Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bendtner kan in Portugal of België aan de slag

Laatste update:
/
Fiorentina is niet de enige Serie A-club met interesse in de huur van Fernando. De bij Manchester City overbodige middenvelder is namelijk ook in beeld bij AC Milan, dat ook naar een optie tot koop streeft. (La Nazione)
/
Internazionale wil Marcelo Brozovic alleen kwijt als hij naar Engeland vertrekt. De club van Frank de Boer verkoopt de middenvelder liever aan Stoke City of Everton dan aan concurrent Juventus. (La Gazzetta dello Sport)
/
Nicklas Bendtner heeft nog steeds geen club, maar daar komt wellicht verandering in. Zowel Sporting Portugal als Anderlecht staat open voor een samenwerking met de aanvaller uit Denemarken. (Het Laatste Nieuws)
/
Nu ook Arsenal interesse heeft in José Fonte, concretiseert Manchester United zijn interesse. José Mourinho heeft Southampton aangeboden om Marcos Rojo in de deal te betrekken. (Daily Mail)
/
Southampton wil Fonte overigens helemaal niet kwijt. De door Arsenal en Manchester United begeerde verdediger kan een nieuw contract met een verhoogd weeksalaris van 80.000 euro ondertekenen. (The Times)
/
Villarreal klopt bij Chelsea aan als men zich voor de groepsfase van de Champions League geplaatst. De Spaanse club heeft interesse in het huren van Loïc Rémy, die ook door onder meer Everton en Olympique Lyon wordt begeerd. (AS)
Denk jij dat Nicklas Bendtner naar Anderlecht gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even een vraag over Lord, hij kan dr toch geen pepernoot van ?

Waar komt 'lord bendtner" vandaan? Heet Nicklas Bendtner ik kan me zo irriteren aan lord dit lord dat we noemen Ibra toch ook geen Zweedse tovenaar of Pogba le gènie

17 augustus 2016 om 21:28

Jij snapt er helemaal niks van he?

17 augustus 2016 om 21:29

Zo noemde hij zichzelf ooit geloof ik

17 augustus 2016 om 21:30

Als je je daar al zo druk om kan maken, dan weet ik niet of je wel humor hebt

17 augustus 2016 om 21:29

Omdat hij denkt dat hij heel erg goed is, hij heeft ook de grootste ego, niet goed speelde en steeds domme dingen deed buiten voetbal. Het is gwn een grap

17 augustus 2016 om 21:31

Hij is een lord hij heeft even vaak de serie a gewonnen als Totti en dat zonder ook maar iets te spelen het is knap hoor als je een zeer slechte voetballer bent en toch veel wint en bij juve en Arsenal heb gespeeld

17 augustus 2016 om 21:32

Lord Bendtner is gewoon the Lord. Als je er niks van snapt heb je gewoon pech, hij is en blijft Lord Bendtner.

17 augustus 2016 om 21:35

Wat een gehaat zeg.... Ik vroeg het gewoon

17 augustus 2016 om 21:37

Je zegt je je irriteerd aan the lord dat kan niet.

17 augustus 2016 om 23:07

Ik vind het eigenlijk ook wel een keer genoeg. Voor mijn gevoel word dit al jarenlang keer op keer herhaald. Niveautje "trek eens aan mijn vinger".

18 augustus 2016 om 14:56

Geen respect voor the lord gij!

Lol...Bendtner...ik zou echt geen geld aan hem besteden. De laatste jaren geeft hij nauwelijks gespeeld en met problemen weggegaan bij verschillende clubs..

Bendner heeft die naam nooit bedacht, in Engeland word je lord genoemd als je een stuk land van een bepaalde grootte bezit. en een groep mensen vond het een ludieke actie om een stuk grond voor bendner te kopen zodat hij lord bendner heet.

Olympique Lyon gaat geen poging wagen voor Rémy, heeft de trainer op de persconferentie gezegd.

Niks voor ajax? Hij is wel de lord bendtner.

18 augustus 2016 om 08:55

Dat is niet meer leuk voor de andere eredivisie clubs

18 augustus 2016 om 11:24

Ja oke heb je gelijk in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren