Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München praat reeds met superster uit Londen

Laatste update:
/
De vader van Suso is op weg naar Milaan voor contractbesprekingen. AC Milan hoopt de Spanjaard onder nieuwe voorwaarden langer vast te kunnen leggen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Jean Seri lijkt een mooie transfer te kunnen maken. De middenvelder van OGC Nice wordt gevolgd door Barcelona en Paris Saint-Germain en de club van Patrick Kluivert lijkt het meest concreet te zijn. (Nice-Matin)
/
Alexis Sánchez lijkt aankomende zomer te vertrekken bij Arsenal. De zaakwaarnemer van de Chileense superster heeft de eerste gesprekken met Bayern München reeds achter de rug. (Daily Mirror)
/
Ronald Koeman krijgt concurrentie in de strijd om Rachid Ghezzal. West Ham United hoopt de buitenspeler van Olympique Lyon ook binnen te kunnen hengelen. (Daily Star)
/
Leicester City heeft een vervanger voor Kasper Schmeichel op het oog. Eldin Jakupovic moet in het geval van een vertrek van de Deen over komen van Hull City. (Daily Star)
/
Chris Coleman twijfelt over zijn toekomst bij de nationale ploeg van Wales. Als de Welshmen verliezen van Servië, houdt hij mogelijk de eer aan zichzelf. (Daily Mirror)
Denk jij dat Alexis Sánchez komend seizoen voor Arsenal speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal lijkt rekening te moeten houden met een leegloop. Als Sanchez, Özil, Giroud, Koscielny en Wenger vertrekken, is een belangrijk gedeelte van het team aan vervanging toe. Komende zomer zal Arsenal dus goede aankopen moeten doen.

4 mei 2017 om 06:15

belangrijkste aankoop zal de trainer worden. Verbaast mij niks dat bayern achter sanchez aan zit zijn maatje vidal zit er ook en op de flanken kunnen zij wel een extra speler gebruiken gezien de fitheid van robben en ribery.

Iedere speler met ook maar een lichte vorm van ambitie om prijzen te pakken, zal niet naar Arsenal gaan zo lang Wenger daar zit met z'n top 4 strategie. Het liefst heb ik dat Wenger weg gaat en de toppers blijven, 7 spelers verdwijnen, en flink wat aankopen worden gedaan.

Indien Wenger blijft (grote kans), hoop ik dat Arsenal naar de haaien gaat en het publiek ook eens massaal weg blijft.

4 mei 2017 om 08:47

Het is idd schrijnend om te zien dat Arsenal zo ver wegzakt en nu zelfs door Spurs ingehaald word zware tijden voor de Arsenal fans ik ben benieuwd wat Wenger gaat doen of hij blijft of gaat

Als Arsenal liefhebber heb ik altijd Wenger kunnen waarderen, echter kunnen we nu niet anders concluderen dat hij zijn beste tijd heeft gehad bij Arsenal. Qua coach/manager vind ik Wenger nog altijd een topper, echter heb ik altijd moeite gehad met zijn aankoop beleid. Wanneer Arsenal een technische directeur zou hebben met ballen, dan ben ik ervan overtuigd dat Arsenal de afgelopen jaren meer prijzen zou hebben gepakt. Maar i.p.v. het halen van toppers heeft Arsenal/wenger altijd voetballers gehaald die het net niet in zich hadden om wekelijks beslissend te zijn (uiteraard waren er uitzonderingen)
Al met al is het inmiddels niet meer vreemd dat alle topspelers bij Arsenal op den duur opstappen door gebrek aan successen. Het is jammer

Alexis is de droomversterking voor Bayern, kan zowel op de positie van Ribery als Robben, is haalbaar en enorm werklustig voor het team (dat zag je bij barca), en daarnaast kan die ook nog eens in de punt zoals bij Arsenal. Maar stel je voor dat hij voor Juve kiest, dan heb je een superteam ginder. Ergens hoop ik dat Manchester 200m geeft voor Neymar en dat Sanchez teruggehaald wordt. Met het extra budget dat overblijft kan je dan eindelijk je middenveld en defensie broodnodig versterken.

Als ze slim zijn in Mã¼nchen kopen ze d ligt, verhuur aan ajax 2 seizoenen en hebben dan een top verdediger erbij, daar schort het in Mã¼nchen nog aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren