Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Besiktas meldt zich officieel bij PSV voor aanvaller

Laatste update:
/
Genoa staat op het punt om Vladyslav Supriaha over te nemen van Dinamo Kiev. De onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium en moeten de Oekraïnse club zeven à acht miljoen euro opleveren. (Gianluca Di Marzio)
/
Fulham lijkt de strijd te winnen om de handtekening van Ethan Horvath. De voormalig doelman van Club Brugge zit sinds kort zonder club en geniet eveneens belangstelling van Tottenham Hotspur. (talkSPORT)
/
Besiktas heeft zich officieel gemeld bij PSV voor Armindo Bruma. De Turkse club zou de aanvaller graag overnemen, maar moet toezien hoe het gepromoveerde Adana Demirspor eveneens geïnteresseerd is. (Eindhovens Dagblad)
/
Niks staat een overgang van Sergio Ramos naar Paris Saint-Germain nog in de weg. De centrumverdediger heeft de medische keuring doorstaan en staat op het punt om een contract te tekenen tot medio 2023. (Sky Italia)
/
Het elftal van José Mourinho bij AS Roma begint steeds meer vorm te krijgen. Verwacht wordt dat de Portugese oefenmeester met Rui Patrício snel zijn nieuwe doelman kan begroeten na een bod van tien miljoen euro. (Sky Italia)
/
Daichi Kamada heeft over interesse niet te klagen. De Japanse middenvelder van Eintracht Frankfurt ligt goed in de markt en wordt in de gaten gehouden door AC Milan, Sevilla, Tottenham Hotspur en Watford. (Transfermarkt)
Denk jij dat Armindo Bruma vertrekt bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou kom maar jongens. tegen elkaar op bieden! Alles boven de 5 miljoen is mooi meegenomen. Heeft uiteindelijk qua statistieken niet eens een slecht jaar gehad bij Olympiacos. Maar wat zou ik blij zijn als alle negatieve selectieleden van de afgelopen jaren eindelijk kwijt zijn uit het elftal.

7 juli 2021 om 16:34

Als de voorzitter van Besiktas dit hoort krijgt hij gelijk een hartaanval. 5 miljoen gaan ze nooit maar ook nooit betalen voor Bruma denk eerder aan 1.5/2 miljoen

8 juli 2021 om 10:30

Prima dat je dat denkt hoor. Maar Olympiacos wilde voor de 4 miljoen gaan en dat werd afgewezen. Dus dan zal Besiktas gewoon verder zoeken

Gek dat er vanuit de eredivisie niemand zich voor Horvath heeft gemeld. Bij Fulham wordt hij absoluut 2e en misschien zelfs 3e keeper mocht er nog een meer ervaren kracht naast Rodak bij komen. Bij feyenoord was Horvath een mooie 2e keeper geweest die genoeg minuten had kunnen maken met alle blessures van Bijlow

7 juli 2021 om 16:39

Maar betalen zij ook een Fulham salaris voor hem? Hij strijkt momenteel zo'n 327.600 pnd op.

7 juli 2021 om 17:29

Hij gaat niet weggaan bij club Brugge als tweede doelman om dan als tweede doelman bij Feyenoord te gaan worden lijkt me.

8 juli 2021 om 10:30

Maar ook niet om 2e/3e doelman bij Fulham te worden toch?

Volgt iemand Genoa een beetje? Die hebben ook vaak een behoorlijk transferbudget of lijkt dat? Of zit daar ook een investeerder? Lees regelmatig behoorlijke sommen.

7 juli 2021 om 17:02

Denk dat dat zo lijkt. Ze verkopen haast altijd meer dan dat ze binnen halen. Een bedrag van 7 a 8 miljoen euro sta ik ook niet van te kijken voor een club uit de Serie A.

Wat voor scouts zitten er bij dat Besiktas? Wat moet een club van die statuur met een spelers als Bruma?

7 juli 2021 om 17:11

33 wedstrijden, 9 goals en 5 assists is niet slecht bij Olympiakos hoor. Ik hoop natuurlijk wel dat hij gaat, maar denk toch dat Bruma in bepaalde systemen echt van waarde kan zijn. Als hij maar de ruimte krijgt. Verder heeft hij het volgens mij eerder al aardig gedaan in Turkije. Op basis van PSV hoef je hem niet te halen, maar heb hier ook van een aantal volgers van Turkse clubs gelezen dat het Turkse voetbal flink achteruit is gegaan de laatste tijd. Zou wel lekker zijn als ze wat miljoenen sturen.

Leuk om weer een Japanse speler door te zien breken. Ik hoop dat Kamada naar de Spurs gaat

Twee stuivers en een kortingskaartje voor de Efteling en hij mag vertrekken naar Turkije. Elke euro die we nog voor hem krijgen is mooi meegenomen.

Wat moeten we nou met Bruma? Misschien als we Nkoudou kunnen verkopen, maar zelfs dan vind ik 5 miljoen veel geld voor zo'n speler.

Voor Bruma???? Niet nadenken, meteen akkoord gaan. Zolang we er geen geld op hoeven toe te leggen, is alles prima.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren