Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bozhidar Chorbadzhiyski kan bij Ajax aan de slag

Laatste update:
/
Ted van de Pavert mag uitkijken naar een nieuwe, tijdelijke, werkgever. Promovendus VVV-Venlo hoopt de verdediger te kunnen huren van PEC Zwolle. (De Limburger)
/
Feyenoord staat ervoor open om Jari Schuurman opnieuw te verhuren. De middenvelder kwam vorig seizoen al op tijdelijke basis uit voor Willem II. (Voetbal International)
/
Ajax heeft naar verluidt zijn pijlen gericht op Bozhidar Chorbadzhiyski. De jonge verdediger van CSKA Sofia moet de Amsterdamse defensie van een nieuwe impuls voorzien. (Tuttomercatoweb)
/
Jack Wilshere staat voor een definitief vertrek bij Arsenal. De veelvuldig door blessures geplaagde middenvelder heeft te horen gekregen uit te mogen kijken naar aan andere werkgever. (Daily Mirror)
/
West Bromwich Albion is niet bereid mee te werken aan een vertrek van Jonny Evans naar Leicester City. De verdediger annex aanvoerder zal spoedig een nieuwe verbintenis voorgelegd krijgen. (Daily Mail)
/
Liverpool is bereid mee te werken aan een tijdelijk vertrek van Sheyi Ojo. Fulham en Middlesbrough hebben beide geïnformeerd naar de beloftevolle middenvelder. (Liverpool Echo)
Denk jij dat Jari Schuurman ooit basisspeler van Feyenoord zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken desbetreffende speler enkel van zien en naam, totaal nog geen 1,5 wedstrijd zien spelen maar valt wel direct op met zijn gigantische lengte. Zal toch richting de 2m aangaan, 1.95 sowieso. Weet dat hij international is en aanvoerder bij zijn club (ondanks dat hij pas 20 of 21 is) misschien dat iemand hem iets beter kent?

20 juli 2017 om 00:03

Een beer van een kerel. In het Russisch ook wel: Божидар Чорбаджийски

Maar zonder dollen, deze vent is groot, kop sterk (anticipeert in de lucht echt heel erg goed) en durft een bal in te spelen. Soms met iets te veel risico, a la Sanchez. Hij is rechtsbenig, maar kan en durft ook de bal met links te spelen. Hij heeft een schijnbeweging in huis a la De Ligt (maar dan minder goed, al is De Ligt zijn schijnbeweging wel echt epic) en hij is inderdaad aanvoerder, anticipeert aardig op passes die naar de spits komen (maar let wel: het is een lager niveau waar hij op speelt dan Ajax) en is redelijk snel. Niet supersnel en ik denk dat als hij 30 is op de snelheid van Vlaar zit

Ik denk dat hij een toegevoegde waarde is, alleen heeft hij wel een half jaartje nodig. Zo snel als Sanchez er vorig jaar stond, is eigenlijk onmogelijk en kunnen we niet van zulk soort jongens verwachten.

20 juli 2017 om 13:51

@wolterx, Hij is zo'n 1,92 en inderdaad de aanvoerder, al twee seizoenen. Ook is al international voor Bulgarije (drie wedstrijden) en voor CSKA Sofia heeft hij 59 keer gespeeld, waarin hij 3x scoorde.

Chorbadzhiyski, mooie naam voor achterop een shirtje.

19 juli 2017 om 23:52

Denk ook dat Evert en Youri er ook niet zo blij mee zijn...🤔

Meeste spelers waar Ajax mee gelinkt word heb ik wel eens van gehoord maar deze Chorbadzhiyski komt voor mij uit het niks. Zie hier in de comments dat ie iig lang is en al aanvoerder. Verder nog informatie?

In ieder geval positief om te zien dat ze aan een verdediger denken. Hij kan zowel centraal als rechts uit de voeten, dus een vervanger voor Veltman misschien.

20 juli 2017 om 00:12

Er staat een videootje op "11 in play pt com", dat ziet er prima uit. Is natuurlijk als snel zo, maar hij lijt een goeie splijtende pass (a la Sanchez) te hebben en ziet er verdedigend prima uit en hij is natuurlijk kopsterk. Dus ik hoop.

20 juli 2017 om 00:14

Nou een rechtsback van bijna 2 meter is niet echt handig....

20 juli 2017 om 01:08

Tja usain bolt is ook 1,95... wie weet is hij helemaal niet zo sloom

Chorbadzhiyski is op Fifa 17 altijd een vrije speler. Ik heb hem een aantal keer opgepikt als ik met kleine teams speelde, hij heeft aan het begin altijd een rating van begin 60 :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren