Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona praat met ‘spits van honderd miljoen’

Laatste update:
/
Na de verloren wedstrijd van Arsenal tegen Bayern München kwamen foto’s naar buiten van een lachende Alexis Sánchez. Volgens Petr Cech wordt dat beeld van de Chileense aanvaller verkeerd geïnterpreteerd. (Daily Mirror)
/
De wedstrijd tussen Juventus en AC Milan krijgt wellicht nog een staartje. Een aantal kampioensbekers van la Vecchia Signora werd besmeurd met het woord ‘dieven’ en de verdenking ligt bij de spelers van Milan. (La Gazzetta dello Sport)
/
Andrea Belotti kan naar verluidt naar onder meer Manchester United, Manchester City en Chelsea, maar Barcelona hoopt daar en stokje voor te steken. De Catalanen hebben al een geheime ontmoeting gehad met Torino. (Toro.it)
/
Chelsea maakt werk van de eerste grote aankoop van aankomende zomer. The Blues hebben een bod van zestig miljoen neergelegd bij Juventus voor de aan Bayern München verhuurde Kingsley Coman. (Téléfoot)
/
Alan Pardew staat niet onafwijzend tegenover een dienstverband bij Norwich City. De oefenmeester wil graag in gesprek met the Canaries over de opvolging van de ontslagen Alex Neil. (Sky Sports)
/
Federico Bernardeschi wil zijn contract bij Fiorentina verlengen, maar daar moet wel wat tegenover staan. De Italiaan wil niet dat er een transferclausule in zijn nieuwe verbintenis wordt opgenomen. (La Nazione)
Denk jij dat Andrea Belotti in het spel van Barcelona zou passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af wat die ontmoeting voorgesteld heeft dan, als die zo geheim is dat de Italiaanse media het al weet.

Wat moeten wij nu weer met Coman? Goede speler hoor maar die gaat Hazard er niet uitspelen en zelfs Willian is nu op de bank beland (wat ik al zonde vind, Pedro doet het echter uitstekend). Naar mijn mening hoeven we enkel met miljoenen te smijten wanneer er iemand weg gaat, volgend jaar wil ik graag wat meer van Bats en sowieso Christensen zien.

13 maart 2017 om 15:30

Misschien spelen ze alvast in op het naderende vertrek van Hazard...

13 maart 2017 om 18:09

Misschien gaat Hazard wel gewoon helemaal nergens heen..

13 maart 2017 om 18:14

Misschien gaat hij morgen naar de slager en denkt dan, mmm, ik had een brood nodig en gaat hij naar de groentenboer om schoenen te kopen.

13 maart 2017 om 18:25

Geloof toch niet alles wat de kranten schrijven alle pagina's moeten vol. En denk dat Bayern de eerste optie heeft. En zoveel staat ie daar niet in de basis dan zegt Chelsea niet wij betalen 60 miljoen voor hem.

Ik zou als Barca zijnde toch voor Aubameyang gaan.

13 maart 2017 om 15:37

Het zou niet heel slim zijn voor Barcelona om voor Aubameyang te gaan. Dit heeft 2 redenen; Barcelona heeft nog Suarez die zeker nog 2 á 3 jaar mee kan, en dan is het zonde om zoveel geld aan zo'n geweldige spits uit te geven die uiteindelijk 2e keus wordt. De tweede reden hiervoor is dat Aubameyang volgens mij (ik kijk geen bundesliga) totaal niet in het spel past van Barcelona. Zijn techniek is niet geweldig als je het vergelijkt met Suarez en Barcelona speelt nou eenmaal veel op techniek.

13 maart 2017 om 15:44

Ik vind Suarez juist een vreemde eet in de bijt bij Barca. Vind Aubameyang iets sympantieker.. wat beter bij Barca past

13 maart 2017 om 16:23

vind je hem te goed ivm de rest?

Het probleem van barca ligt niet bij hun aanval, beter besteden ze die 100 miljoen aan een rechtsback en een wereldklasse cb. Zelfs het middenveld kan eerder een impuls gebruiken dan de aanval, die is al van werelklasse.

Lijkt mij onwaarschijnlijk dat belotti naar barca gaat. Die hebben alcacer al op de bank. Daarnaast is het een feit dat Italiaanse spelers alleen presteren in Italië zelf. Ik zou dus als ik belotti was lekker naar roma, napoli of juve gaan over een paar jaar. Nu lekker nog bij Torino blijven

13 maart 2017 om 15:30

Dat is natuurlijk niet waar. Het grootste voorbeeld is momenteel Verratti die het uitstekend doet bij PSG.

Leuk gerucht, maar natuurlijk verre van de speler die Barcelona nodig heeft. Mocht de 3-4-3/3-2-3-2-variant voor lange termijn zijn, dan moet je kijken naar een rechtsbuiten. Rafinha is immers een betere centrale middenvelder dan een rechtsbuiten. Dan lijkt me het waarschijnlijk dat je tientallen miljoenen uit gaat trekken voor Paulo Dybala of Ousmane Dembele dan voor deze Belotti.

Haal je beter terug Alexis Sanchez in huis - die kan elke positie spelen van MSN en kan Arda en Alcacer elders heen. (van Arda vind ik het nog spijtig ook maar als je eerlijk bent is hij te duur want speelt enkel goed op de positie van Neymar) Graag ook Gomes in de verkoop doen, die jongen heeft zondag zn 20ste match voor barca gespeeld en voor de 13de keer niet gewonnen. Barca heeft in totaal 14 keer niet gewonnen dit seizoen, en toeval wil dat het 13 keer was met Gomes in de ploeg... Toeval? Ik denk het niet. Elke slechte match van Busquets was ook toevallig met Gomes in de basis..; en Voor die nog twijfelen : Gomes heeft 0 goals en 0 assists tot dusver. En dan maar roepen dat je beter dan Rakitic bent want je bent een kruising van hem en Iniesta.. tsonge jonge... Gomes..

13 maart 2017 om 20:07

Sanchez is juist weggegaan omdat Neymar kwam en hij juist niet op de bank wou zitten. Die gaat niet terug naar Barca.

13 maart 2017 om 20:39

Nee ze hadden geld nodig voor Suárez zn transfer en sanchez bracht bijna de helft van het nodige budget op. Stoitchkov was razend toen hij het nieuws vernam dat Alexis verkocht was. Kans is klein maar dan eerder om budgetredenen.. Alexis zn vader was n groot Barça fan - speelt ook mee

Barca heeft voorin voldoende kwaliteit, dan komt Belotti op de bank, pas als Suarez weg zou gaan, moet je aan zo'n dure speler gaan denken. Of er moeten toch spelers gaan vertrekken aan het einde van het seizoen maar dat zie ik zo snel niet gebeuren. Vermoed wel dat ze Neymar weer gaan proberen, maar geen idee of die weg zou gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren