Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bakkali staat voor sensationele transfer naar Engeland

Laatste update:
/
Barcelona is bijzonder geïnteresseerd in de diensten van Kevin Gameiro, maar de club is niet van plan om te voldoen aan de clausule van veertig miljoen euro die de speler van Sevilla in zijn contract heeft staan. De Catalanen hopen de prijs wat te kunnen drukken door Alen Halilovic op huurbasis richting Andalusië te sturen. Als Sevilla hier niet op hapt, dan is Barcelona van plan om het geld op te halen door de verkoop van Marc Bartra of Aleix Vidal. (Mundo Deportivo)
/
Leonardo Bonucci herhaalt dat hij niet weg te wil bij Juventus. De verdediger zou in beeld zijn bij onder meer het Chelsea van Antonio Conte: “Ik zit goed in Turijn en mijn familie is hier ook gelukkig. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van de geschiedenis van Juventus en zie geen aanleiding om te vertrekken. We gaan na het seizoen naar eventuele aanbiedingen kijken, maar dit is mijn thuis”, klinkt het. (Quotidiano Sportivo)
/
Zakaria Bakkali vertrekt in de zomer misschien naar Engeland. Sensatie Leicester City zou serieuze belangstelling hebben voor de twintigjarige buitenspeler, die voor ongeveer acht miljoen euro mag vertrekken bij Valencia. Bakkali maakte voor dit seizoen de overstap van PSV naar het Mestalla, maar kwam dit seizoen pas tot één doelpunt in negentien officiële wedstrijden. Zijn contract loopt nog vier jaar door. (The Sun)
/
Borja Valero is al jaren een van de steunpilaren bij Fiorentina en AS Roma hoopt nu ook een graantje mee te kunnen pikken van het spel van de middenvelder. De 31-jarige Valero staat open voor een avontuur in de Italiaanse hoofdstad, al ligt hij bij Fiorentina vast tot de zomer van 2019. Als AS Roma de Spanjaard daadwerkelijk aan wil trekken, zal er dik tien miljoen euro op tafel moeten komen. (Diverse Italiaanse media)
/
Slaven Bilic is niet van plan om op de eventuele interesse van Fenerbahçe in te gaan. De werkgever van Robin van Persie zou van plan zijn om Vítor Pereira te vervangen door de huidige manager van West Ham United, maar de Kroaat wil in Londen blijven. “Dit is een geweldige uitdaging. Ik ben hier graag, merk dat de club in beweging is. Er komen ook een paar nieuwe spelers aan”, verklapt Bilic alvast. (Daily Mirror)
Denk jij dat Zakaria Bakkali alsnog slaagt in de Europese top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona is wel echt een hele slechte koopclub, ongelooflijk. Iedere speler die ze halen is niet van het niveau dat ze moeten nastreven, om diezelfde spelers een jaar later weer te verkopen. Uitzonderingen na gelaten natuurlijk. Nee Barca moet lekker blijven doen waar ze goed in zijn, spelers opleiden.

2 mei 2016 om 09:37

Raketic, Mascerano, Dani Alves, Suarez, Neymar. Je hebt gelijk, die zijn allemaal gefaald bij Barca!!!! Waar haal je die onzin vandaan?

2 mei 2016 om 09:48

Uiteindelijk zijn Alba en Pique ook gewoon aankopen, ondanks hun geschiedenis bij Barcelona. Dus volgens mij valt het wel mee. Je ziet alleen dat in de absolute top gewoon meer gevraagd wordt en er is maar een enkeling die dat aan kan.

Maar zoals wilgenduin al aangeeft, het frame waar dit jaar het mogelijke kampioens team op gebouwd is bestaat uit minimaal 6/7 aankopen met Suarez en Neymar in het bijzonder aangezien zij samenbijna 60 goals voor hun rekening genomen hebben cq voorbereid. En ook nog eens 15 assists hebben gegeven elk. (van de 101 goals)

2 mei 2016 om 10:31

Had je objectiviteit verwacht op dit onderwerp van iemand met Real in zijn naam? Haha

En dan nog zo hypocriet zijn om dat te zeggen als Madrileen waar zelfs goede spelers random de deur uit gegooid worden!

19 wedstrijden 1 doelpunt. Iemand die kan vertellen hoe Bakkali het echt doet bij Valencia? De eerste weken waren mensen lovend over hem, maar aan zijn stats te zien is hij een beetje ingekakt.

2 mei 2016 om 11:46

Hij speelt gewoon nooit meer. Misschien dat hij nog kansen krijgt in de volgende wedstrijden die er eigenlijk niet meer toe doen. Zou ook leuk zijn als het talent Tropi speeltijd krijgt.

2 mei 2016 om 12:05

Als je het niet volgt, reageer dan toch gewoon niet...

Bakkali is al maanden geblesseerd. Is ondertussen ook geopereerd en revalideert op dit moment. Voor zijn blessure was hij een van de weinige lichtpunten in een rampzalig seizoen voor Valencia.

2 mei 2016 om 12:20

Ik volg Valencia bijna iedere wedstrijd, maar wist niet dat hij geblesseerd was.

2 mei 2016 om 13:11

Bakkali werd door Neville haast compleet genegeerd aangezien due liever net echte wingers speelde waardoor ook bijv. De Paul is verhuurd. Niet veel later bleek dat Bakkali aan zijn knie geopereerd moest worden en er tot ongeveer begin augustus uitligt.

Tropische komt trouwens gewoon nog te kort, maar aks je iemand uit de jeugd wilt zien uitgroeien tot een wereldster moet je Villalba eens in de gaten gaan houden.

2 mei 2016 om 16:10

Weer iets wat me totaal ontgaan is: De Paul verhuurd aan Racing in Argentinië zo te zien.

Zal letten op de naam Villalba. Zahibo vond ik het ook goed doen doen Neville hem speeltijd gaf.

Dat gerucht over Bakkali staat nergens op de site van The Sun. Wel zijn er diverse berichten die uiteindelijk terug te leiden zijn op een bericht van twee dagen geleden van Mundo Deportivo waarin een move naar Leicester City wordt genoemd.

Vraag me wel af hoe geloofwaardig dat bericht is. Bakkali heeft nog een contract voor een jaar of vier. En dat hij dit seizoen niet bijster veel in actie heeft gekomen heeft alles te maken met zijn blessures en het feit dat hij onder Gary Neville weinig in beeld kwam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren