Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona gaat bod van dik 100 miljoen euro ontvangen

Laatste update:
/
Alex Grimaldo werd afgelopen donderdag bekeken door een delegatie van Arsenal. De Londenaren zaten op de tribune voor de linksback in het Europa League-duel tussen Benfica en Galatasaray. (Diverse Portugese media)
/
Bij West Ham United twijfelt men of Marko Arnautovic in de zomer zal aanblijven, ondanks zijn nieuwe contract. De Londenaren denken dan ook aan een spits van stadsgenoot Fulham: Aleksandar Mitrovic. (The Independent)
/
Paris Saint-Germain zal zich komende zomer met een fiks bod bij Barcelona melden. De Franse topclub wil meer dan honderd miljoen euro neertellen voor Philippe Coutinho, die echter liever in het Camp Nou blijft. (AS)
/
Arsenal wil langer door met Rob Holding, ook al staat hij nog tot september aan de kant. De Londenaren zijn de goede prestaties van de verdediger naast Sokratis Papastathopolous echter niet vergeten. (Daily Mirror)
/
Joe Hart kan wederom een buitenlands avontuur aangaan. De doelman is bij Burnley, waar hij een van de grootverdieners is, zijn basisplaats kwijtgeraakt en geniet interesse van enkele clubs uit de Major League Soccer. (The Sun)
/
Liverpool kan ook komende zomer weer flink investeren in nieuwe spelers. De hoge kosten van het nieuwe trainingscomplex en de verbouwing van een deel van Anfield staan hier volledig los van. (Liverpool Echo)
Barcelona doet er goed aan om Philippe Coutinho tegen een goed bod te verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelijk accepteren. Die man is hopeloos uit vorm, lijkt niet te kunnen wennen en oogt ook erg ongemotiveerd. Is ook nog eens een van de grootverdieners. Ik zeg doen!

24 februari 2019 om 10:19

Gewoon Coutinho houden. En aub geen Neymar meer bij Barcelona.

24 februari 2019 om 10:30

Met Neymar is Barcelona weer de nr 1. Ik keek laatst zn 100 doelpunten terug. Die man scoorde eigenlijk zoveel intikkers door geweldige loopacties. Messi had toen veel meer opties aan de bal.

Coutinho zou ik niet gelijk afschrijven. Geef hem nog even de tijd. Hij zit er pas een jaar. Met zo een prijskaartje hoor je er weliswaar gelijk te staan, maar Neymar voetbalde het eerste seizoen ook niet perfect. Coutinho heeft zeker de kwaliteiten om zijn stempel te drukken.

24 februari 2019 om 11:19

Niet met je eens. Er is maar liefst 140 (!!!) miljoen voor Coutinho betaald, een astronomisch bedrag. Zó'n groot bedrag zelfs, dat ik van mening ben dat een speler direct moet kunnen presteren. Barcelona is een club die het gewend is te winnen. Een speler die tijd nodig heeft zie je eerder bij clubs als ons (Liverpool). Coutinho en Neymar zijn niet te vergelijken, Coutinho is echt zeer, zeer matig bezig. Hij zit er zoals je zegt al ruim een jaar, niet 2 maandjes. Ik zou hem verkopen voor dit bedrag.

24 februari 2019 om 13:52

Je moet ook niet vergeten dat hij totaal verkeerd wordt gebruikt. Onder Klopp speelde hij op 10, wat naar mijn mening ook zijn beste positie is. Het is gewoon de tactiek van Valverde wat hem niet ligt, daar moet je als speler gewoon aan wennen. Nu moet ik toegeven dat hij nu wel hoort te presteren, maar geef hem nog even de tijd. Staat hij volgend seizoen weer te sputteren, dan zal ik hem inderdaad verkopen. Die jongen kan echt wel voetballen, hij wordt gewoon verkeerd gebruikt.

Grimaldo is een prima talent voor Arsenal leuke speler. Monreal begint oud te worden, dus prima om die te vervangen. Kolasinac en Grimaldo mooi uitvechten wie in de basis komt.

Coutinho hopeloos uit vorm, maar die zal zijn vorm toch wel weer terug krijgen? Daarnaast 100 miljoen voor een uit vorm zijnde speler, wat moet er dan wel niet betaald worden als hij weer in vorm is. En nog beter: wie haal je voor 100 miljoen terug?

Blijf het ook bijzonder vinden van die Joe Hart... Keept nergens goed, maar heeft altijd interesse

Wellicht zullen veel mensen zeggen dat het voor barca goed zou doen en tja geef ze ongelijk als je kijkt naar zijn huidige vorm. Persoonlijk zie ik het meer een vooruitgang op financieel gebied. Ik zou hem gewoon nog de kans geven vorig jaar liet hij zijn klasse zien voor barca nu helaas niet maar goed barca verkeerd sws niet in goede vorm dus ik zou het allemaal nog even afwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren