Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bijzondere ‘Juventus-clausule’ in contract ‘Mancunian’

Laatste update:
/
Sergio Agüero is niet van plan om werk te maken van het opstootje dat met een fan van Wigan Athletic ontstond na de FA Cup-uitschakeling van Manchester City. De spits werd naar eigen zeggen uitgescholden en bespuugd, maar stapt niet naar de politie. (Daily Mirror)
/
Real Madrid houdt de prestaties van Raheem Sterling nauwlettend in de gaten. De Engelsman maakt dit seizoen indruk en moet de gesprekken met Manchester City over een verlenging van zijn tot 2020 doorlopende contract nog beginnen. (Daily Mirror)
/
Het contract van Paul Pogba bevat een zogenaamde ‘Juventus-clausule’. La Vecchia Signora kan de Fransman voor zestig miljoen euro terugkopen, maar de kans is klein dat de Italianen zich nu het megasalaris van de middenvelder kunnen veroorloven. (L’Équipe)
/
Paris Saint-Germain ziet in Mauro Icardi de opvolger van Edinson Cavani. Les Parisiens zijn bereid om de spits van Internazionale een vijfjarig contract, met een salaris van totaal veertig miljoen euro, te bieden. (Corriere dello Sport)
/
Tottenham Hotspur lijkt Toby Alderweireld kwijt te gaan raken, maar is ervan overtuigd dat Jan Vertonghen zijn contract wel gaat verlengen. De Belg ligt nog tot het einde van het aankomende seizoen vast en kan daar een jaar aan vastplakken. (The Times)
De Engelse voetbalbond is niet van plan om Scott McTominay zomaar af te staan aan Schotland. De FA zal er alles aan doen om te zorgen dat de middenvelder van Manchester United voor de Engelse nationale ploeg gaat kiezen. (Daily Mail)
Denk jij dat Paul Pogba nog eens voor Juventus gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sterling doet het goed onder Guardiola, maar ik heb liever een andere buitenspeler uit de PL en dat is Hazard. Sterling is een snelle dribbelaar, maar kan ook soms een kip zonder kop zijn. Kop omlaag en gaan met die banaan en dat terwijl er teamgenoten vrij staan. Hazard heeft dat minder/niet en kan eerder een speler alleen voor de keeper sturen.

23 februari 2018 om 17:03

Misschien Sterling weg doen en Bale kopen van Real

23 februari 2018 om 17:15

er zijn er zat die ik liever zou zien. Sane, Hazard, Martial...

Als Alderweireld daadwerkelijk gaat vertrekken bij Tottenham, zal ik hem een meer dan welkome versterking vinden als Liverpool fan. Stukken beter dan Matip en al helemaal dan Klavan.

Dus Juventus verkoopt Pogba voor 100 miljoen met een terugkoopclausule van 60 miljoen? Dat is pas makkelijk 40 miljoen verdienen dan. Wat een onzin haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren