Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barça pakt door en gaat voor Spaans international

Laatste update:
/
Rangers FC maakt nog altijd kans op Claudio Marchisio. De transfervrije middenvelder, die ook wordt gelinkt aan AS Monaco en Flamengo, heeft nog geen besluit over zijn toekomst genomen. (Diverse Italiaanse media)
/
David Beckham wil Zinédine Zidane naar de Verenigde Staten halen. De Engelsman ziet in de huidige trainer van Real Madrid de ideale coach voor Inter Miami FC, dat in 2020 debuteert in de MLS. (Diverse Engelse media)
/
Barcelona is definitief overtuigd geraakt van Fabian Ruíz en gaat in de zomer van 2020 een bod uitbrengen op de middenvelder. Napoli wees naar verluidt eerder een bod van 45 miljoen euro van Real Madrid van de hand. (Mundo Deportivo)
/
Directeur Leonardo wil Neymar zo snel mogelijk kwijt. Paris Saint-Germain hoopt de aanvaller, die op de radar staat van onder meer Barcelona en Real Madrid, in januari graag lozen. (Tuttosport)
/
Real Betis wilde op de laatste dag van de transferwindow toeslaan bij Barcelona. Eerstgenoemde Spaanse club wilde middenvelder Carles Aleñá huren, maar de Catalaanse grootmacht wilde niet meewerken. (Canal Sur)
/
Liverpool heeft de optie in het contract van Joël Matip geactiveerd. Het betekent dat het aflopende contract van de verdediger met één seizoen verlengd is, tot medio 2021. (The Athletic)
Is Fabian Ruíz een aanwinst voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemd dat Neymar dan nog niet geloosd is...als PSG geen hoge eisen had wat betreft het transferbedrag, denk ik dat Neymar allang voet neerzette in Spanje. Als je hem echt kwijt wil, laat hem dan ook gaan. De hoge salarisbedragen zijn tegenwoordig te zot voor woorden waardoor zelfs Barca en Real afhaken.

Hahaha, iedereen praat heel de zomer over hoe vol het Barca middenveld is met Vidal, Arthur, Frenkie, Sergi, Sergio Busquets, Alena, Rakitic en vast nog een paar die ik nu mis. Komt de Mundo aanzetten met dit bericht hahaha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren