Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (1/9): Barcelona zet komst Braziliaan niet uit het hoofd

Laatste update:
/
ADO Den Haag wil het middenveld versterken en aast daarbij op buitenkansjes. Evander Sno speelt momenteel bij RKC Waalwijk, maar kan na dit seizoen transfervrij vertrekken. Datzelfde geldt voor Ryan Koolwijk, wiens contract met NEC afloopt. ADO-trainer Henk Fräser zou het duo graag aan zijn selectie toevoegen. Koolwijk kwam eerder uit voor Excelsior en is bezig aan zijn derde seizoen bij de Nijmeegse club. (Omroep West)
/
Simon Kjaer wordt in verband gebracht met AC Milan en moet daarvan blozen. “Ik ben meer dan gevleid om aan zulke grote clubs te worden gelinkt, maar ik wil mijn tijd niet verspillen door naar deze geruchten te luisteren. Ik focus mij nu op mijn kwaliteiten en mijn team. We gaan pas praten als Lille zich voor de Champions League heeft gekwalificeerd”, zegt de 25-jarige Deense centrumverdediger van les Dogues. (Sportbladet)
/
Barcelona blijft de komende tijd achter de schermen contact houden met Chelsea. De Catalanen gaan ervan uit dat ze met succes in beroep gaan tegen hun straf en dat ze gewoon de transfermarkt op zullen mogen. In dat geval moet David Luiz naar het Camp Nou komen; de Braziliaan werd al eerder in verband gebracht met Barça, en het is de clubleiding inmiddels duidelijk dat defensieve versterking noodzakelijk is. (Daily Mirror)
/
De kans is groot dat Diego Contento bezig is aan zijn laatste weken bij Bayern München. De 23-jarige linksback gold als een groot talent toen hij in 2010 zijn debuut maakte bij der Rekordmeister, maar is voorbijgestreefd door David Alaba en komt nog maar weinig aan spelen toe bij Bayern. TSG Hoffenheim heeft interesse in de voormalig Duits jeugdinternational en komt op korte termijn met een aanbieding. (BILD)
/
Christian Capone is pas veertien jaar oud, maar al bekend bij de scouts van Liverpool. De linksbuiten geldt als een young sensation en de scouts van de huidige koploper van de Premier League hebben veel vertrouwen in Capone. De Engelsen willen de Italiaan op diens zestiende verjaardag een contract laten tekenen. The Reds hoeven dan alleen een opleidingsvergoeding aan Atalanta te betalen. (Daily Mirror)
David Luiz is te goed voor de bank van Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bestuur van Barca doet er echt alles aan om Barca te vernietigen. David Luiz maakt veel domme fouten en is echt geen topverdediger, dan kun je gewoon Mascherano daar laten staan...

23 april 2014 om 00:41

Schat hem niet veel minder in hoor, tevens brengt hij in mijn ogen wel wat nodige lengte met zich mee.
Fysiek is hij ook wel in orde, hij maakt wel domme fouten daar ben ik het met je mee eens.

23 april 2014 om 00:53

Klopt, hij zou wel handig zijn bij corners en vrije trappen. Hij is zeker niet slecht, maar goedkoop is hij ook niet. Daarom heb ik liever dat Barca naar andere mogelijkheden kijkt.

23 april 2014 om 00:55

Luis is een prima speler.. en maakt niet echt veel domme fouten.. je moet hem gewoon goed uitspelen...

Miss niet echt prioriteit voor Barcelona maar Luis zou niet misstaan in dit team..

23 april 2014 om 01:02

Ik zie liever een andere CV komen. David Luiz maakt echt wel veel domme fouten.

Ik zie hem niet veel toevoegen aan Barca. Het is niet voor niets dat Mourinho hem zelden laat spelen (als Cv).

23 april 2014 om 01:41

Scolari laat hem anders wel altijd spelen.

23 april 2014 om 01:51

@ blink182

Bij Brazilië speelt hij inderdaad veel beter, maar ik vind de risico te groot. Barca zit niet op een positie waar ze geen risico kunnen nemen. Ze moeten voor zekerheid gaan, zowel trainer als speler.

23 april 2014 om 01:52

Luiz staat wel wekelijks in de basis bij de best verdedigende ploeg van europa.
En ook in het nationaal elftal is hij verzekerd van een basisplaats denk ik.

23 april 2014 om 01:56

@ joegoe

Speelt hij dan als CV. Vaste duo zijn vooral Cahill en Terry. Het is niet voor niets dat veel Chelsea fans hem weg willen. Hij is te wisselvallig.

23 april 2014 om 10:10

dat is toch echt! atletico tenzij jij gister niet hebt gehoord wat de statistieken waren 21 doelpunten tegen voor atletico en 26 voor chelsea.

Dus Atletico doet het gewoon beter in Europa!

23 april 2014 om 13:41

vind ik niet. luiz zorgde tegen psg juist voor de opbouw en was constant aan het jagen en de bal aan het voeren aan de voorhoede.
vind hem geweldig spelen de laatste tijd.
snap niet dat hij niet meer speeltijd krijgt maar dat zal wel aan mourinho liggen want scolari die steld hem gewoon elke wedstrijd op.
verder is hij een beest in 1 tegen 1 duels en luchtduels.
precies wat barca nodig heeft. verder heeft hij een goede techniek en kan hij ook flink uithalen.
laatste tijd mist hij bijna alles maar deze man heeft geweldige goals gescoord.
hummels of zo is echt niet beter hoor.
denk dat hij de beste optie is 2 jaar jonger dan silva en krijgt weinig speeltijd.

David Luiz is een uitstekende aankoop.... Als hij zn vorm van het nationale elftal van Brazil haalt dan word het een topper en een steunpilaar... Mangala behoort tot de alternatieven,

Ter Stegen
Alves
Pique
Luiz
Alba
Xavi/Ilkay
Busuqets
Iniesta/cesc
Reus/Alexis
Messi
Neymar
23 april 2014 om 00:43

En jij denkt dat Barca even Reus, Gundogan en Luiz kan ophalen?
Die 3 gaan ze ook wel 100 miljoen kosten.
Chelsea kan vragen wat ze willen en denk niet dat Dortmund dat 2-tal, 2 sterkhouders in mijn ogen zomaar laat gaan voor een spotprijs, ze hebben hopelijk geleerd van de soap rondom hun poolse spits.

23 april 2014 om 13:47

dortmund moet wel. ze houden geen spelers dus de toppers vertrekken.
verder kan chelsea hoog of laag springen maar hij krijg geen speeltijd en als luiz weg wil moeten ze wel. ze hebben niks aan een speler die z'n waarde kwijtraakt en niet aan spelen toekomt en daarbij ook nog eens weg wilt en niet z'n best gaat doen.
verder zijn er geen andere opties voor barca die beter zijn dus ze zijn wel bereid om te betalen.
verder kan barca zeker zoveel geld smijten als ze spelers verkopen die niet meer nodig zijn.
ik zie ze het liefst koke luiz reus gundogan en of vidal halen.
dat is ong 150-160 mill dat is veelste veel maar het is nodig. als je adriano tello song xavi mascherano valdes verkoopt heb je al een hoop geld binnen.
verder moeten ze nog kijken wat ze met deulo gaan doen misschien word zelfs alexis verkocht. dan heb je al een groot deel van dit allemaal binnen hoor.
maar het is de vraag of het bestuur hier ook mee eens is en de nieuwe coach.
het is broodnodig maar of ze het zullen doen is een andere verhaal.

23 april 2014 om 17:03

Barca heeft in total een budget van 120 mil + spelers zoals Tello, Song(alves Misschien) pedro en sergi roberto worden verkocht= tello is 25m, song 25m, alves 20m, sergi roberto 15m , afellay 5m= dus ze kunnen maximaal 200m spenderen... Reus kost 40m , Luiz 40m en Gundogan halen ze dit jaar of volgend jaar en hij zou 30m moeten kosten+ barca is de meest aantrekkelijke club ter wereld, feit: Neymar kon meer verdienen bij Chelsea,psg,bayern,real,city ect maar hij koos voor de beste club.

David Luiz vond een jaar of 2 geleden goed, maar nu vind ik hem tegenvallen en vooral als ik de beelden terug zie van de wedstrijd tegen Atletico zojuist. Als het op Karakter aankomt is het echt een geweldige kerel met veel humor en ook dat is belangrijk, maar prestaties op het veld vallen tegen, dus hij mag wel weg zodat we spelers kunnen aantrekken en dan het liefst een spits, want Torres leeft nog steeds met hoop.

Heel jammer vind ik het van Contento. Hij is eigenlijk wel een goede back up voor Alaba, maar over het algemeen, presteert Contento ook goed. Hij zou goed zijn voor top clubs die nu ondermaats presteren zoals AC Milan, Internazionale, Manchester United of voor Sub top clubs zoals Spurs, AS Roma, Napoli, Fiorentina, Valencia of weet ik veel wat.
Natuurlijk zouden sommigen zeggen: een club als United kan beter voor een Coentrao gaan, maar je moet ook weten dat er weinig linksbenige spelers zijn. De wedstrijd van Chelsea tegen Psg. alle spelers van Chelsea waren rechtsbenig, hoe onhandig is dat.

23 april 2014 om 00:55

Are you kidding me? Luiz was een van de beste op het veld.

23 april 2014 om 01:30

Het positieve is, dat hij snel en fiysiek sterk is. Maar ik vind hem soms te veel klungelen de laatste tijd. in de 1e helft zag je dat hij iemand uit dribbelde en toen wou hij het nog ene keer doen, maar de bal werd afgepakt en hij gaf een reactie van: hoe kan dat nou.
Ik dacht bij me eigen: verdedig, pak de bal af en geef een voorzet en doe niet alsof je Ronaldinho bent.
Toen Terry eruit viel, maakte hij ook paar kleine foutjes, waardoor de bal vlakbij het doel kwam en het meeste waar ik me aan ergerde van allemaal was. DE Vrije Trappen DIE HIJ Nam. Ik riep God, dat hij bij Willian kon komen, zodat hij de vrije trap kon nemen of Lampard, maar tevergeefs, Luiz nam ze.
Ja iedereen heeft goede en slechte wedstrijden, maar hij is best wel gedaald in mijn top verdedigers lijstje.

23 april 2014 om 01:47

Kan je me please vertellen wat voor 'kleine' foutjes het waren?

Edit: je zou je moeten afvragen waarom Lampard hij ze bijna altijd laat nemen.

23 april 2014 om 08:34

@blink182

Degene die mij het meest verraste gister was John Obi Mikel, ik heb hem werkelijk nog nooit zo zien beesten!! Won vrijwel elk kopduel zelfs van diego costa hij was echt verschrikkelijk goed.

Altijd is iedereen maar negatief over luiz omdat hij 15 jaar geleden een fout maakte. Spelers maken af en toe eenmaal fouten en daar worden ze beter van. Hij is gewoon een uitstekende cv met inzicht en is fysiek ook sterk. Heeft verder een goede trap en leest het spel vaak ook goed. Topverdediger dus..

23 april 2014 om 01:23

Dat hij nooit als verdediger word gebruikt zegt al genoeg lijkt me. Zelfs Mourinho van vertrouwd hem niet genoeg dat hij hem op cv durft te zetten. En met dat inzicht valt ook zwaar mee, die jongen moet niet gaan dribbelen of diepte passes geven, want dat gaat te vaak fout.

23 april 2014 om 01:30

Dan moet je meer naar de Selecao kijken, waar hij onze vriend dante lekker op de bank houdt doei!

23 april 2014 om 01:47

Haha, dat Mourinho iets anders zoekt in een verdediger, een verdediger die alleen maar een bal naar voren kan trappen, betekent niet dat Luiz slecht is. Luiz wilt gewoon betrokken in het spel zijn, zoals Lucio bijvoorbeeld.
Als Luiz nou ook slecht speelde voor Brazilie dan had ik je gelijk gegeven.

23 april 2014 om 13:26

Ik zeg toch ook niet dat hij slecht is, tuurlijk het is een beer in verdedigen. Maar aan de bal maakt hij gewoon veel fouten. Daarom zet Mourinho hem ook voor de verdediging, zodat het niet in de laatste linie gebeurt, en hij alle ballen voor de verdediging kan opruimen.

Dit wordt zijn laatste seizoen bij Cfc denk ik. Zijn transferwaarde is ook gedaald tot 30m euro.

Hij zal gaan vlammen voor ons aankomende Wk. Deze man is gemaakt voor grote wedstrijd. Hij speelt altijd goed voor Brazilie. Hij haalt altijd een hoger niveau dan Thiago Silva en is de vice aanvoerder. Ik hou van deze jongen. Jammer genoeg past hij niet bij Cfc en het Engelse voetbal.

Hopelijk kan Brazilie tegen Engeland spelen op het WK en we zullen zien wie nou echt een topverdediger is, Cahill of David.

Maargoed, hopelijk gaat hij naar PSG of Barca. Liever PSG (maar alleen als Thiago Silva blijft).

Mourinho laat David Luiz echt niet gaan en al helemaal niet naar Barca.

23 april 2014 om 00:55

Hij laat hem wel gaan denk ik. Alleen mssn niet naar Barca.

Als ADO deze twee middenvelders binnenhaalt zouden ze in mijn ogen goede zaken doen, zeker Evander Sno kunnen ze heel goed gebruiken. Ik blijf volhouden dat hij naar een grotere club in Nederland moet. Ik vergelijk het een beetje met de transfervrije Schöne van een paar jaar terug. Sno is ook de beste speler van een laagvlieger in de competitie, maar zou voor elk team in ieder geval in de breedte een nuttige versterking zijn. Denk zelfs dat hij buiten de top-5 overal in de basis zou spelen. Als ADO daadwerkelijk beide spelers transfervrij binnenhaalt kun je wel stellen dat andere laagvliegers liggen te slapen.

Weet niet waar jullie over praten maar Barca kan geen transfers doen toch de komende tijd?

23 april 2014 om 15:24

Kan wel, transferban is opgeschort

23 april 2014 om 18:03

ja, ik hoor het net pas, sorry.

23 april 2014 om 17:03

Hij is te oud en te duur...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren