Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Assistkoning van Europa snel om tafel met rijkaards

Laatste update:
/
Didier Drogba is niet meer de spits die hij vroeger was en Chelsea gaat vermoedelijk niet verder met de Ivoriaan. Dat is goed nieuws voor Christian Benteke, die nu mag hopen op een transfer naar Stamford Bridge. Benteke scoort aan de lopende band bij Aston Villa en Chelsea zou een bod op de Belg overwegen. Dat zal een flink bod moeten zijn, want Aston Villa wil circa veertig miljoen euro vangen. (Goal)
/
Filippo Inzaghi ligt al maanden onder vuur bij AC Milan en oud-ploeggenoot Gennaro Gattuso staat te trappelen om het roer over te nemen. “Ik kan Pipo alleen maar zeggen dat hij wat tijd moet nemen om te relaxen, hij is in korte tijd een stuk ouder geworden. Of ik AC Milan zou kunnen coach? Op een dag wil ik inderdaad terugkeren in San Siro. Dat is een prioriteit voor mij”, klinkt het. (La Gazzetta dello Sport)
/
Een delegatie van Manchester City gaat binnenkort met het management van Kevin De Bruyne om tafel om te praten wat de mogelijkheden zijn. De Bruyne wil niet per se weg bij VfL Wolfsburg, maar een hoop euro's kunnen wonderen doen. Voor een transfer zal er in ieder geval een enorme zak geld op tafel moeten komen, want Wolfsburg zal ongeveer zestig miljoen euro vragen. (Goal)
/
Gaël Kakuta zet zijn carrière mogelijk voort bij de Spaanse subtopper Sevilla. De vleugelspeler is momenteel op huurbasis actief bij Rayo Vallecano. Daar doet hij het prima en Sevilla lijkt drie tot vier miljoen euro over te hebben voor zijn handtekening. De 23-jarige Kakuta staat nog altijd onder contract bij Chelsea; tussen 2012 en 2014 was hij op huurbasis actief bij Vitesse. (Estadio Deportivo)
/
Everton wil Aaron Lennon op permanente basis overnemen van Tottenham Hotspur. “Na het seizoen gaan we met Aaron om tafel om te vragen wat hij wil en wat zijn gedachten zijn”, zegt manager Roberto Martínez. “Wat er ook gaat gebeuren in de toekomst, de speler moet er gelukkig mee zijn. Met Tottenham Hotspur hebben we in ieder geval nog niet gepraat”, zegt de oefenmeester. (Sky Sports)
Kevin De Bruyne hoort in de Europese top thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kevin is technisch beestachtig maar zie hem fysiek geen potten breken. Als hij sterker wordt zie hem in de top uitblinken.

9 mei 2015 om 20:00

Fysiek niet top? Loopt die niet elke week gemiddeld het hoogste aantal km in de Bundesliga??

9 mei 2015 om 20:54

Maakt dat zoveel uit? Hij is technisch minstens zo goed als Oscar en Oscar doet het momenteel zeker niet slecht

The next hype. Goeie voetballer hoor, maar 60 miljoen?

9 mei 2015 om 18:38

Wolfsburg zelf heeft een hoop geld voor hem betaald. Mochten ze hem verkopen dan willen ze natuurlijk dikke winst maken. En 60 miljoen lijkt me realistisch als je ziet hoe belangrijk hij voor hen is en hoeveel ze hebben neergelegd voor die jongen.

9 mei 2015 om 19:36

The next hype? Deze knul bewijst het wel maar eventjes. Hij is niet 60 miljoen waard, maar het lijkt me logisch dat Wolfsburg hem niet voor minder dan 60 miljoen weg laat gaan? Potentieel is hij een van de beste op zijn plek. Ook moet je rekening mee houden dat Wolfsburg hem al voor een heleboel geld van Chelsea kocht.

Op de foto lijkt hij op een oudere vrouw met een kort, maar krachtig kapsel.. verder een top voetballer die zeker veel geld waard is, maar ik vind die bedragen van tegenwoordig gewoon niet kunnen.

Die geruchten allemaal... Dan gaat hij naar Bayern dan naar City man man. Ik neem pas wat serieus als een serieuze bron wat meld.

Benteke hoef ik niet zien te komen, met dat geld kunnen we andere posities beter versterken.

Als Benteke zijn ontwikkeling wil stoppen, moet hij vooral naar Chelsea gaan. Van banken achter Costa wordt hij geen betere speler. Daarnaast is 40 miljoen wel heel veel voor een back-up. Met Remy heb je al een prima invaller.

De Bruyne wordt logischerwijs aan veel topclubs gelinked. Hij zal toch wel hebben geleerd van zijn tijd bij Chelsea? Het feit dat hij nu uitblinkt, is omdat hij de grote meneer is op het middenveld bij Wolfsburg. Bij City zal hij ongetwijfeld ook een basisplaats krijgen, maar daar zijn meer grote spelers.

En ik maar denken dat Rijkaard hem wil aantrekken bij waar hij ook coach zou willen worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren