Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona bevriest onderhandelingen met PSG

Laatste update:
/
Manchester United hoopt zich deze zomer te ontdoen van Javier Hernández. De Mexicaan staat al sinds 2010 onder contract op Old Trafford, maar is er nooit in geslaagd een basisplaats te veroveren. Louis van Gaal verwacht dan ook niet dat Chicharito alsnog de sprong gaat maken en heeft laten weten dat de Mexicaan mag vertrekken. De goalgetter zou al zijn aangeboden bij Napoli, dat nog niet heeft gereageerd op het voorstel. (Goal)
/
Het is nog maar de vraag of Pablo Armero komend seizoen weer in de Serie A speelt. De Colombiaanse linksback staat onder contract bij Udinese, maar wordt gevolgd door Fiorentina en diverse andere Italiaanse clubs. Armero speelde afgelopen seizoen echter op huurbasis bij West Ham United en kan ook in Engeland blijven; Arsenal toont interesse en ook het Southampton van Ronald Koeman heeft belangstelling. (ESPN)
/
Barcelona heeft de onderhandelingen met Paris Saint-Germain inzake Marquinhos bevroren. Voorzitter Josep Maria Bartomeu en directeur Andoni Zubizarreta geven weliswaar aan dat een transfer later in de zomer nog mogelijk is, maar voorlopig hoeven we niet te rekenen op een overgang van de jonge verdediger. Marquinhos lijkt door de komst van David Luiz hoe dan ook te vertrekken bij Paris Saint-Germain. (El Mundo Deportivo)
/
Er komt waarschijnlijk snel duidelijkheid over de toekomst van Michu. De spits van Swansea City staat in de belangstelling van onder meer Napoli en Atlético Madrid, en er volgt spoedig een gesprek met trainer Garry Monk. “Er staat eind deze week een afspraak met hem gepland. We willen dat hij blijft, maar Swansea is net als alle andere clubs: als er een goede aanbieding komt, ga je het daarover hebben”, geeft Monk aan. (South Wales Evening Post)
/
Cardiff City is gedegradeerd en Gary Medel is niet van plan om in de Championship te spelen. De 26-jarige verdedigende middenvelder, die met Chili actief was op het WK, aast op een transfer. “Ik hoop dat ik weg kan. Ik ben gewild in Italië en dat is een mooie mogelijkheid”, zegt Pitbull, die ongeveer elf miljoen euro moet kosten. Onder meer Napoli, Celta de Vigo, Valencia en Besiktas hebben interesse. (Sky Italia)
Marquinhos is de ideale aanwinst voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

alsof psg hem ooit zou laten gaan...

8 juli 2014 om 00:01

nou, met David Luiz erbij is de kans wat groter

Jammer, vind Hernandez wel een mooie speler. Zou hem houden en bijvoorbeeld Welbeck wegdoen. Weliswaar eigen jeugd, maar niet goed genoeg

Zou een goede aankoop zijn voor Barca. Ze moeten gaan voor een Hummels, Thiago Silva of Marquinhos

7 juli 2014 om 16:30

Thiago Silva komt sowieso niet en tenzij ze 40 miljoen + willen neerleggen voor Marquinhos wordt dat ook een mission impossible.

7 juli 2014 om 16:32

Thiago Silva is absoluut niet te koop dat is zeker, Marquinos kan weg bij PSG maar enkel voor een exorbitant zal hij vertrekken, hij zal nl. fungeren als 1ste Backup van Luiz en Silva en het is een hele goede backup.
Hummels lijkt me iets realistischere optie hoewel Dortmund nou ook niet de makkelijkste onderhandelpartner is

Pff kom op nou Marquinhos is een goede verdediger voor Barcelona maar ze moeten ook een ervaren goede verdediger halen die er meteen staat zoals Benatia ik snap ook niet waarom ze geen €40 miljoen voor hem betalen maar misschien wel 80 miljoen ofzo voor Suarez die niet eens nodig is want Alexis is echt goed

7 juli 2014 om 15:12

Precies!

7 juli 2014 om 15:17

Barcelona houdt van aanvallers misschien?

dit barca zou de champions league moeten winnen:

het kost veel geld alleen het zou wel effect hebben.

stegen/bravo
azpi/montoya
pique/bartra
inigo/laport
alba/adriano
ivan/rafinha
busq/perez
iniesta/koke
sanchez/deul
messi
neymar/pedro

Pfff word gek koop gwn aub Benatia ook al is die 40mil+ en nog een top middenvelder van 40 Mil+ Zoals ene Pogba dan ben je weer in de Top want Aanvallers hebben ook nog jonge.

7 juli 2014 om 15:33

Want we hebben ook genoeg aanvallers ook nog Jongere**

7 juli 2014 om 19:52

Ja betaal lekker 60 miljoen voor Benatia en 80 voor Pogba terwijl je miljoenen schulden hebt. Maar dan wordt Vamosbarca7 niet gek en daar gaat het toch allemaal om

Armero was afgelopen seizoen gedeeltelijk of helemaal van Napoli, en is nu weer gedeeltelijk of helemaal eigendom van Udinese, Napoli heeft namelijk een deel, of de hele speler, aan Udinese verkocht.

Die gedeelde transferrechten zijn niet overzichtelijk...

Marquinhos is goed,jong maar voor 40 mil of meer zou ik het niet doen en kijken wat bv Benatia,mathieu of Sakho kosten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren