Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona wil profiteren van straf Manchester City

Laatste update:
/
Valencia wil Javi Sánchez per direct overnemen van Real Madrid als vervanger van de zwaar geblesseerde Ezequiel Garay. Real Valladolid, dat de verdediger dit seizoen huurt van de Koninklijke, heeft al groen licht gegeven voor de deal. (AS)
/
Manchester United is onder de indruk van de verrichtingen van Diogo Jota. The Red Devils overwegen om zich aankomende zomer bij Wolverhampton Wanderers te melden voor de Portugees. (Calciomercato)
/
Barcelona hoopt te kunnen profiteren van de Europese uitsluiting van Manchester City. De Catalanen willen Bernardo Silva aankomende zomer graag naar het Camp Nou te halen en hebben al geïnformeerd naar zijn status. (Daily Express)
/
Mauro Icardi heeft de mogelijkheid om een veto uit te spreken over een definitieve overstap naar Paris Saint-Germain. De spits wordt dit seizoen gehuurd van Internazionale en PSG kan hem alleen maar definitief inlijven als hij hier zelf mee akkoord gaat. (FC Inter News)
/
Juventus houdt de ontwikkeling van Tomás Esteves nauwlettend in de gaten. De zeventienjarige rechtsback is door een clausule in zijn contract voor tien miljoen euro op te pikken bij FC Porto. (Sky Italia)
/
Een overstap naar de Premier League lonkt nog altijd voor Ugurcan Çakir. De doelman van Trabazonspor blijft nadrukkelijk op de radar staan bij Tottenham Hotspur, Liverpool en Everton. (Fanatik)
Denk jij dat Bernardo Silva haalbaar is voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik iemand moest halen voor Barca van City dan was het Gundogan. Verfijnde techniek en veel ervaring ondanks zijn leeftijd. Busquest, Frenkie, Gundogan. De Bruyne is een spiervoetvaller en dynamisch wat niet zo zeer gevraagd wordt bij Barca. Ze hebben immers Vidal voor de spieren.

22 februari 2020 om 12:16

Een 29-jarige Gündoğan verkiezen boven 28-jarige klasbak De Bruyne. Het moet niet gekker worden.

22 februari 2020 om 12:18

Jij kijkt naar de naam, niet naar de spelopvatting en wat er gevraagd wordt. KDB heeft niets aan box2box bij Barca omdat ploegen met 10 man op de16 staan en erop klappen.
Uit je comfortzone kameraad en overzie het geheel.

22 februari 2020 om 12:51

Dat doen ze tegen City ook. Anyway, dit ging niet om De Bruyne, maar om Silva ouwe reus.

22 februari 2020 om 15:04

Of misschien is jouw mening (lang) niet altijd de juiste. Dat kan natuurlijk ook. Vergeet bijvoorbeeld niet dat een Kevin de Bruyne er juist voor zorgt dat er weer voetbal op het middenveld komt. Bovendien heeft hij de kwaliteiten om een verdedigende ploeg uiteen te spelen. Waarom zou je een 29-jarige Gundogan voor veel geld halen, terwijl je juist een middenvelder nodig hebt die het middenveld en de aanval kan verbinden?

22 februari 2020 om 12:38

De Bruyne is een spiervoetballer en daar hebben ze vidal voor. Dit is niet serieus toch? Vidal vergelijken met De Bruyne. Als er een speler is die barcelona niet moet opstellen is het vidal en als er een type middenvelder is dat barca mist, is het de bruyne. Eindelijk een speler die verdedigend en aanvallend iets kan, een speler die van elke positie op het veld iemand voor de keeper kan zetten en eindelijk weer eens een middenvelder met diepte inzicht ipv tikke breed. Busquets, frenkie en gundogan opstellen, dan moeten dus echt alle aanvallende intenties van messi gaan komen?

22 februari 2020 om 12:49

Bekijk eerst eens de heatmaps van Gundo en z’n arbeid. Ik vergelijk overigens KdB helemaal niet met Vidal. Wat ik stel is dat Barca met Vidal dynamiek en spieren heeft.
De kwaliteiten van KdB zijn ongekend maar niet nodig bij Barca. Ze hebben nl niks aan box2box...

22 februari 2020 om 15:05

Weet jij wel wat de kwaliteiten van De Bruyne zijn? Buiten z'n enorme drive heeft hij namelijk een geweldig overzicht, een fantastische pass en een uitstekende trap. Box-to-box? Een speler als De Bruyne kan in elk systeem renderen.

22 februari 2020 om 15:41

KDB, op dit moment de beste middenvelder op de wereld.

Waar is dat beleid van Barcelona nou mee bezig wat moeten ze nou met een linksbenige rechtsbuiten terwijl je Messi en griezmann hebt ga dan voor een rechtsbenige linksbuiten op die plek zet barca (mits suarez fit is en spits staat) griezmann die linksbenig is en beter op rechts speelt of in een tweespitsen systeem speelt. Ga dan beter voor Kevin de Bruyne voor het middenveld waar ze nu soms nog met rakitic moeten spelen. Man man man🤦🏼‍♂️

Kan United zich niet beter richten op spelers van City? Lekker profiteren van de leegloop met aankopen als Gundogan en Mahrez (de wisselspelers die goed genoeg zijn).

De Gea
Wan-Bissaka
Lindelof
Maguire
Shaw/William
Gundogan
Bruno Fernan
Pogba
Mahrez
Rashford
Martial
22 februari 2020 om 12:32

Die overstap ligt wel gevoelig. Al zou vooral een Mahrez niet misstaan. We hebben geen echte rechterwinger. Ik zie persoonlijk wel liever een explosievere winger dan hem, zoals Douglas Costa. Die schijnt dan vaak geblesseerd te zijn en is al wat ouder volgens mij, maar ik bedoel het type speler dan.

22 februari 2020 om 14:14

Man o man als United een goede td had hadden ze een top team kunnen hebben. De Jong, de Ligt, Haland en zo zijn er zat goede spelers geweest die ze hadden moeten halen. Geld genoeg maar geen beleid.

22 februari 2020 om 15:18

Alsof De Ligt, De Jong en Haland voor Man Utd zouden kiezen... Die willen geen EL spelen.

Bernardo Silva lijkt me een ideale aanwinst voor Barcelona, zeker als Rakitic en Vidal aankomende zomer mogen vertrekken. Wat mij betreft de meest onderschatte voetballer in de Premier League. Denk dat hij het middenveld van diepgang kan voorzien of Messi’s rol aan de rechterkant in kan vullen zodat de Argentijn centraal kan gaan spelen. Droomaanwinst!

22 februari 2020 om 13:18

"Meest onderschatte speler in de premier league" nou dat valt toch wel mee? Volgens mij kent iedereen zijn kwaliteiten, het onderschatten heb ik nergens kunnen ontdekken.

Opletten marc Esteves is echt een groot talent en de ideale opvolger voor Dest. Timber die kan ook op andere posities uit de voeten dus hij zou de jeugd niet in de weg lopen. 10 miljoen is een mooi bedrag dat ajax zeker kan betalen.

22 februari 2020 om 15:07

Een echt groot talent die goedkoop op te halen is en in de belangstelling staat van de wereldtop, vertrekt zeer waarschijnlijk niet naar Ajax.

22 februari 2020 om 16:37

Als hij aan spelen wil toekomen dan is hij verstandig en kiest hij voor een tussenstap als ajax.

22 februari 2020 om 17:13

Waarom hebben we het hier eigenlijk over? Die jongen is niet 1 keer gelinkt met Ajax.

Porto voert de laatste jaren een onbegrijpelijk beleid. Spelers als Jota, Pereira en Neves verkassen omdat ze nauwelijks kansen krijgen. Vooral trainer Conceição is hier schuldig aan. Afgelopen jaar wonnen ze nog de Youth League maar de jongeren krijgen gewoon geen fatsoenlijke kans om zich in het eerste te bewijzen. Geen wonder dat Esteves eveneens wordt verleid door buitenlanse clubs. Zelfde zal gebeuren met Fabio Silva, Baro en Vitinha. Beetje jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren