Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (4/7): Blind hoorde niets van zaakwaarnemer en Ajax

Laatste update:
/
Joe Hart lijkt op zoek te moeten naar een andere club. De international van Engeland is bij the Citizens op het tweede plan beland en manager Manuel Pellegrini heeft de doelman ook in de toekomst niet nodig. Manchester City heeft nu interesse in Júlio César, die nog altijd onder contract staat bij Queens Park Rangers. De Braziliaan is in Londen niet langer de eerste keuze; Robert Green krijgt de voorkeur. (Daily Telegraph)
/
Dan Petrescu heeft wel oren naar het trainerschap van Crystal Palace. De oud-speler van onder meer Chelsea is zelfs bereid om een flink deel van zijn salaris in te leveren. Petrescu krijgt bij Dinamo Moskou momenteel 100.000 euro per week en hij neemt genoegen met 60.000 euro per week bij Palace. Overigens kan Petrescu niet voor niets komen: zijn afkoopsom is ongeveer 2,5 miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Daley Blind zou in de belangstelling staan van Napoli en na afloop van het duel tussen Japan en Nederland werd de verdediger geconfronteerd met die roddel. Blind reageerde verrast. “Alles wat ik weet, is dat ik mijn contract bij Ajax net heb verlengd. Ik denk dat ik wel geschikt ben voor het Italiaanse voetbal, maar ik voel me goed bij Ajax. Ik heb niets gehoord van mijn zaakwaarnemer of van Ajax”, aldus Blind. (Ajax Showtime)
/
Newcastle United wil Wilfried Zaha verlossen bij Manchester United. De 21-jarige vleugelspeler werd met veel bombarie overgenomen van Crystal Palace, maar bij de regerend landskampioen komt hij nauwelijks aan de bak. De verwachting is dat Zaha in januari op huurbasis elders gaat spelen en Newcastle United heeft goede papieren. Vorige week ging de zaakwaarnemer van Zaha op bezoek op St James’ Park. (Daily Mail)
/
Juventus gaat Bayern München benaderen voor Mario Mandzukic. De aanvaller doet het uitstekend in Zuid-Duitsland, maar door de naderende komst van Robert Lewandowski geraakt de Kroaat mogelijk op een zijspoor. Daar hoopt Juventus van te profiteren: la Vecchia Signora kan nog wel een spits gebruiken. Ook Real Madrid en Tottenham Hotspur hebben interesse in Mandzukic. (Tuttosport)
Is Daley Blind toe aan de volgende stap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Blind bij Ajax blijft, hij is de laatste tijd best belangrijk geworden.

19 november 2013 om 14:38

Ik hoop ook dat hij blijft, voor Ajax een altijd bruikbare speler haalt altijd een voldoende. En ik ben er niet zeker van dat hij het gaat halen daar in Italië.

19 november 2013 om 16:27

Ik geef je helemaal gelijk, hele goede speler voor Ajax, vooral omdat zijn kwaliteiten in het balbezit gedeelte liggen. Ik ben bang dat hij in een ander systeem tekort komt voor een stap hogerop, bovendien zou het leuk zijn weer eens een mr. Ajax te hebben!

19 november 2013 om 15:06

bij een bod van hoger dan 6 miljoen moeten ze hem meteen laten gaan...anders moeten ze hem houden
speelt momenteel behoorlijk, maar zie hem geen topper worden

19 november 2013 om 15:41

Hij wordt geen topper en juist daarom moet je hem houden. Hij zal misschien nooit onhoudbaar worden en kan zo tot een ervaren kracht tussen talenten uit groeien. Juist jongens als Blind (en misschien ook Siem de Jong) die bij Ajax ongeveer aan hun top zitten zijn zo ontzettend belangrijk, die moet je juist bij de club zien te houden. Voor hun is er niet veel reden om te gaan (een veel grotere club zullen ze niet krijgen) en voor Ajax zijn het goede spelers met ervaring die het Ajax-spelletje beheersen.

Jongens als Blind behouden lijkt mij essentieel voor het uitvoeren van de visie van Ajax. Als dat ook niet meer lukt, kunnen ze de visie beter helemaal om gooien.

19 november 2013 om 15:53

contract tot 2017 ervaring in de Cl,paar keer kampioen geworden,basisplaats in oranje,dan is 6 miljoen te weinig.

19 november 2013 om 16:25

ik ben er bang voor dat hij in de loop van de tijd een type emanuelson wordt die op verschillende posities ingezet wordt....
ben het er wel mee eens dat hij makkelijker te behouden is omdat hij geen topper is en wordt... alleen daar zal de trainer geen genoegen mee nemen, die zal dan toch gaan doorselecteren

19 november 2013 om 19:51

Voor 6 miljoen? Ben je gek? Ajax moet nu 30 miljoen vragen nu hij nog een lang contract heeft. Ook moet Ajax zo snel mogelijk Blind's contract openbreken en verlengen want dat driejarig contract wat hij nu heeft is gewoon zwak.

zaha weg bij utd? denk het niet, nani young zullen of aankomende januari vertrekken of in de zomer.
zaha word rustig gebracht dat werd ook heel duidelijk gezegd.

19 november 2013 om 14:39

Het zou dan om een verhuur gaan, van een verkoop is nooit sprake geweest.

19 november 2013 om 14:41

euhm...?

19 november 2013 om 14:42

V-Watcher

19 november 2013 om 14:39

Aangepast op 19 november 2013 om 14:38 door delnazario
niet te snel reageren he haha had mezelf al verbeterd voordat jij je reactie had neergezet . maar bij deze alsnog bedankt

19 november 2013 om 14:59

Toen ik begon te typen had jij nog niks veranderd.

19 november 2013 om 14:42

als je het goed had gelezen gaat het om een overgang op huurbasis. Nani zie ik niet zo snel weggaan. die had geloof ik laatst zijn contract nog verlengd.

19 november 2013 om 14:44

nani word al tijden in verband gebracht met een transfer . contractverlenging was voor het voorkomen dat hij transfervrij de deur uit zou gaan . hij heeft overigens 20 miljoen gekost

nooit verwacht dat hij zoveel goede stappen zou zetten , misschien kan hij nog verder groeien, zie hem het liefst op het middenveld , ik hoop dat hij blijft

Ajax moet nu toeslaan en Blind's contract verlengen nu hij goed begint te spelen, anders kom je in eenzelfde situatie als met Vertonghen en Eriksen.

19 november 2013 om 14:42

Misschien het item nog een x lezen, het contract is net verlengd

19 november 2013 om 14:43

“alles wat ik weet, is dat ik mijn contract bij Ajax net heb verlengd."

19 november 2013 om 19:49

Ja, tot 2016, ik bedoel dat Ajax zijn contract moet verlengen tot minimaal 2017. Waarschijnlijk gaat Blind over twee jaar weg en dan heeft hij nog maar één jaar op zijn contract en heeft Ajax weer een nadelige situatie à la Eriksen.
Ik vond het ook gewoon erg zwak dat Blind een 3-jarig contract kreeg en niet 4 of 5 jaar.

Als ik blind ging ik weg bij ajax. Als iemand daar ondergewaardeerd wordt is hij het wel.

19 november 2013 om 14:57

Hij wordt alweer een tijdje gewaardeerd hoor.

ON: blijf lekker bij Ajax, daar zit je op je plek, speel je iedere week, speel je Champions League en word je gewaardeerd door de supporters.

19 november 2013 om 15:01

Nou ik zou lekker naar Napoli gaan. Maar het zijn de wandelgangen, dus OF er wat van waar is.
Maar ik zou ook liever 1,5 miljoen verdienen in Napels, meedoen om de bovenste plaatsen en kans op overwintering in de CL of héél ver komen in de El.

Maar laat hem sowieso eerst maar even dit seizoen afmaken. Kijken of hij de lijn naar boven weet te trekken. Wie weet speelt hij een goed WK erachteraan en kunnen we wel 8 miljoen vragen voor hem. Terwijl hij 2 seizoenen geleden nog voor €25,00 op te halen was.

19 november 2013 om 15:11

Ik snap wat je bedoelt, jij kijkt puur naar het geld. Want de kans is nou niet heel erg groot dat hij daar in de basis staat heb ik het idee.

Op je laatste alinea heb ik 0,0 toe te voegen, helemaal met je eens.

19 november 2013 om 15:19

Hij werd afgelopen seizoen Ajacied van het jaar, er hangen spandoeken met zijn naam, hij wordt toegezongen... Hoeveel meer waardering kun je krijgen??

mooi heel zijn leven bij ajax blijven word ie nieuwe mister Ajax

Ik heb echt respect voor Daley Blind. Hij is van zondebok uitgegroeid tot een van de sterkhouders van Ajax en Oranjeklant. In de periode dat hij uitgejouwd werd door de media en vele fans, heb ik hem eigenlijk nooit echt kunnen betrappen op negatief gedrag. Altijd is hij ervoor blijven knokken en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Mooi dat hij nu in de belangstelling staat van Napoli, al hoop ik dat hij nog even bij Ajax blijft tot hij uitgeleerd is daar.

Ik hoop dat hij sowieso blijft. Hij is sowieso een kandidaat om Siem de Jong als aanvoerder op te volgen. Een jongen uit de jeugd met een echt Ajax-hart.

Ik denk dat Daley blind het italiaanse niveau niet aankan, volgens mij heb je daar toch kracht nodig als verdediger, en blind heeft dat simpelweg niet.

Hart verkopen zou super dom zijn en die pelligrini is ni slim bezig dan

Een club als Ajax moet de hoofdprijs durven vragen voor hun vaste linksback. Hij heeft een basisplaats in Oranje en heeft ervaring op Europees niveau. Voor minder als 11 miljoen niet laten gaan. En blind zal er de komende jaren alleen maar sterker op worden. Er moet statement gemaakt worden het moet niet zo zijn dat als spelers 1 a 2 jaar goed spelen gelijk naar buitenland vertrekken.

We moeten als Nederlandse competitie een voorbeeld nemen aan de portugese competitie daar durven ze tenminste wel de hoofdprijs te vragen en clausules in contracten op te nemen.

Witsel 40mil, Hulk 50mil, Di Maria 30mil, Coentrão 30mil, Rodriguez en Moutinho 70mil
Deze bedragen zijn bijna allemaal vast gelegd in contracten (clausules) zo moeten ze dat in de Eredivisie ook doen dan blijven spelers hier langer rijpen en houden clubs hun top spelers veel langer binnenboord.

Zo kunnen clubs zoals Ajax,psv,feyenoord,twente straks weer wat betekenen in Europa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren