Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea en Tottenham azen op wonderkind in België

Laatste update:
/
Chelsea kan Kalidou Koulibaly mogelijk tóch nog verwelkomen. Manchester City is bereid om Eliaquim Mangala te verhuren aan Napoli en als deze deal wordt afgerond, mag Chelsea Koulibaly kopen. (The Times)
/
Arsenal is niet de enige club uit Engeland die Marcel Tisserand op de korrel heeft. Ook Leicester City heeft belangstelling; de kampioen van de Premier League heeft zich zelfs al gemeld bij AS Monaco. (Daily Mirror)
/
Chelsea en Tottenham Hotspur hebben een oogje op het Nigeriaanse wonderkind Wilfred Ndidi. Hamburger SV bood Racing Genk eerder al tien miljoen euro, maar de Belgen namen geen genoegen met dat bedrag. (Het Laatste Nieuws)
/
Dinsdag werd Atlético Madrid nog genoemd, maar het blijkt dat Tottenham Hotspur de beste papieren heeft om Hakan Calhanoglu binnen te halen. Tottenham is al in gesprek met Bayer Leverkusen. (BILD)
/
Martín Cáceres kan zijn loopbaan vervolgen bij Napoli. Nadat zijn contract bij Juventus halverwege vorig seizoen niet werd verlengd, kan de verdediger nu voor drie jaar tekenen in Napels. (La Gazzetta dello Sport)
/
Diego Benaglio is het nog lang niet zat bij VfL Wolfsburg. De Zwitserse doelman staat al sinds januari 2008 onder de lat bij Wolfsburg en gaat zijn aflopende contract verlengen tot medio 2019. (BILD)
Denk jij dat Kalidou Koulibaly deze zomer naar Chelsea gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Calhanoglu naar Spurs zou tegelijkertijd geweldig en jammer zijn, geweldig omdat je een sterke speler haalt maar jammer omdat ie waarschijnlijk niemand uit de basis speelt, zeker niet als Dembele z'n schorsing voorbij is

24 augustus 2016 om 14:53

Vind hem wel klaar voor een stap hogerop en vond het ook apart dat ie nog bij leverkusen speelde. Je weet het maar nooit. Bentaleb en Alli kwamen ook uit het niets

Ndidi moet twintig miljoen opleveren, is zeker zo goed als Savic die naar Lazio vertrok, Baily moet ook zoiets opleveren, dan heeft Genk 40 miljoen verdient aan haar goudhaantjes, met minder moeten ze nooit vrede nemen.

Milan zou Cácares moeten kopen. Romagnoli-Cácares zou een goed duo zijn

24 augustus 2016 om 14:57

Zou dat zeker een mooie transfer vinden. Caceres is echt een hele goede en is erg ondergewaardeerd. Zijn cv doet zijn neem eer aan maar hij speelde overal zo weinig. Bij Milan kan ie misscien nog wat moois laten zien

Elke keer worden andere spelers van Leverkusen genoemd, maar ik snap er werkelijk geen zak van dat Bellarabi nooit in de wandelgangen voorbij komt. Persoonlijk lijkt me dat een goede aankoop voor elke club die maar een winger in huis wil halen met diepgang, actie en snelheid.

Caceres naar Napoli zou een echte versterking zijn, en dan kunnen ze Koulibaly rustig verkopen.
Hij had bij Juve veel concurrentie,spelers als Chiellini speel je er niet zo 1,2,3 uit..

Cáceres is nog altijd een optie voor Napoli, meldt Sportitalia zondag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren