Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona legt verzoek neer bij Louis van Gaal

Laatste update:
/
Arsenal hoopt op de slotdag van de transfermarkt nog te kunnen toeslaan. Het is de bedoeling dat Leicester City, concurrent van the Gunners in de strijd om de landstitel in de Premier League, wordt beroofd van Ben Chilwell. Een eerste bod op de negentienjarige vleugelverdediger werd afgewezen, maar Arsenal probeert het opnieuw; waar eerst bijna vier miljoen euro werd geboden, gaat het nu om ruim vijf miljoen. (Metro)
/
Davide Santon had zondagavond nog een basisplaats in de Milanese derby, maar toch lijkt hij te gaan vertrekken bij Internazionale. I Nerazzurri schijnen een akkoord te hebben bereikt met AS Roma, dat Santon voor een bedrag van twee miljoen euro zal gaan huren. Aan het einde van het seizoen heeft Roma vervolgens een optie tot koop van acht miljoen. Santon deed dit seizoen in elf competitieduels van Inter mee. (Sky Italia)
/
Barcelona wil het middenveld versterken en de koploper van de Primera División probeert het eens bij ex-trainer Louis van Gaal. Barcelona denkt namelijk dat Juan Mata wel te porren is voor een overstap naar Camp Nou: bij Manchester United is Mata niet altijd zeker van een basisplaats. Mata zal een garantie op speelminuten willen, omdat hij mee wil naar het EK van 2016. (Don Balón)
/
Jerome Sinclair, ooit de jongste debutant aller tijden in het shirt van Liverpool, mag Anfield niet verlaten. De negentienjarige aanvaller wordt in verband gebracht met een verhuur aan Watford, maar manager Jürgen Klopp wil de jongeling niet kwijt. Sinclair is in het bezit van een aflopende verbintenis, dus als hij onvoldoende perspectief ziet bij Liverpool is hij in de zomer sowieso vertrokken. (Daily Mirror)
/
Sevilla lijkt op de slotdag van de transfermarkt nog twee spelers in huis te halen. Het is de bedoeling dat ex-speler Federico Fazio zijn huidige club Tottenham Hotspur weer op huurbasis voor los Rojiblancos verruilt om de verdediging te versterken en dat Denis Cheryshev geleend wordt van Real Madrid; de Russische vleugelspeler mag van Real-trainer Zinédine Zidane tijdelijk weg om aan spelen toe te komen. (Marca)
Heeft Barcelona een impuls op de vleugel nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als bij Manu al niet zeker bent van een basisplaats dan bij Barca al helemaal niet.

1 februari 2016 om 12:53

Di Maria zat bij United anders ook meestal op de bank uiteindelijk. Nu staat hij wel bijna altijd basis bij PSG. Waar spelers nu staan bij United heeft niet altijd veel met de speler te maken (ahum, Louis...).

Maar bij Barca krijgt hij simpelweg amper speeltijd omdat MSN er nou eenmaal staat daar.

1 februari 2016 om 18:30

Mata heeft dit seizoen 4 keer niet in de basis gestaan, en dat was 4 keer omdat hij niet fit was of omdat hij gewoon moest uitrusten na een drukke reeks, nooit omdat hij niet goed genoeg was. Toch wel lekker dat Voetbalzone altijd zulke concrete informatie plaatst.

1 februari 2016 om 19:05

Echt he. Je moet altijd ff side research doen voordat je comment hiero, want zit vol met overdreven info. Is geen nieuws maar meer fantasie wat hier vaak staat. Media blijft media he, of het nou RTL is of een voetbalsite...

En die garantie krijgt die wel bij barca?

En bij Barca hopen op een basisplaats...... kan Mata beter blijven waar die is, als dit alleen om speelminuten gaat

Onbegrijpelijk dat Mata niet altijd in de basis staat. Die man kan gewoon van wereldklasse zijn zoals toen 2 jaar bij Chelsea. Bij Barca zou je hem ook goed kunneb rouleren met Iniesta.

1 februari 2016 om 12:30

Tja hij staat nooit op de positie waar hij het beste kan spelen.

1 februari 2016 om 12:48

Afgelopen vrijdag de wedstrijd niet gezien? Hij stond in het midden met links Martial en Rechts Lingard. Prachtige wedstrijd!

Er is 50 voor hem betaald en ik zou als Barca niet meer dan 20/25 betalen, dus ik denk niet dat dat door gaat

Juan Mata past echt goed in het systeem van Barcelona! Top transfer

Mata is de enige speler bij man utd due alles gespeeld heeft.

1 februari 2016 om 14:59

Bij jou op FIFA/FM misschien, maar in het echt absoluut niet hoor. Zit vaker op de bank dat je denkt.

1 februari 2016 om 18:33

4 keer... omdat hij dan niet fit was of om gewoon rust te pakken na een druk programma. Hij is de enige speler die nooit op de bank heeft gezeten omdat hij niet goed genoeg was of omdat er een beter alternatief was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren