Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Atlético aast op landgenoot van Arda in Bundesliga

Laatste update:
/
Real Madrid heeft Manchester United meer bedenktijd gevraagd inzake Javier Hernández. Het leek lange tijd helemaal niks te worden met de Mexicaan in Spaanse dienst, maar de laatste weken heeft Chicharito zich toch nog belangrijk getoond. Real moest eigenlijk voor 30 april laten weten of het de speler wilde overnemen, maar deed dat niet. Omdat men nu toch weer twijfelt, is om uitstel gevraagd. (AS)
/
Internazionale kijkt voor de opvolging van Samir Handanovic rond in de Ligue 1. Het is zeker niet ondenkbaar dat de keeper vertrekt uit Milaan en dus wordt er door i Nerazzurri alvast gezocht naar een vervanger. Dat zou Steve Mandanda kunnen worden, de dertigjarige doelman van Olympique Marseille. De Frans international speelt al sinds 2007 voor l’OM en zou onderhand wel toe zijn aan een nieuwe uitdaging. (Mediaset)
/
De samenwerking met Arda Turan is uitstekend bevallen en dus wil Atlético Madrid opnieuw op de Turkse toer. De aandacht van los Colchoneros gaat dit keer uit naar Ömer Toprak, die een prima jaar doormaakt bij Bayer Leverkusen. De international is echter bij meer clubs op de verlanglijst verschenen: ook Arsenal en Galatasaray hebben al interesse getoond in de 25-jarige centrumverdediger. (AS)
/
Jesús Navas is lang niet altijd basisspeler bij Manchester City en de razendsnelle vleugelspeler overweegt een terugkeer naar Spanje. Als de 29-jarige Navas door City op de transferlijst wordt geplaatst, is hij altijd welkom bij zijn ex-werkgever Sevilla. Die club deed Navas in 2013 nog voor circa twintig miljoen euro over aan de topclub uit de Premier League. (8tv Andalucia)
/
Deportivo La Coruña probeert Isaac Cuenca in de zomer te lozen. De 24-jarige vleugelspeler, die in 2013 nog even op huurbasis bij Ajax speelde, maakt absoluut geen indruk in Riazor. Cuenca doet in niets denken aan de talentvolle vleugelspeler die doorbrak bij Barcelona en Deportivo heeft genoeg gezien. Benfica heeft vage interesse en men hoopt maar dat de Portugese topclub daadwerkelijk een bod doet. (Record)
Denk jij dat Samir Nasri ook komend seizoen voor Manchester City speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toprak vind ik een goeie verdediger die ook past bij Atletico. Het is een vechter en kan wel gaan concurreren met Godin of Miranda. Ik weet niet of Toprak een rechter of linker centrale verdediger is.

Het is zonde dat Navas niet zo goed speelt(de) bij Man City. Bij Sevilla was hij echt een geweldenaar met elk jaar weer een tal aan assists. Ik zie hem graag terugkeren bij Sevilla.

1 mei 2015 om 17:48

Hij kan op allebei de posities uit de voeten, maar hij is rechts benig..

Navas wisselt goede wedstrijden af met slechte. Eigenlijk weet je aanvallend nooit wat je precies aan hem hebt maar hij verdedigt wel altijd goed mee vind ik. Hij was ideaal geweest tegen Barcelona maar toen speelde Pellegrini met Nasri op de vleugel. Tsja die moet niet achter een back aan rennen. Zelfde geldt voor Silva op links, daar had Kolarov moeten staan.

Weet trouwens niet waarom de poll over Nasri gaat. Denk wel dat hij blijft, als hij zich schikt in zijn rol als wisselspeler.

Denk dat de kans nihil is dat Toprak naar Galatasaray gaat. Waarom zou je van de hoogste klasse naar de laagste klasse gaan? Past perfect bij Atletico.

Hele sobere verdediger, zou prima in het harde spel van atletico passen.

Waarom gaat die Poll over Samir Nasri?? Ik zie Samir Handanovic en Manchester City wel in de wandelgangen voorbij komen apart, maar wie is er dan zo beroerd in zijn vak om een poll van nasri te verzinnen...???

1 mei 2015 om 18:03

Ik heb ook geen idee

Toprak is een zeer sterke centrum verdediger, maar op de flanken zal hij wel tekort komen. Zou een goede aankoop zijn voor atletic.

Als Atletico toch op Turkse toer gaat kunnen ze beter voor Caner Erkin gaan. De linkerkant van Atletico lijkt toch een probleem te zijn zeker als je ziet dat niet Siquera niet Ansaldi maar Gamez (een rechtsback) tegen Real Madrid moest spelen. Als ze Filipe Luis kunnen terughalen zou dat de prioriteit moeten zijn maar Caner zou wel een goeie alternatief kunnen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren