Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Castaignos kan aan de slag op Engelse velden

Laatste update:
/
Mateo Kovacic werd door Real Madrid voor 35 miljoen euro gekocht, maar hij komt nauwelijks aan de bak in de Spaanse hoofdstad. Daardoor keert de ex-speler van Internazionale mogelijk terug naar Milaan: AC Milan hoopt te huren met optie tot koop. (La Gazzetta dello Sport)
/
Arsenal heeft woensdag toch nog een poging gedaan om Riyad Mahrez aan te trekken. Een bod van dik 35 miljoen euro is echter geweigerd door regerend kampioen Leicester City, dat Mahrez gewoon niet kwijt wil. (L’Équipe)
/
Newcastle United wil met Luc Castaignos opnieuw een Nederlandse speler in huis halen. De 23-jarige spits kan Eintract Frankfurt al na een seizoen gaan verlaten. Ook Sporting Portugal heeft een oogje op de voormalige spits van Feyenoord, Inter en Twente. (SPOX)
/
Fiorentina versterkt zich met Vedran Corluka. De dertigjarige verdediger komt op huurbasis over van Lokomotiv Moskou. Na dit seizoen kan la Viola de Kroaat voor drie miljoen euro overnemen. (RAI)
/
Nicky Kuiper kan Willem II gaan verlaten voor FC Eindhoven. De 27-jarige linksback maakte tijdens zijn proefperiode in Eindhoven een goede indruk en is inmiddels in gesprek met technisch manager Harm van Veldhoven. (Eindhovens Dagblad)
/
Lorenzo Insigne moet de eerste versterking worden voor Frank de Boer bij Internazionale. Gabigol van Santos was in beeld bij Inter, maar blijkt niet haalbaar. Insigne is niet tevreden over zijn contractvoorstel bij Napoli en staat open voor een vertrek. (Sky Sport Italia)
Zou Newcastle United een goede vervolgstap zijn voor Luc Castaignos?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat castaignos zo snel weg ging bij Feyenoord , heeft hem niet heel veel goed gedaan ( behalve zijn rek wss)

11 augustus 2016 om 09:35

Hij is er financieel flink beter aan geworden. Het blijft raar dat dit soort voetballers, die nooit gepresteerd hebben, miljonair kunnen worden met voetbal.

11 augustus 2016 om 09:47

Newcastle lijkt het nooit te leren zo. Koop nou gewoon normale spelers.
Hoe kan een wisselspeler nou van Frankfurt een versterking zijn voor Newcastle.

Je zou denken dat Newcastle z.s.m. weer wilt promoveren.

Nog maar 23, dat had ik niet verwacht. spitsen, cvs en keepers komen over het algemeen pas wat later tot bloei, dus hij zou nog makkelijk zijn verwachting in kunnen lossen.

Kovacic blijft bij Real Madrid

Internazionale heeft zich nog niet gemeld voor Insigne, zegt zijn agent Fabio Andreotti.
Juventus, West Ham, Newcastle United en Atletico Madrid zitten achter de aanvaller van Napoli, meldt Il Mattino, en zou 50 miljoen euro waard zijn. Maar voorzitter Aurelio De Laurentiis wil hem sowieso niet verkopen. Napoli is bereid zijn loon te verhogen van 1,8 miljoen euro naar 2,5 miljoen euro per jaar.

Nicky Kuiper is niet van willem II maar gewoon clubloos. Hield zn conditie op peil bij ons meer niet.

FC Barcelona overweegt een poging te wagen voor Lorenzo Insigne, meldt AS.
PSG zou ook geïnteresseerd zijn, meldt Calcionapoli24. Maar er werd nog geen bod gedaan.

Vedran Corluka zal Lokomotiv Moscou niet verlaten, bevestigde sportief directeur Anatoly Meshcheryakov tegenover Match TV. "de club zal Corluka niet verkopen.we overwegen die optie niet en dat is ook niet onze bedoeling."

Santos-coach Dorival Junior waarschuwt dat Gabigol pas in januari zou mogen vertrekken. (uol Esporte)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren