Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München verzet zich tegen doemscenario

Laatste update:
/
James Wilson kan, als Louis van Gaal toestemming geeft, het seizoen vervolgen bij Derby County. De snelle aanvaller van Manchester United speelde dit seizoen twaalf competitieduels, maar als iedereen fit is komt hij niet in aanmerking voor een basisplek. Manager Steve McClaren van Derby County denkt zaken te kunnen doen: hij wil Wilson wel de nodige ervaring in een eerste team op laten doen. (The Sun)
/
Dat Juventus interesse heeft in Axel Witsel, werd vorige week wel duidelijk. Technisch directeur Fabio Paratici zat namelijk op de tribune bij het Europa League-duel tussen Torino en Zenit Sint-Petersburg. De Russische club wil de Belgisch international, die een contract tot medio 2017 heeft, helemaal niet kwijt. Zenit betaalde in de zomer van 2012 liefst veertig miljoen euro aan Benfica. (Sky)
/
Geruchten over een dienstverband bij Manchester City worden steeds sterker, maar Bayern München is absoluut niet van plan hoofdtrainer Josep Guardiola te laten vertrekken. “Ik weet dat Pep en zijn familie bijzonder gelukkig zijn in München. Niets wijst erop dat hij na 2016 niet meer de coach van Bayern München is”, zegt directeur Karl-Heinz Rummenigge over de coach. (BILD)
/
Scott Sinclair stapte in 2012 van Swansea City over naar Manchester City, maar een succes werd zijn avontuur in de Eastlands niet. Sinclair begon slechts twee keer in de basis van the Citizens. “Ik weet niet of hij spijt heeft van de transfer, maar bij ons was hij gewoon basisspeler geweest. Hij had er de kwaliteiten voor, bij ons was hij de uitblinker”, zegt Swansea City-manager Garry Monk. (Daily Mirror)
/
Borussia Dortmund wil het contract met Ilkay Gündogan openbreken en voor meerdere seizoenen verlengen, maar daar heeft de middenvelder zelf weinig trek in. Gündogan weet dat er veel interesse is uit het buitenland en hij is niet van plan om tot na de zomer van 2016 in Dortmund te blijven. Er zijn gesprekken gaande, maar van een overeenkomst is absoluut nog geen sprake. (BILD)
Als Josep Guardiola weggaat, zou dat een dreun zijn voor Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doemscenario laat me niet lachen. Bayern won de treble zonder Guardiola en zal dat gewoon weer kunnen zonder Guardiola.

24 maart 2015 om 21:19

Jep, vind Guardiola helemaal geen goede trainer voor Bayern, ik vind het niet passen, liever een Duitse trainer met een duitse visie, Heynckes bijvoorbeeld.

24 maart 2015 om 21:26

Als je guardiola geen goede trainer vind ben je imo gewoon een hater. Elke speler bij bayern is blij met hem. Dat heykens de treble won en guardiola niet is niet zo vreemd, 2 jaar achter elkaar dat winnen is bijna onmogelijk.

Iedereen is tevreden over hem. De man leeft voor het spel en heeft een duidelijke visie overgebracht op de rest vd staf en spelers. Dat ze dit weekend eens verliezen doet daar niets aan af.

Dat bayern zonder guardiola ook kan winnen ben het wel mee eens...

24 maart 2015 om 22:09

Dat ik niet zo van Catalanen hou mag, ik haat Guardiola niet, ik vind gewoon dat een trainer met een andere visie beter bij Bayern past, thats all.

24 maart 2015 om 22:41

Nou dat is vrij vreemd toch een van de beste coach ter wereld

24 maart 2015 om 21:23

Toen Pep de leiding nam bij Bayern was het elftal al succesvol. Het was voor Pep alleen zaak een geoliede machine te blijven laten draaien en zelfs te perfectioneren.
Het verschil is alleen dat de gene die Guardiola nu zal gaan vervangen zal een veel lastiger taak krijgen in mijn ogen. Gezien de kern van het Elftal op leeftijd begint te raken zoals Robben, Ribery, Schweinsteiger, Lahm, Alonso, Dante. Een geschikte trainer met de juiste visie vind je niet zo makkelijk momenteel. Joachim Löw lijkt me een uitstekende opvolger qua filosofie van de club.

24 maart 2015 om 21:25

Bayern moet gwn klopp een fatsoenlijke Duitse coach als opvolger halen. Bayern haalt nu al alle spelers weg bij bvb een de coach dan niet.

Kan iemand mij vertellen wanneer Pep precies bij bayern begon?

24 maart 2015 om 21:26

Juni 2013 begon hij als trainer van Bayern

Bayern zonder Guardiola zou ook geen probleem zijn een deel van de spelersgroep mag dan wel ouder zijn maar er zijn genoeg jonge talenten zoals Gaudino, Kurt, Scholl en niet te vergeten heeft Bayern een geweldig budget ter beschikking. Een goede opvolger in mijn ogen is Thomas Tuchel oud trainer van Mainz05

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren