Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Roma wil na Strootman weer praten met PSV

Laatste update:
/
Frank Lampard is gewoon bezig aan zijn laatste voetbalmaanden in Engeland. Het was altijd al de bedoeling dat de routinier na een paar maanden Manchester City zou overstappen naar New York City en die plannen blijven ongewijzigd. Daar was even twijfel over, omdat Lamps de afgelopen weken heeft aangetoond ook in de Premier League nog van grote waarde te kunnen zijn. (Manchester Evening News)
/
Als het aan Ruud Vormer ligt, komt Terence Kongolo of Jean-Paul Boëtius naar Club Brugge. In een vraaggesprek via Twitter werd Vormer gevraagd welke speler hij graag naar zijn nieuwe werkgever ziet komen. “Boëtius of Kongolo van Feyenoord”, luidde het antwoord van Vormer. De middenvelder koos er afgelopen zomer voor om Feyenoord in te ruilen voor de Belgische topclub. (Twitter) (Twitter)
/
PSV raakt Santiago Arias mogelijk kwijt aan een Italiaanse topclub. Scouts van AS Roma hebben al enkele keren de reis naar Nederland gemaakt om te bekijken hoe de international van Colombia het doet. Bij Kevin Strootman hoeft de clubleiding niet aan te kloppen voor advies: Arias tekende op 13 juli 2013 bij PSV en twee dagen later zette Strootman zijn krabbel in Rome. (Sky Italia)
/
Shinji Okazaki is mogelijk de volgende Japanner die een mooie transfer gaat maken. De aanvaller van FSV Mainz 05 maakt dit seizoen indruk en dat is ook in Engeland opgevallen. Onder meer scouts van West Ham United zouden de verrichtingen van de 28-jarige spits in de gaten houden. Het is dan ook niet ondenkbaar dat Okazaki al in de winterstop de Bundesliga verlaat. Hij zou 5,5 miljoen euro moeten kosten. (BILD)
/
Harry Redknapp promoveerde met Queens Park Rangers naar de Premier League, maar de prestaties blijven momenteel achter bij de hooggespannen verwachtingen. Na zeven wedstrijden in de Premier League is de ambitieuze Londense club gedeeld hekkensluiter, samen met Burnley en Newcastle United. De clubleiding van QPR spendeerde tachtig miljoen euro en wil zo snel mogelijk resultaat zien: anders is het einde verhaal voor Redknapp. (Sky Sports)
Santiago Arias is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had ik niet verwacht arias maakt nog best veel fouten daarom

18 oktober 2014 om 18:45

Ik denk ook niet dat hij al klaar is voor een overstap, misschien over 2 jaar...

maar hij heeft zichzelf ook al in de spotlight geholpen door 2 goede wedstrijden voor Colombia te spelen, waaronder een mooie combinatie met Falcao. en dat valt natuurlijk op.

Volgens mij gaat Maicon binnekort zijn contract verlengen en hebben.ze ook nog Torosidis dus Arias lijkt me overbodig . Maja wandelgangen he ..

Arias was vorig seizoen ontzettend goed bezig, ik denk dan ook dat door de schorsing van Brenet Arias zijn plek definitief terug gaat winnen. Heeft het zeker in zich om in de toekomst een stap te maken maar hoop toch dat hij voorlopig nog hier blijft.

Goede rechtsback, na Van Rhijn de beste van de Eredivisie. Ik weet alleen niet of hij al klaar is voor een stap hogerop, voor verdedigers is het sowieso wel moeilijker in Italië.

18 oktober 2014 om 11:35

Ik vind arias beter dan van rhijn.

18 oktober 2014 om 12:42

Stukken beter

18 oktober 2014 om 12:42

Stukken beter

18 oktober 2014 om 13:01

Vorig seizoen wel maar het niveau dat Van Rhijn nu haalt ligt hoger dan dat van Arias vorig seizoen.

18 oktober 2014 om 13:03

Van rhijn in huidige vorm is veel beter dan Arias.

18 oktober 2014 om 13:00

Arias is toch vele malen beter als Van Rhijn in zowel aanvallend als defensief opzicht, is niet voor niets international voor Colombia!

18 oktober 2014 om 14:19

Hij kan enkel harder rennen dan van Rhijn en dat zeg ik als PSV supporter. Defensief is Arias alles behalve goed..

Tuurlijk willen ze arias een beetje overbodig zelfs want Maicon heeft net verlengt

Voor de bank is het wel een leuke speler. Hij kan niet goed verdedigen, maar redelijk aanvallen. Ben benieuwd of hij overeind blijft in het Italiaanse voetbal.

18 oktober 2014 om 14:37

Denk wel dat hij in de Serie A past want de kenmerken van hem die je noemt komt bij veel backs daar voor. Voorbeelden zijn Abate, Jonathan etc. etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren