Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona wist middenvelder niet te verleiden

Laatste update:
/
Manchester City kan betalen wat het wil, als een speler niet bereid is te komen houdt het op. Het lijkt het geval te zijn bij Aymeric Laporte: Manchester City wil vijftig miljoen euro betalen, maar Laporte heeft geen trek. (Goal)
/
Hoewel Jack Wilshere tien maanden buitenspel stond met een blessure, is er bij Arsenal veel vertrouwen in de middenvelder. De international kan spoedig contractverlenging ondertekenen. (Daily Telegraph)
/
Het is duidelijk geworden waarom de contractverlenging van Saúl Ñíguez bij Atlético Madrid zo lang op zich liet wachten. De middenvelder werd namelijk verleid door Barcelona, maar hij besloot dus toch in Madrid te blijven. (AS)
/
Toptalent Dennis Praet van Anderlecht kan komend seizoen in de Premier League mogelijk communiceren in zijn eigen taal. De middenvelder wordt begeerd door Ronald Koeman, de manager van Southampton. (The Sun)
/
Mircea Lucescu, de succescoach van Shakhtar Donetsk, lijkt zijn carrière voort te zetten in Rusland. Hij heeft Zenit Sint-Petersburg aangegeven dat hij bereid is voor drie seizoenen te tekenen. (Sportsdaily)
/
Juan Jesus van Internazionale is op weg naar Turkije, al wordt er nog gesteggeld over de prijs. Besiktas wil vijf miljoen euro betalen, terwijl Internazionale zeven miljoen euro wil hebben. (Mynet Spor)
Saúl Ñíguez heeft er goed aan gedaan om bij Atlético Madrid te blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch,

Vind atletico prachtig, had ik voetballer geweest dan had ik atleetico hoger op mijn verlanglijstje staan dan barca. Dat publiek, die trainer, de mentaliteit ik vind atletico geweldig!!!!

21 mei 2016 om 21:37

@ajaxrick tuurlijk is het knap van die simeone maar laten we eerlyk zijn die man is net als guardiola toch niet helemaal goed bij zn hoofd

21 mei 2016 om 22:16

Kkopt, maar ik persoonlijk kijk liever naar het ruwe dan naar het gepolijste, Barça verveelt mij sneller

21 mei 2016 om 23:36

Je zit wel bij het beste team van de wereld en bij de beste speler. Wie zou er nou niet met messi willen spelen. Dat is hetzelfde als basketballen met Michael Jordan of dubbelen met toentertijd sampres of agassi. Tja, ik had het wel geweten

Zo weinig? was die Jesus niet zo'n ontzettend groot talent?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren