al snel gedacht dat het geen toppers zijn. Overigens moet niet vergeten worden dat Moyes een erg belangrijk aandeel heeft in het stabiele voortbestaan van Everton heeft met resultaten rondom de 7e plaats.

Bij je lijstje spelers hoort mis je trouwens Mirallas.

Goede Back hele goede zelfs maar met Azpillicueta hebben we al een hele goede opvolger in huis die ook nog eens multifunctioneel is, dus echt nodig is hij niet wie wel van Everton naar Chelsea mogen komen zijn Stones in Barkley ik zie in hun beide echt de opvolgers van JT en Lamps.

Coleman is een uitstekende back. Zou niet misstaan bij Chelsea. Zelfde geldt voor Mccarthy, ook een speler die een stapje hogerop kan.

Meer iets voor Manu Chelsea heeft al een prima selectie

Coleman vind ik geen directe versterking voor Chelsea. Het is een leuke back met veel aanvallende kwaliteiten maar ben niet echt gecharmeerd van hem. Ook heeft Chelsea Azpi al voor de rechtsback positie die ik toch wel een goede speler vind en die nog beter kan worden in de toekomst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren