Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/7): Barcelona gaat voor Colombiaans international

Laatste update:
/
Giuseppe Marotta had woensdag een onderhoud met de directie van Real Madrid, maar de directeur van Juventus wilde niet zeggen waarover. Inmiddels is dat duidelijk: de Italiaanse grootmacht wil komende zomer drie spelers van de Koninklijke naar Turijn halen: Álvaro Morata, Ángel Di María en Fábio Coentrao. Paul Pogba en Arturo Vidal staan juist in de belangstelling van Real en waren ook onderwerp van gesprek. (AS)
/
Manchester City zit niet achter Lionel Messi aan. De 26-jarige aanvaller zou in de belangstelling staan van de rijkaarden uit de Eastlands, maar dat weerspreekt manager Manuel Pellegrini. “Het zijn slechts geruchten”, aldus Pellegrini, die eveneens ontkent dat Micah Richards en Joleon Lescott ontevreden zijn. “Ik denk niet dat zij met problemen zitten, zij zijn belangrijke spelers en blijven dat tot het einde van het seizoen”, klinkt het. (ESPN)
/
Barcelona is bereid na jaren van trouwe dienst afscheid te nemen van Daniel Alves. De Catalanen willen werk maken van Juan Cuadrado van Fiorentina. Met zijn dertig jaar heeft de Braziliaan niet meer het eeuwige voetballeven en de 25-jarige Colombiaan gaat normaliter nog heel wat langer mee. Cuadrado was afgelopen week al in Barcelona, waar hij het met Colombia opnam tegen Tunesië. (AS)
/
De komst van Nemanja Vidic is slechts het begin voor Internazionale-eigenaar Erick Thohir. De Indonesiër heeft grootste plannen met i Nerazzurri en belooft flink te investeren. 'Maar we gaan niet iedereen verkopen. We houden ook een aantal huidige spelers. Het belangrijkste is dat het elftal goed uitgebalanceerd is, zowel qua leeftijd als posities." Thohir wilde nog geen verdere namen prijsgeven. (La Gazzetta dello Sport)
/
Marco Alonso heeft het prima naar zijn zin bij Sunderland, maar hij weet nog niet of hij ook volgend jaar voor die club speelt. De ex-speler van Real Madrid wordt gehuurd van Fiorentina en heeft de afspraak gemaakt dat hij na dit seizoen in Florence terugkeert. "Mijn contract daar loopt nog twee jaar door. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, daar denk ik nog niet over na. Ik heb het in ieder geval naar mijn zin hier", zegt hij. (Newcastle Evening Chronicle)
Is Juan Cuadrado goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht Dani Alves besluiten te vertrekken zou Cuadrado me een geweldige vervanger lijken; een bizar loopvermogen, technisch aardig onderlegd en daarnaast nog eens scorend vermogen. Speelde bij Udinese en Lecce als rechtervleugelverdediger en heeft in de Serie A toch enigszins leren verdedigen, zou wat mij betreft een goede optie zijn om Alves te vervangen. Al denk ik dat het ook een uitstekende optie is om Montoya door te schuiven en een jong talent aan te trekken die het op den duur van Montoya kan overnemen.

8 maart 2014 om 12:15

Cuadrado is een idd een flankspeler, maar dan een rechts half/voor. Geen twijfel mogelijk dat deze speler de hele rechterflank kan bespelen, maar als vervanger van Alves zal deze speler niet aangetrokken worden.

8 maart 2014 om 12:21

Cuadrado speelt inderdaad bij Fiorentina als rechtshalf of zelfs als rechtsbuiten, maar dat is geen reden om te denken dat Barcelona hem niet zou kunnen halen. Daniel Alves speelde immers bij Sevilla in een soortgelijke rol en is nu al jaren de rechtsback van de Catalanen.

8 maart 2014 om 12:26

Misschien wil Barca wel een back die ook wel eens meeverdedigt. Alves is eigenlijk bijna niet meer een back te noemen.

8 maart 2014 om 12:36

Waarom geven ze montoya geen kans of heeft hij het niveau nog niet

8 maart 2014 om 12:38

Statistieken wijzen uit dat de vleugelverdedigers van Barcelona per wedstrijd de meeste onderscheppingen maken. Ondanks dat het Jordi Alba en Dani Alves ontbreekt aan fysiek bestrijken ze de gehele flank en zijn ze negen van de tien keer op tijd terug om mee te verdedigen. Zeker als Busquets zich laat inzakken tot tussen de twee centrale verdedigers is het mogelijk om met aanvallende vleugelverdedigers te spelen en dat is één van de wapens van dit Barcelona, Cuadrado zou goed in dat systeem passen.

Johnhoi, in tegenstelling tot een aantal anderen heb ik wél vertrouwen in Martin Montoya; verving eerder dit seizoen Dani Alves al zeer succesvol, maar kent de laatste tijd wat ongelukkige momenten. Mocht Dani Alves vertrekken staat er naast Montoya niemand klaar vanuit de jeugd om 'tweede rechtsback' te worden, er moet dus sowieso iemand worden aangetrokken. Of dat nu Cuadrado of een jong talent is.

8 maart 2014 om 16:27

Juan Guillermo Cuadrado

Main position:right Wing
Secondary positions:Right-Back, Right Midfield

Hij kan wel op meer posities dan deze 3 posities.

Meer inormatie op Who Scored

http://www.whoscored.com/players/44868/

http://www.transfermarkt.co.uk/en/
juan-cuadrado/profil/spieler_91970.html

8 maart 2014 om 12:47

Ik heb liever Alves toen hij 25 jaar was dan Cuadrado.
Begrijp me niet verkeer, Cuadrado zou "goede" versterking zijn, fantastisch zou hij niet zijn.
Cuadrado is maar 1cm langer dan Alves, heb liever dan er iemand van 1,85m komt. Dan zou er tenminste iemand in de aanval zijn die ballen erin kan koppen en goed tijdens de corners.

Messi zijn passen & voorzetten en een back die het binnen kopt.
Met Pedro, Alexis en Messi die amper 1,70m zijn is het onmogelijk om ballen binnen te koppen, alleen Neymar met zijn 1,74m zou het best goed kunnen maar nog steeds niet veel.

8 maart 2014 om 12:58

Ben het met je eens dat deze zomer een fysiek sterke speler (het liefst een centrale verdediger) moet worden aangetrokken, maar denk dat je dat probeert te zoeken op een verkeerde positie. De rechtsbackpositie heeft een speler nodig die aanvallend denkt en de aansluiting op de vleugel vind met de voorhoede, dat kunnen Dani Alves en Cuadrado als geen ander.

Cuardrado is tot rechteraanvaller

8 maart 2014 om 15:37

Kan ook als rechts half/achter, maar is op fifa wel rechtsbuiten haha.

Is de transfer van Vidic naar Inter al zeker..?

8 maart 2014 om 12:15

Ja, Inter heeft drie dagen geleden via de officiele kanalen bevestigd dat het Vidic heeft aangetrokken.

Prachtig die wandelgangen... wordt er een keer niet gesteld dat Man City Messi wil halen, draaien ze het om zodat het alsnog nieuws is! Geniaal!

Cuadrado is een aanvaller, en die heeft Barcelona niet nodig.

Er moet gewoon wat gedaan worden aan de verdediging.

Juan Guillermo Cuadrado is een wereldklasse speler. Hij is ongelooflijk snel en sterk in de duels. Daarnaast is die technisch goed onderlegd en behoud overzicht bij het geven van een voorzet. Loopvermogen is ook perfect en kan de hele rechterkant bestrijken zou voor Barcelona een prima aankoop zijn als vervanger van Daniel Alves.

8 maart 2014 om 15:38

Hij is technisch zelfs geweldig.

Waarom zou Alves al vervangen moeten worden??
Hij kan nog prima een paar jaartjes mee in de top naar mijn idee....

Cuadrado is echt een fantastische speler. Kan op de gehele rechterflank spelen. Het wordt wel een erg lastige klus voor Barcalona, hij is namelijk de publiekslieveling in Florence. Het grootste probleem is dat dat Fiorentina 50 eigendom heeft en Udinese heeft ook 50. Beide clubs moeten dus overeenkomen met het bedrag van Barcalona. Al wil Fiorentina hem volledig overnemen in de zomer, dat maakt het misschien wat makkelijker.

8 maart 2014 om 13:15

Maar dan heb je wel een absurd aanvallende rechtsback hoor. Dat wordt makkelijk voor Ronaldo in de clasico's dan.

Cuadrado is toch RM, Alves RB. Zou toch een vreemde koop zijn

Ben benieuwd waar Cuadrado uiteindelijk gaat belanden.. Áls hij vertrekt, zie ik hem het liefst gewoon naar een buitenlandse club gaan. Juve wil hem ook graag hebben, maar hetzelfde als bij Jovetic, gaat dat niet lukken denk ik, want niemand wil hem naar de aartsrivaal zien gaan. Barcelona zou een mooie club voor hem zijn, maar dan zou hij waarschijnlijk rechtsback gaan spelen wat niet zijn ideale positie is. Hij kan er wel spelen want daar heeft hij bij ons incidenteel ook gespeeld, maar zijn kwaliteiten komen daar veel minder tot uiting. Hij moet gewoon in een 352 als wingback spelen, of gewoon als flankaanvaller in een 433 systeem. Daar komen zijn kwaliteiten pas echt tot uiting. Maar ik hoop dat hij nog een aantal jaar bij ons blijft, zelf wil hij in ieder geval graag nog blijven. Echt een held, geweldige voetballer én een geweldig mens. Hopelijk koopt de club snel de andere helft van zijn rechten op, zodat we volledig zelf kunnen bepalen wat er met hem gebeurd.. Grande Juan.

Nee, nee, nee. Dani Alves mag absoluut niet vertrekken.

In de huidige situatie heeft Barça al werk genoeg met andere belangrijke posities te versterken:
In volgorde:
- Nieuwe 1ste keeper ipv. Valdès (oa. Ter Steghen (12m) of Courtois)
- Nieuwe topverdediger ipv. Puyol (oa. Hummels, David Luiz, Iñigo Martínez, Varane Mangala of mss Juan Jesus) (voor de eerste 4 toch snel 30 tot 40m)
- Nieuwe 2de keeper ipv. Pinto (oa. Pepe Reina (5m))
- Nieuwe verdediger (niet duur maar ervaren) (8m)

- Onnodige spelers verkopen zoals Afellay, Song, Tello, Bojan en mogelijk nog een paar talenten uit Barça B die niet de kwaliteiten beschikken om toppers te worden. Puyol, Valdès, Dos Santos en Pinto stoppen of gaan gratis weg... Voor de eerste 2 heeft Barça natuurlijk een mooi salaris dat vrij komt om vervangers te halen.

Aanvallend hoeft er niets te veranderen omdat Sanchez een goed seizoen speelt en Pedro het ook redelijk doet. Neymar is nog jong en dit is zijn 1ste jaar en doet het al redelijk maar de verwachtingen voor de komende 2 jaar zullen enkel hoger liggen, hopelijk wordt hij nog beter maar hij heeft in ieder geval zijn jonge leeftijd mee.
Deulofeu zou best terug mogen komen in plaats van Cuenca en Tello.
Dani Alves of Mascherano nu verkopen deze zomer lijkt me iets te vroeg maar in 2015 of 2016 zal Montoya en Bartra (of andere jonge Cb's zoals Inigo Martinez of Juan Jesus zeker rijp zijn mocht er een talent zoals hun gehaald worden)

Met een bedrag van 55 tot maximum 70M moeten ze instaat zijn om 2 goeie keepers en 2 goeie verdedigers aan te trekken, 2 dure toptalenten en 2 goedkope ervaren spelers zo tussen de 30 en 33)
Mocht er nog 15M overschieten door verkoop van spelers zou een grote spits of andere Cvm/cm in concurrentie voor Busquets en Xavi niet mistaan, een talent Vidal of oude Vidal (touré) zou niet mistaan maar Mascherano kan eigenlijk ook met 2 nieuwe Cb's terug vaak een linie naar voor schuiven als Busquets rust krijgt of out is. Daarna valt mijn besluit om een jongere vervanger voor Alves op te zoeken wat perfect mogelijk zou zijn met 15m. En anderzijds kopen ze 15M aan jonge talentjes van rond de 18jaar voor Barça B, denk aan Alen Halilovic...

8 maart 2014 om 15:47

Een ervaren verdediger kost geen acht miljoen, Varane speelt bij Real en Affelay mag best blijven als Deulofeu nog een seizoen wegblijft maar daarna moet Affelay wel weg.

Voor de rest ben ik het wel met je eens.

Is cuadrado geen rechtsbuiten?
Want op fifa is die als rechtsbuiten echt een beast 😎

8 maart 2014 om 15:49

Ja hahahaha. Maar hij kan op de gehele rechterflank uit de voeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren