Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Roma slaat United-bod van 34,5 miljoen euro af

Laatste update:
/
In navolging van Barcelona, Chelsea, Liverpool en Borussia Dortmund toont ook Arsenal interesse in Ivan Perisic. De 27-jarige aanvallende middenvelder uit Kroatië wordt in Londen gezien als een geschikte vervanger van Theo Walcott. (talkSPORT)
/
Het heeft er alle schijn van dat Romelu Lukaku naar Arsenal gaat. Journalist Emanuel Giulianelli claimt dat de aanvaller van Everton en België een persoonlijk akkoord met the Gunners heeft bereikt. (Twitter)
/
AS Roma heeft een bod van circa 34,5 miljoen euro op Kostas Manolas afgeslagen. Het voorstel was afkomstig van Manchester United, dat na Eric Bailly dus nog een defensieve versterking wil halen. (Corriere dello Sport)
/
Mathieu Valbuena gaat Olympique Lyon mogelijk verlaten. De aanvallende middenvelder laat zijn zaakwaarnemer momenteel onderhandelen met Tigres UANL, de werkgever van André-Pierre Gignac. (Multimedios)
/
Emmanuel Mammana wordt de opvolger van Samuel Umtiti bij Olympique Lyon. De twintigjarige verdediger van River Plate kost acht miljoen euro en werd ook genoemd bij onder meer AC Milan en Napoli. (RMC)
/
Villarreal dreigt Samuel García Sánchez kwijt te raken. De 25-jarige rechtsbuiten werkte bij Málaga al samen met Javi Gracía en gaat dat nu waarschijnlijk doen bij Rubin Kazan, want de onderhandelingen zijn in volle gang. (Marca)
Is Kostas Manolas 34,5 miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manolas hoeft niet perse naar man utd ze hebben ook smalling daar en bally en smalling lijkt mme een goed genoeg duo

26 juni 2016 om 10:19

Ja 2 cv's is zat voor een topclub ..
Ken je Bailly trouwens goed?

26 juni 2016 om 10:20

Tja 2 CV op niveau voor 50-60 ruim voldoende of niet...o_O

26 juni 2016 om 10:20

50-60 wedstrijden*

Nu blijkt dat manolas onhaalbaar is. Ik zou voor Miranda, glick, sokratis, benatia gaan.

Deze gaat is zeker wel 35 miljoen waard!
Deze gast is een rots in de branding!
Kun je beter dan Bailly (niet dat hij slecht is)

Roma moet hem niet verkopen. Pjanic al kwijt! Niet elk jaar de beste spelers verkopen, maar juist team opbouwen om in de buurt van Juve te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren