Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Atlético vreest voor telefoontje uit het buitenland

Laatste update:
/
Sinds het vertrek van Adrie Koster is Remy Reijnierse de interim-bondscoach van Jong Oranje. Als het aan hem ligt, hoeft de KNVB ook niet op zoek naar een opvolger. “Maar of ik verder mag, dat hangt van de bond af”, zo vertelt de 53-jarige ex-trainer van VVV-Venlo. Reijnierse was eerder ook al de bondscoach van het vrouwenelftal van Oranje en van Nederland Onder-19. Donderdag verloor hij met Jong Oranje met 3-1 van Duitsland. (NOS)
/
Vincent Janssen maakte donderdag zijn debuut voor Jong Oranje. De twintigjarige centrale aanvaller van Almere City FC werd daarmee beloond voor een goed seizoen in de Jupiler League en werd al in verband gebracht met PEC Zwolle. Dat is echter niet de enige club die geïnteresseerd is in Janssen, want ook NAC Breda heeft belangstelling. Janssen speelde eerder voor Feyenoord, FC Oss en NEC. (Voetbal International)
/
Atlético Madrid heeft afscheid moeten nemen van diverse sterspelers en dreigt ook Diego Simeone kwijt te raken. De succesvolle coach is naar verluidt de voornaamste kandidaat om bij Manchester City de opvolger te worden van Manuel Pellegrini, als de clubleiding na dit seizoen besluit om de Chileen te ontslaan. Daarnaast zou Paris Saint-Germain het hebben voorzien op de trainer van los Colchoneros. (Daily Mail)
/
Jürgen Klopp slaagt er mogelijk in een routinier te behouden voor Borussia Dortmund. De trainer liet zich lovend uit over de 34-jarige Sebastian Kehl, die reeds aankondigde dat hij na dit seizoen een punt achter zijn carrière zet, en dat heeft de middenvelder aan het denken gezet. “Natuurlijk zijn complimenten leuk. Mijn contract loopt over zeven maanden af, in die tijd kan er nog veel gebeuren”, geeft Kehl te kennen. (BILD)
/
Tottenham Hotspur neemt als eerste het initiatief in de strijd om een begeerde Aston Villa-speler. Net als ploeggenoot Ron Vlaar is middenvelder Fabian Delph komende zomer transfervrij en voor beiden geldt dat ze op het winterse verlanglijstje staan van diverse clubs. The Spurs willen de concurrentie te snel af zijn en zijn van plan om Delph in januari een voorstel te doen. Een langer verblijf bij Villa lijkt uitgesloten. (Daily Mirror)
Diego Simeone zou een betere coach zijn voor Manchester City dan Manuel Pellegrini

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal wel een mooie stap zijn voor simeone om zich in een andere competitie te bewijzen.
Ik vindt hem perfect bij atl.Madrid passen, maar heeft daar wel beetje het maximale bereikt.

Denk ook dat hij niet snel nog zo een top zal bereiken met Atletico. Ook nog eens omdat Atletico gewoon niet zoveel uit te geven heeft als RM of Barca. Lijkt mij idd leuk om hem in de PL te zien. kijken of hij iets kan beginnen daar. Echter vraag ik me af hoe zijn Engels is.

14 november 2014 om 07:53

Bij de stadsgenoot zit ook een trainer die geen Engels spreekt. Blijkbaar is dat allemaal niet meer nodig.

Diego simeone staat bekend om passie voetbal met lef en hard werkende spelers.
Dat is wel het laatste war je bij die verwende nesten bij city hebt.
City heeft genoeg kwalitiet dus hebben geen krachtvoetbal nodig , maar juist iemand die een team kan smeden van losse componenten en passing voetbal kan zorgen.
En daar heeft pellegrini al een hele grote stap ingezet vergeleken met mancini.
Wat cit

14 november 2014 om 01:25

Wat city nodig hweft is dus een type ancelotti die van idividulele stwrren een team kan maken zie psg en real.
Ook zou guardiola wen goed hand in kunnen hebben.
Maar simeone duidelijk niet , speelt toraal ander voetbal PASSIE VOETBAL!!!!

Pellegrini word bijna zeker ontslagen als hij geen prijs weet te pakken, zo gaat dat nou eenmaal bij City. Je krijgt een budget wat je zelf mag invullen, maar dan moet je wel winnen......

Mijn mening is dat het fout is om hem te ontslaan en dan Simeone daar niet veel aan kan veranderen. City mist mentaliteit om dat stapje extra te zetten in moeilijke situaties. Vooral op het middenveld met spelers als Toure en Nasri.

Je kunt zeggen "huh toure?" maar als je oplet hoe lui deze speler is qua verdedigende acties (schakelen), dan begrijp je wel waarom. Nu is het zo dat Toure niets verdedigend hoeft te doen omdat daar de Fernando's staan, maar soms moeten alle 3 de spelers verdedigen en dat gebeurt nog al eens een keer niet door meneer Toure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren