Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Assistkoning mag tegen geen enkele prijs vertrekken

Laatste update:
/
Real Madrid is niet bereid grof geld voor David de Gea te betalen. Als de doelman echt te duur wordt bevonden, dan gaat men voor de goedkopere Petr Cech van Chelsea. Of de Tsjech dat ziet zitten, is onduidelijk: Cech wil vooral spelen en bij Real zal hij moeten concurreren met Iker Casillas. De Spaanse topclub wil bovendien De Gea ook nog eens een jaar later halen, als zijn contract met Manchester United is afgelopen. (AS)
/
De opvolger van Mark Uth zou weleens uit de Zweedse competitie kunnen komen. Het ligt in de lijn der verwachting dat de Duitse spits na dit seizoen vertrekt bij sc Heerenveen en scouts van de Friese club zaten maandag op de tribune tijdens het duel tussen Halmstads BK en Djurgärdens IF. Het zou de delegatie uit Heerenveen vooral gegaan zijn om de spits van de gasten, Zimbabwaans international Nyasha Mushekwi. (Aftonbladet)
/
Kevin De Bruyne mag niet weg bij VfL Wolfsburg. De 23-jarige aanvallende middenvelder, die dit seizoen al goed was voor 15 doelpunten en 25 assists, wordt in verband gebracht met clubs als Bayern München en Paris Saint-Germain. “Op het moment zou ik zeggen dat hij honderd procent onverkoopbaar is. Ik ben ervan overtuigd dat hij hier volgend seizoen nog speelt”, zegt directeur Klaus Allofs. (Doppelpass)
/
PSV lijkt toptalent Armando Obispo uit de grijpgrage handen van Ajax te houden. De zestienjarige verdediger geldt als een van de grootste talenten uit de jeugd van PSV en onlangs werd hij benaderd door Ajax. Obispo heeft besloten dat hij bij PSV wil blijven en hij lijkt spoedig een eerste profcontract te gaan tekenen. Dat zal een contract voor drie seizoenen zijn. (Voetbal International)
/
West Bromwich Albion is in de zoektocht naar versterking uitgekomen bij Manchester United. Manager Tony Pulis wil er na dit seizoen alles aan doen om de negentienjarige aanvaller James Wilson op huurbasis over te nemen van de club van manager Louis van Gaal. De international van Engeland Onder-20 scoorde twee keer bij zijn debuut in het eerste elftal, maar tot een echte doorbraak is het nog niet gekomen. (Daily Mirror)
Denk jij dat Kevin De Bruyne volgend seizoen nog bij VfL Wolfsburg speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker de prijs opdrijven zo

Als Ajacied vind ik het belachelijk dat Ajax een toptalent van PSV benadert. Niet met het hoofd spelen van zo'n jonge speler. Er was toch een gentlemen's agreement?

19 mei 2015 om 18:12

Wat is er met Bazoer gebeurd?

19 mei 2015 om 18:20

Bij Bazoer was het zo dat hij niet als CV wilde fungeren maar op het middenveld. Ajax gaf hem die mogelijkheid. Dat is wat anders dan wat er bij dit talentje gebeurt.

19 mei 2015 om 18:13

Geloof je ook nog steeds in sprookjes? Er zijn altijd scouts van ajax bij psv en feyenoord en feyenoord bij psv en ajax en van psv bij ajax en feyenoord en dat zal altijd zo blijven deal with it

19 mei 2015 om 18:21

Zeg ik dat ik in de tandenfee of roodkapje geloof dat je dat aanhaalt? Ik snap niet hoe je dat überhaupt zou kunnen linken aan wat ik je net heb gezegd, behalve dat je die gentlemen's agreement een sprookje is, not.

19 mei 2015 om 19:24

Als ik een beetje kan vertalen wat je probeerde te zeggen is dat je gelooft dat het "gentlemen's agreement" bestaat/nageleefd wordt? Dan heb ik nieuws voor je, dat gebeurd niet, door niemand niet. Ik hoor eigenlijk alleen niet dat Feyenoord aan jeugdspelers zit te trekken van Ajax of Psv.

Maar Ajax heeft Bazoer al opgepikt toen hij dreigde te vertrekken naar het buitenland en PSV heeft letterlijk talloze Ajax jeugdspelers een contract aangeboden. Denk aan Nouri en Dekkers bijvoorbeeld( http://www.parool.nl/parool/nl/13 /ajax/article/detail/ 3412027/2013/03/19/PSV-aast-op-twee- toptalenten-van-Ajax.dhtml). Maar ook trekken ze Feyenoord jeugd aan, Pirou bijvoorbeeld.

Dus dan kan er wel weer verontwaardigd gedaan worden wanneer er een gerucht gaat dat Ajax dat doet, maar die mensen moeten zich misschien iets beter informeren. De enige die er ooit over überhaupt gesproken hebben zijn Brands en Mr Van Raaij, die zich een beetje kinderlijk opstelde toen Bazoer vertrok. Zowel Ajax als Feyenoord hebben gemeld niets van een zogenaamd herenakkoord te weten.

Overigens gaan Ajax en Feyenoord wel netjes met elkaars jeugd om, zie hier http://www.voetbalzone.nl/doc.asp ?uid=18 9690 Een Feyenoord jeugdspeler wilde graag naar Ajax en melde dat, en Ajax melde het gelijk bij Feyenoord. Feyenoord stelde zich open op en liet de jongen met ajax praten omdat zijn familie sterke banden had met ajax.

Dus als het om Feyenoord en Ajax gaat, kan het wel netjes (terwijl die juist rivalen zijn). Pas als PSV in beeld komt wordt het minder net, aangezien zij zowel scouten op varkensoord als op de toekomst (en dan zelf boos worden op het moment dat een talent vertrekt).

19 mei 2015 om 18:20

Ik vind het niet zo erg. Het is maar net wat voor plan je zo'n jongen kan aanbieden. Elk speler vereist een andere aanpak, dus het kan zomaar zijn dat Ajax beter bij je past dan Psv, of andersom. Trainingen, trainers, begeleiding en vertrouwen. Het is maar net waar je je als speler het beste bij voelt.

19 mei 2015 om 18:38

Ja ik vind het ook sneu. PSV investeert in die jongen en dan loopt iemand anders ermee weg. Gebeurt helaas erg veel.

Kevin De Bruyne is wel erg goed.
Die jongen scoort en laat andere spelers scoren.
Die kan wel een stap hoger dan Wolsburg maar hij zal wel wat moten kosten.
Iets voor Manchster United

Afblijven Ajax , Obispo blijft gewoon lekker in Eindhoven over een Jaartje of 2/3 debuteren .. gelukkig laat hij z'n hoofd niet gek maken net als Bazoer ...

19 mei 2015 om 18:43

Bazoer wilde zelf weg en was al bijna rond met Manchester City.
In dat soort gevallen zou ik zelfs hopen dat de grote clubs onderling afspreken om te zien of ze zulke jongens toch in Nederland kunnen houden.
Een transfer naar zo een groot geld club is altijd zonde van het talent.

Cech gaat ook niet op de bank zitten bij Real. 'concurrentiestrijd' aan gaan is altijd zo vaag en betekent eigenlijk dat alles voor iedereen onzeker word

Gelukkig breken er bij psv altijd zoveel talenten door in het eerste...

Ze geven nu weer heel makkelijk af op die Bakalli, maar als ze niet Ruiz voor een half seizoen hadden gehaald en gewoon af en toe die jongen hadden laten spelen, dan was hij waarschijnlijk wel gewoon gebleven.

Evengoed moeten de Nederlandse clubs onderling dit soort dingen niet doen. Bazoer wilde weg bij Psv, dan is het een ander verhaal.anders was hij naar Man city gegaan. Dan hoop ik altijd dat zulke talenten in Nederland blijven.
Je zou ook zeggen dat elk verhaal van jonge spelers die naar het buitenland gaan en verpieteren wel eens wat duidelijkheid moet geven, maar ze blijven het maar proberen.

19 mei 2015 om 18:49

Willems. Depay. Hendrix om maar enkele namen te noemen

19 mei 2015 om 19:26

Willems komt niet uit de jeugd van Psv, dat terzijde PSV heeft hun focus wel verlegd en kijkt meer naar de jeugd dan voorheen. Goede actie en het is goed als ze dat doorzetten.

19 mei 2015 om 20:56

Willems is gekocht van Sparta. Hendrix is bij lange na niet zeker van een basisplaats.
Depay is uitzonderlijke klasse.
En meteen de ene uitzondering.
PSV had vorig seizoen een gebaar naar de jeugd kunnen maken door niet Ruiz te halen.

Wel frappant dat je de enige andere basisspeler uit de jeugd nu mist.
Volgens mij komt Zoet toch uit de psv jeugd?

ik denk zelf dat FC Wolfsburg niet meer te lang moet wachten, want straks loopt zijn contract af en dan hebben ze niks meer voor hem, alleen maar een beetje salaris ( ik weet alleen niet wanneer zijn contract afloopt ) ik verwacht pas over een jaar of 2/3

van WBA is het denk ik wel slim om Wilson te lenen, kan aardig voetballen

Zowat elke dag de jeugdopleiding van PSV door de stront heen trekken, maar ondanks dat blijven ze er toch lustig op los shoppen. Het zou werkelijk mijn eer te na zijn!

Maar goed, spelers die denken dat het gras bij de concurrent werkelijk groener is kunnen ook maar beter gewoon vertrekken.

19 mei 2015 om 20:57

Ik denk dat psv nog wel eens blij verrast zou kunnen worden als ze hun jeugd echt de kans zouden geven.
Dat zou ook uitstralen naar de jeugd die daar nu loopt.

Hij moet sws niet naar Bayern gaan dan beland hij net als götze misschien op de bank.

Hahahaha heerenveen moet altijd spelers scouten als ze horen dat groningen eerder al intresse toonde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren