Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona heeft honderd miljoen over voor verdediger

Laatste update:
/
Thomas Meunier heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Paris Saint-Germain. Hij zegt te mikken op een contract bij clubs als Everton, Valencia of Borussia Dortmund. (RTBF)
/
Watford heeft Arsenal en Tottenham Hotspur afgetroefd in de strijd om het Engelse talelnt Ben Wilmot. The Hornets nemen de centrumverdediger voor circa twee miljoen euro over van Stevenage. (The Sun)
/
Barcelona wil komende zomer de verdediging versterken met Dayot Upamecano. De Catalanen zijn bereid om te voldoen aan de vraagprijs van honderd miljoen euro voor het talent van RB Leipzig. (Téléfoot)
/
Paolo Maldini sluit een rol bij de nationale ploeg van Italië niet uit. De oud-verdediger zegt open te staan voor een functie bij de Azzurri. (Sky Italia)
/
Jong PSV neemt het dinsdag met zeven spelers uit de A-selectie op tegen Go Ahead Eagles. Mauro Júnior, Sam Lammers, Albert Gudmundsson, Armando Obispo, Pablo Rosario, Dante Rigo en keeper Eloy Room doen mee. (Eindhovens Dagblad)
/
Dorin Rotariu kan Club Brugge verlaten voor sc Heerenveen. De Friezen willen de Roemeense buitenspeler huren, met een optie tot koop. (Fanatik)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha, dit lijkt mij verre van waar. Als het al waar zou zijn dan betaalt Barca wel echt veeeeels te veel.

Als het waar is mogen ze voor de Ligt 120 miljoen aftikken.

10 april 2018 om 01:10

Hoezo schat je de ligt hoger In? Dat snap ik niet echt

10 april 2018 om 03:13

Omdat hij Nederlands is...?

Heb je Upamecano wel eens af en toe zien spelen? Nee? Kom dan toch ook niet met domme conclusies.

Lijkt me overigens onzin dit bericht.

100 miljoen euro voor een 19 jarige verdediger. Dan was overmars nog niet zo gek met zijn vraagprijs van 60 miljoen euro voor de Ligt. De markt is kennelijk wederom op hol aan het slaan.

Dat is echt onzin, Hij is verre van 100 miljoen waard!



Meunier vind ik toch wel een goede back, Ben benieuwd hoeveel die dan moet kosten

10 april 2018 om 03:14

Zou echt niet slecht zijn voor Juve hoor. Moet vast ook niet veel kosten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren