Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona koopt Tello voor 16 miljoen euro terug

Laatste update:
/
Chelsea is bereid om aan de vraagprijs van 45 miljoen euro van Radja Nainggolan te voldoen. Manager Antonio Conte heeft al enkele gesprekken met de international van België gevoerd. (Mediaset)
/
Alberto Paloschi keert Swansea City na een half jaar alweer de rug toe. De 26-jarige spits staat op het punt om voor 7,5 miljoen euro over te stappen naar Atalanta, waar hij anderhalf miljoen per jaar kan verdienen. (Sky Italia)
/
Barcelona kan Cristian Tello voor 30 juni voor 16 miljoen euro terugkopen van Fiorentina. De topclub gaat dat misschien ook doen omdat Liverpool bereid zou zijn om een flinke som op tafel te leggen voor de 24-jarige aanvaller. (Sport)
/
NAC Breda krijgt geen opleidingsvergoeding voor Mats Seuntjens en Kenny van der Weg. Die vergoeding wordt uitgekeerd tot de 23-jarige leeftijd en de middenvelder en linksachter zijn respectievelijk 24 en 25 jaar. (BN De Stem)
/
Paris Saint-Germain wil Neymar hebben, maar is daarmee nog niet klaar. Unai Emery, die waarschijnlijk de nieuwe trainer in Parijs wordt, zou immers weer willen samenwerken met Carlos Bacca van AC Milan. (La Gazzetta dello Sport)
/
Antonio Sanabria en Cédric Soares worden gevolgd door Barcelona, maar kunnen niet in de toekomst kijken. De aanvaller van Sporting Gijón geeft aan dat er ‘nog niets zeker’ is en de rechtsback zegt zich te moeten focussen op het EK. (SPORT)
Denk jij dat Radja Nainggolan volgend seizoen voor Chelsea speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terugkopen? Hij is toch verhuurd?

Wat is dit voor matige journalistiek? Tello is verhuurd aan Fiorentina met optie tot koop van acht miljoen euro. Denk dat de club blij is als ze definitief van hem af zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren