Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona denkt vooruit met interesse in linksbacks

Laatste update:
/
Galatasaray hoopt zich op korte termijn Mostafa Mohamed te presenteren. De Egyptische aanvaller komt over van het Al-Zamalek en moet vijf miljoen euro kosten. (Eurosport)
/
Celtic denkt eraan om Frank Lampard aan te stellen als opvolger van Neil Lennon. Het zou betekenen dat de bij Chelsea ontslagen trainer de strijd in Schotland aangaat met Rangers FC-manager Steven Gerrard. (The Scottish Sun)
/
Barcelona houdt rekening met het vertrek van Junior Firpo en is daarom op zoek naar een nieuwe linksback. José Luis Gayá is in beeld en kan voor vijftien miljoen euro worden overgenomen van Valencia, terwijl Chelsea-back Marcos Alonso ook op het lijstje staat. (Mundo Deportivo)
/
Crystal Palace staat op het punt om het aflopende contract van Christian Benteke te verlengen. Met een nieuwe verbintenis hoopt de club uit Londen het geïnteresseerde West Bromwich Albion af te schrikken. (Daily Mail)
/
Manchester United heeft interesse in TSG Hoffenheim-middenvelder Christoph Baumgartner. Het contract van de Oostenrijker, die wordt gevolgd door meerdere Premier League-clubs, loopt door tot aan de zomer van 2023. (The Sun)
/
Niet alleen Benevento heeft inteesse om Patrick Cutrone terug te halen naar Italië. De ex-spits van AC Milan, momenteel actief bij Wolverhampton Wanderers, staat ook in de belangstelling van Parma en Udinese. (TMW)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaya is prima, maar Alonso... laat die maar lekker in Londen

Gaya was in de zomer ook al in beeld dacht ik. Voorlopig lijkt het me trouwens erg sterk dat er spelers worden gehaald met de hoeveelheid schulden die barvelona heeft

Ik verwacht dat er helemaal niemand komt. Stel je voor dat je 2 toppers als Grimaldo en Cucurella opleidt en die doe je weg voor deze clown..

27 januari 2021 om 10:07

Inderdaad erg zonde. Is die Grimaldo nog steeds zo'n talent als een paar jaar geleden? Die naam hoorde je eerst vaak voorbij komen. Is Benfica zijn plafond of zou die nog een stap naar de Europese top kunnen maken?

27 januari 2021 om 10:27

Grimaldo is volgens mij wel echt het heel goed aan het doen daar bij Benfica en aardig wat topclubs hebben interesse maar volgens mij is hij gewoon te duur. Maar goed zelfs als zijn plafond Benfica was dan had je een goed back achter Alba staan die je niks had gekost en bekend is met het Barca spel. Nu besteed je transfersom aan Firpo en levert hij je niks op.

27 januari 2021 om 10:17

Precies dat. Gewoon firpo verkopen. Hand op de knip houden en balde promoveren achter alba.

27 januari 2021 om 12:02

Gaya is echt een superspeler. Je moet wel eerst wat spelers verkopen voor je hem kunt kopen.

Ik hoopte stiekem dat ik verkeerd las dat ManUtd interesse heeft in Baumgartl... 🙊

Überhaupt knap. Ze hebben nog miljoenen open staan overal. Salarissen betalen ze nauwelijks en hebben ruim miljard schuld

Lampard bij Celtic zou leuk zijn. Zo wordt die club net als Rangers nu een stuk aantrekkelijker om naar te kijken. Vind eigenlijk Lampard juist meer bij Rangers passen (een echte Britse club) en Gerrard bij Celtic, maar dat ter zijde

27 januari 2021 om 10:55

Dat zou de derby nog net een extra tikje specialer maken! Ik denk ook dat Lampard met zijn naam leuke spelers kan verleiden om te komen naar Celtic. Lekkere club om weer even op adem te komen na Chelsea en wat meer ervaring op te doen. Misschien dat hij dan ooit weer terug kan keren naar Chelsea, zou mooi zijn.

Baumgartner naar Manchester zou wel enorm jammer voor ons zijn. Het is een goede speler met scorend vermogen, goed inzicht, maar soms nog wat te ruig. Ik vind eigenlijk dat hij nog niet klaar is voor zo'n grote club als Man. United. Hij moet eerst maar eens meer laten zien bij mijn club, eerst wat meer ervaring opdoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren