Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona wil oude bekende vanaf januari aantrekken

Laatste update:
/
Manchester City meldt zich in de zomer wellicht bij FC Porto. De Engelsen hebben serieuze interesse in Alex Sandro, die door menigeen wordt gezien als een betere back dan collega Danilo. De 24-jarige Braziliaan werd al in verband gebracht met Juventus, Internazionale, Real Madrid, Atlético Madrid, Manchester United en Chelsea, maar nu zit City dus ook achter hem aan. Alex’ contract loopt nog tot volgend jaar zomer door. (The Sun)
/
Tottenham Hotspur en Arsenal jagen op een talent uit de League Two. De achttienjarige Ben Kennedy speelt bij Stevenage FC op het vierde niveau van Engeland, maar heeft daar de afgelopen maanden veel indruk gemaakt. Kennedy debuteerde in januari in de hoofdmacht van Stevenage en tekende er een maand later een contract, maar zou komende zomer al naar Noord-Londen kunnen verhuizen. (The People)
/
Héctor Bellerín kan een nieuw contract tekenen bij Arsenal, maar krijgt misschien ook de mogelijkheid om terug te keren naar Spanje. De twintigjarige rechtsback speelde tussen 2003 en 2011 voor Barcelona en vertrok daarna op zestienjarige leeftijd naar Londen. De Catalanen zijn echter op zoek naar een nieuwe verdediger en denken eraan Bellerín over een klein jaar terug te halen naar het Camp Nou. (Daily Star)
/
Het is onrustig rond Romelu Lukaku en de Belg gaat daardoor maar eens in gesprek met Everton. De spits wordt al weken in verband gebracht met een grote transfer naar VfL Wolfsburg en Everton heeft een overgang niet per definitie uitgesloten. Dat zit Lukaku niet lekker: hij wil van de club weten of hij onmisbaar is en dus heeft hij zijn zaakwaarnemer Mino Raiola aan het werk gezet. (Daily Star)
/
Middlesbrough moet vandaag, dinsdag, de optie in het contract van Jelle Vossen lichten. Of niet., natuurlijk. De Belgische aanvaller wordt door de Engelse club gehuurd van Racing Genk en om de huurovereenkomst om te zetten in een permanente verbintenis moet er voor 1 april een beslissing genomen worden. Middlesbrough laat het op het allerlaatste moment aankomen, want er is nog niets duidelijk. (Sporza)
Héctor Bellerín terughalen zou ... zijn van Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe speelt Jelle Vossen in Engeland?

31 maart 2015 om 01:51

Speelt eigenlijk bijna alles maar geregeld niet de volle wedstrijd.

28 wedstrijden gespeeld 6 gescoord maar daar waren er wel 3 van tegen Millwall, dus eigenlijk voor de nummer 2 van de Championship bar weinig.

Bamford die geregeld als linksbuiten speelt, merendeel van de wedstrijden heeft er beduidend meer in liggen met 13 treffers. Elke aanvaller ook Tomlin en Kike hebben meer gescoord als Jelle Vossen.
Maakt de minste goals en levert ook nauwelijks een assist met zijn 2 in totaal.
En de doelpunten die hij maakt op die tegen Forrest na zijn allemaal tegen de staartploegen.

Die optie gaan ze gewoon niet lichten, werkt hard maar een spits moet scoren en dat doet hij te weinig.

31 maart 2015 om 08:42

Toch bizar aangezien hij in België heel makkelijk scoorde

31 maart 2015 om 11:32

In de Championship worden hele andere dingen gevraagd als in de Jupiler Pro League natuurlijk.

Laatste seizoen was het natuurlijk ook al beduidend minder qua doelpunten.

Barcelona moet wel met een heel erg extreem goed bod gaan komen voordat we Bellerin laten gaan. Arsenal kan vragen wat het wil, hij ligt nog tot 2020 vast.

31 maart 2015 om 09:28

Barca wilde hem houden. Net zoals Barcelona Fabregas wilde houden toen die naar Arsenal ging.

31 maart 2015 om 02:43

Zo veel is hij nou ook niet waard. Gewoon de volgende Arsenal speler die zwaar overschat wordt. Hij heeft snelheid en gaat zo nu en dan leuk mee in een aanval, maar kan voor geen meter verdedigen.

31 maart 2015 om 09:28

Hij is net 20, dat scheelt ook he. En ja, hij maakt fouten, maar die kan hij zelf compenseren met zijn snelheid.

31 maart 2015 om 04:10

wat is zijn afkoopsom weet je dat ?

31 maart 2015 om 09:27

Kingleo, in Engeland hebben de meeste spelers geen afkoopsom.

31 maart 2015 om 09:37

kom op voor 20 miljoen doet arsenal hem weg

31 maart 2015 om 10:08

Reken er maar niet op. Dat betaalde Barcelona voor Vermaelen, die niet bepaald basisspeler was en ook nog een pak ouder is.

31 maart 2015 om 13:13

20 miljoen? Doei, echt niet. We hebben het geld niet nodig en we gaan een van onze grootste talenten echt niet voor 20 miljoen wegdoen.

31 maart 2015 om 17:25

Gaat wel gebeuren als hij terug wil , je hebt niks aan een speler die het niet naar ze zin heeft liever 20 miljoen dan

Raiola is niet de zaakwaarnemer van Lukaku, dit heeft hij jaren terug al ontkend of er moet in de tussentijd iets veranderd zijn en hij is echt overgestapt naar hem.

Jammer dat de media dit fout blijft overnemen indien incorrect.

31 maart 2015 om 09:48

Lukaku heeft onlangs een foto op zijn Instagram geplaatst met Raiola. Is dus wel degelijk zijn zaakwaarnemer.

31 maart 2015 om 20:14

Zie het net. Is dus nog maar 'recent'. Er werd namelijk 2-3 jaar geleden al over bericht toen het niet zo was en Lukaku had het toen ook ontkend.

Lukaku zou goed passe bij Juventus. Ik kweet dat Juventus goeie spitse heeft morata. Tevez. Die zou goed in het plaatje passe daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren