Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona zet zinnen op international van Turkije

Laatste update:
/
Manchester United en Tottenham Hotspur overwegen een bod van 35 miljoen euro uit te brengen op Emre Can. De middenvelder komt weinig aan spelen toe bij Juventus en wordt ook begeerd door AC Milan. (Diverse Engelse media)
/
Can heeft meerdere opties in England, want ook Everton zien wel heil in de komst van de Duits international. Everton en Juventus onderhouden een goede relatie sinds de zomerse transfer van Moise Kean naar Engeland. (La Gazzetta dello Sport)
/
Barcelona is in de zoektocht naar defensieve versterkingen neergestreken in Engeland. De naam van Leicester City-centrumverdediger Caglar Söyüncü staat hoog op het verlanglijstje van de Catalaanse grootmacht. (Bleacher Report)
/
Manchester United wil Eric Bailly langer behouden voor de club. De Engelse grootmacht heeft het aflopende contract van de centrumverdediger met twee seizoenen verlengd. (Sky Sports)
/
Gabriel Barbosa lijkt definitief van de loonlijst van Internazionale te gaan verdwijnen. Flamengo huurt de spits momenteel al en gaat hem binnenkort voor minstens vijftien miljoen euro definitief overnemen. (Sky Italia)
/
FC Emmen gaat zich met het oog op de tweede seizoenshelft in de Eredivisie versterken met Luka Adzic. De jonge Servische spits gaat gehuurd worden van Anderlecht, waar hij voorlopig geen zicht heeft op speeltijd. (Het Nieuwsblad)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Turkse verdediger is echt zo onverwachts goed, meteen halen.

18 januari 2020 om 21:13

Waarom onverwachts?

Lijkt me verstandig dat Caglar nog minimaal een seizoen bij Leicester blijft voor hij naar een topclub gaat. Dit is pas zijn eerste echte seizoen in Premier League.

turken hebben momenteel een van de beste cvâ´s die er in europa rondlopen.demiral (juventus) caglar ( leiceser) ozan kabak (schalke04) mert cetin (as roma).ravil tagir 16 jaar basisspeler van altinordu(club waar caglar s. zijn carriã¨re begon) is wel een van de grootste die er aan komt. leicester en barca hebben al een oogje op deze jongen.turkije had tijdens de kwalificatie de minste doelpunten van alle landen tegen volgens mij.turkije zal me wat geluk zeker een kwartfinale spelen op het ek.

Wat een team zou Turkije hebben als ieder speler verplicht voor land van herkomst moest spelen.

Uguran Cakir
Zeki Celik
Caglar
Demiral
Serdar Tasci
Emre Can
Ozil
Gundogan
Unuvar
Cengiz Under
dnan Januzaj
18 januari 2020 om 17:54

Ik vind dit nog steeds een vrij matig elftal... Unuvar in de basis? Die zou nu al niet in de basis staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren