Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/9): 'Boula' naar Nederland, Schotland of Rusland

Laatste update:
/
Arsenal wil zich voor een bedrag van twaalf miljoen euro versterken met Asier Illarramendi, maar had niet op concurrentie van Real Madrid gerekend. De Koninklijke heeft de 23-jarige middenvelder het hele vorig seizoen nauwlettend in de gaten gehouden en overweegt nu ook om een bod uit te brengen op de Spanjaard, die uitblonk op het jeugd-EK in Israël. Illarramendi ligt nog tot medio 2018 vast bij Real Sociedad. (Daily Mail)
/
Giovani dos Santos wil het liefst bij Real Mallorca blijven, maar het staat zeker niet vast dat de aanvaller volgend seizoen ook op het eiland speelt. De 24-jarige Mexicaan wordt namelijk aan tal van clubs gelinkt en nu heeft ook Lazio de naam van de 62-voudig international in de scoutingboekjes geschreven. Het is aan Giovani zelf om de Romeinen tijdens het toernooi om de Confederations Cup te overtuigen. (Corriere dello Sport)
/
Sporting Portugal presteerde afgelopen seizoen ondermaats en ook Khalid Boulahrouz kon niet imponeren. De 31-jarige verdediger uit Maassluis heeft nog een contract voor een jaar, maar mag weg als zich een club voor hem meldt in Lissabon. Naar verluidt heeft Boula al aanbiedingen ontvangen uit de Eredivisie, Schotse Premier League en Russische Premjer Liga. (O Jogo)
/
AC Milan is bereid Kevin-Prince Boateng te laten gaan en wil het geld van een transfer direct herinvesteren. Mocht Boateng verkocht worden, aan bijvoorbeeld AS Monaco, dan zal de transfersom gebruikt worden om Alessandro Diamanti naar het San Siro te halen. De aanvaller van Bologna staat al geruime tijd op het verlanglijstje van i Rossoneri, maar zit in de wachtkamer. (Sky Italia)
/
Diverse clubs uit Engeland toonden interesse in Christian Atsu en FC Porto leek daarom heel wat aan de vleugelaanvaller te gaan verdienen. Dat valt echter tegen: Atsu is op weg naar Liverpool, dat slechts 3,5 miljoen euro voor de Ghanees international zal betalen. De transfersom ligt niet erg hoog, omdat Atsu geen basisspeler is bij Porto en nog maar een contract voor een jaar heeft. (The Guardian)
Khalid Boulahrouz is geschikt voor iedere topclub in Nederland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen fan van bouhlarouz. Saaie speler en speelde alleen in het Nederlands elftal vanwege het gebrek aan verdedigers.

20 juni 2013 om 23:45

Nu misschien, maar je had hem op het EK van 2008 moeten zien, wat een topper was hij daar, wat een held. Maar goed dat was heel Oranje, zelfs Engelaar blonk uit tegen toenmalig wereldkampioen Italië.

Bouhlarouz deed het uitstekend gewoon bij Hsv, maar sinds zijn vertrek naar Chelsea ging het allemaal minder. Hij had Chelsea destijd verkozen oven Bayern Munchen, wat jammer was.

Zelfde geldt eigenlijk voor Hsv. Ik denk dat hij zich daar veel beter had ontwikkeld dan bij Real, die als het even tegenviel of er een grotere naam voorbij kwam, gelijk die grote naam aantrok.

Boula naar de Eredivisie???
Ben benieuwd welke club dan i.v.m salaris ophoesten.
3.5 miljoen is idd geen geld voor Atsu ( bij Ghana prima speler, en op fifa ook )



Ik weet niet waar in Nederland hij zou kunnen spelen?? Zou hem niet bij Ajax willen zien

Misschien iets voor Ajax? In een ooier rol voor de jeugd en gewoon een ervaren verdediger met ervaring en die kei en kei hard is, laat Ronaldo maar weer langs komen

Wil ik wel in Arnhem zien, die Boulahrouz. Toch een bikkel die de eeuwig ontbrekende winnaarsmentaliteit kan brengen bij Vitesse..

Kom naar Feyenoord! Hoewel daar genoeg goede verdedigers rondlopen, wil ik hem wel eens zien in de Kuip. Misschien raar, maar altijd wel een beetje fan geweest van deze speler. Niet omdat ie uitblinkt, maar vaak wel wat uitstraalt. Ik vergeet nooit meer het moment dat ie uit het veld werd gestuurd tijdens Nederland - Portugal en Deco hem aan de zijkant niet durfde aan te kijken, haha

20 juni 2013 om 14:49

Ik heb dus precies hetzelfde, maar dan wil ik hem natuurlijk liever bij Ajax zien .
Dan het liefst gewoon in een Ooijer rol, vooral voor de ervaring en de winnaarsmentaliteit die hij als geen ander bezit. Vond hem ook als ie speelde bij het nl elftal vaak een van de betere verdedigers, vooral door de kracht die hij in zijn duels gooit, niet dat lieve gedrag wat je vaak ziet tegenwoordig. Wat dat betreft verlang ik weer naar verdedigers als Jaap Stam en dan dus in mindere mate Boulahrouz.

20 juni 2013 om 15:18

Ja, die goede oude tijd met échte verdedigers die het niet altijd voetballend hoeven op te lossen

We zullen zien, Ajax of Feyenoord, beide clubs worden er hoe dan ook beter van.

20 juni 2013 om 15:41

Boulahrouz aka "de kanibaal", ik heb hetzelfde gevoel bij hem, geen super speler maar wel een uitstraling van heb ik jou daar.
Ik zelf heb het laatste shirt van Nederland met de naam van deze ijzervreter achterop. Moet dus zeggen dat ik ook een zwak voor hem heb!

De enige speler ter wereld die Ronaldo aan het huilen kreeg

PSV moet 'boela' inlijven en dan is de verdediging van PSV compleet!

20 juni 2013 om 15:06

Compleet? 1 verdediger is voor PSV niet genoeg. Er zijn er zeker 3 nodig. Boulahrouz zou wel een goed begin zijn.

20 juni 2013 om 19:32

Sorry hoor... het is niet om onrust te stoken... maar ik snap echt niet dat je blij kan zijn met een wissel van Hsv en een roulatiespeler van een ploeg uit de Portugese middenmoot!

En Boulah zou ik nou helemaal niet zo gek vinden, maar het is natuurlijk wel een risico, gezien zijn laatste jaren, en om Bruma nou een zekerheidje te noemen op basis van de laatste jaren.. uhhm nee!

Dit zou ik dus zeer onverstandig beleid vinden!

Ik denk eerder dat boula naar twente gaat, als vervanger van douglas.

Ik heb Illarramendi niet echt goed gevolgd tijdens het jeugd EK, maar is hij die twaalf miljoen waard? Natuurlijk kan bijna elke Spanjaard tegenwoordig voetballen, maar Arsenal heeft wel echt iemand nodig die het middenveld bij elkaar houdt daar. Arteta bijvoorbeeld kan dat niet.

Dit dacht ik ook...twente.

Of misschien dat Vitesse geinteresseerd is. PSV zoekt ook achterin nog versterkingen en op rechts hebben ze niet zoveel.

Voor Ajax is het niet in ieder geval.

Hoor Psv Twente en Vitesse langskomen,maar zou ook zo maar de vervanger van Alderweireld bij Ajax kunnen worden. Met Veltman nog 1 jaartje leren.

Boula, is wel altijd gebleseerd

Zou AZ een optie zijn?

Ze hebben wuytens en Gouweleeuw al maar zou hij misschien voor rechtsback gevraagd zijn?

kan iemand mij vertellen of ik nu echt een domme vraag stel of niet?

Ik vind hem beter dan Marcellis en ook dan Johansson die vind ik meer een rechter middenvelder aanvaller zelfs een rechtshalf meer Matias bedoel ik!

20 juni 2013 om 17:28

Lijkt me niet. AZ heeft al aangegeven klaar te zijn zover ik weet. Daarnaast hebben ze ook Lam nog achter de hand uit eigen jeugd. Zou me in ieder geval niet kunnen voorstellen dat AZ Bloua haalt, alleen al vanwege zijn salaris.

Kan zat mee in de eredivisie.
Misschien samen met Bruma in het hart van Psv
Of bij ajax als opvolger van Alderweireld

Zal wel een leuke optie voor PSV zijn. Hij kan centraal in de verdediging en als RB spelen. Hij heeft ook veel internationale ervaring en zou als een leider in de verdediging van PSV kunnen fungeren

ik denk vitesse of toch misschien psv, die hebben vorig seizoen toch heel veel puntenverlies geleden door de verdediging die er niet vast boven op zitten. boul zou daar een goeder versterking zijn bij beide teams

Onder Marco van Basten heeft hij een prima tijd gehad bij het NL elftal Zou hem graag zien bij Heerenveen.

G dos santos naar spurs!!!

Of naar arsenal!!

Ik hoop dat Boulahrouz naar Ajax komt, en ik weet dat veel Ajacieden het daar oneens mee zijn, maar van dat meedogenloze kan Veltman een hoop leren, en Moisander eigenlijk ook wel. Het is namelijk de ideale speler die Geen 50 wedstrijden in het jaar hoeft te voetballen, waardoor er plek is voor Veltman en Denswil om zich door te ontwikkelen, totdat ze definitief het stokje van Boulah over kunnen nemen.

Laat Boulah maar mooi de Champions League en de toppers spelen!

Als er een speler is waar je van op aan kan, dan is het Boulah wel. Was wissel in 2006 en knokte zich in de basis. Was niet geselecteerd in 2008, kreeg door afhaken van ?? een herkansing en knokte zich in de basis... Mentaliteit ten top!

nee geen Diamanti plz hij is te oud!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren