Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal wil overbodige aanvaller van kooplustig Chelsea

Laatste update:
/
Graham Potter hoeft niet te vrezen voor een ontslag bij Chelsea. De manager kende een wisselvallige start op Stamford Bridge, maar blijft ongeacht de resultaten aan. (The Guardian)
/
Kenneth Zandvliet moet de nieuwe hoofd scouting van sc Heerenveen worden. Hij komt over van Chelsea en dient als opvolger van Peter Maas, die met ingang van 1 februari technisch directeur is geworden bij NAC Breda. (Leeuwarder Courant)
/
Callum Hudson-Odoi is een potentieel transferdoelwit voor Arsenal. Door de koopdrift van Chelsea mag er komende zomer een groot aantal spelers vertrekken bij the Blues en het jeugdproduct is er daar een van. (The Guardian)
/
Barcelona hoort vrijdag van de FIFA of het de beschikking krijgt over Julián Araujo. De deal met LA Galaxy voltrok zich twintig seconden na de deadline, waardoor de wereldvoetbalbond zich over de zaak moet buigen. (Fabrizio Romano)
/
Adnan Januzaj gaat alsnog een nieuwe club vinden. De aanvaller, die vorige week nog in de belangstelling stond van PSV, maakt op huurbasis de overstap van Sevilla naar Istanbul Basaksehir. (Relevo)
/
Arsenal laat een optie in het contract van Gabriel Martinelli opnemen voor een extra seizoen. De Braziliaanse aanvaller ligt straks tot medio 2027 vast, maar zou dus een jaar langer in het Emirates kunnen blijven. (Fabrizio Romano)
Is Callum Hudson-Odoi een versterking voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het puur om tijd gaat en die transfer van Araujo mag alsnog daar, dan kan Ziyech dus ook gewoon naar PSG?

3 februari 2023 om 10:27

En zo zijn er nog wel tig transfers die net te laat waren. Barca had m ook op de 1e dag kunnen kopen, dan was totaal geen probleem geweest.
Gevalletje eigen schuld dikke but. Te laat is te laat, vrij simpel.

3 februari 2023 om 10:34

Uiteindelijk is te laat ook gewoon te laat. Barcelona wacht net zo lang om daarmee de druk bij de andere club te leggen in de hoop dat de prijs nog wat zakt. You win some you lose some, maar de regels en deadlines zijn er met een reden. Toen ik jaren geleden bepaalde stukken voor school moest inleveren via intranet was er ook een deadline, die om twaalf uur snachts gewoon sloot. Pech gehad en gewoon de herkansing in indien je een minuut te laat was.

3 februari 2023 om 10:50

Ja dat ben ik volledig met je eens. Daarom vind ik het zo vreemd dat het zo lang moet duren voordat er uitsluitsel is terwijl iedereen al weet dat de transfer van bijv Ziyech niet doorgaat.

3 februari 2023 om 10:39



Ik denk dat het ervan afhangt wat de onderbouwing is. Bij Ziyech was het nog niet eens kansloos leek mij, omdat Chelsea drie keer de verkeerde formulieren stuurde. Bij Araujo is de handtekening nog voor 12 uur gezet, wellicht dat zoiets als geldige reden wordt gezien.

Maar zeer waarschijnlijk is dit vanuit Barca kansloos, maar het is niet zo dat ze een rechtszaak hebben aangespannen. Proberen kan altijd lijkt me, en waarschijnlijk loopt het op niks uit.

edit: De belangrijkste reden zal misschien zijn dat opeens Gavi toch nog geregistreerd mocht worden voor het eerste team, waardoor het wellicht onverwacht nog mogelijk was om een nieuwe speler in te schrijven.

3 februari 2023 om 10:39

Te laat is te laat lijkt me in deze

3 februari 2023 om 12:04

Dat was zo bij Leicester een aantal jaar geleden die 14 seconden te laat waren. Die gingen ook bij FIFA in beroep en kregen nee te horen, als Barcelona nu ja te horen krijgt dan zou het me niet verbazen als Leicester een zaak tegen Fifa gaat aanspannen.

3 februari 2023 om 12:09

Hahaha bij ziyech hebben ze gewoon 3keer de verkeerde informatie verstuurd en Barcelona was 20 sec te laat is een heel verschil

3 februari 2023 om 17:13

En als jet klipt wat ik heb gehoord, lag het ook nog eens aan jet feit dat er een internetstoring was, waardoor ze er dus niks aan konden doen.

Wat vinden we van CHO? Ik zie er wel een geschikte speler voor bij ons in, maar weet eigenlijk niet of hij nu vaak sukkelt met blessures of gewoon geen speeltijd krijgt.

3 februari 2023 om 10:23

Ik vind hem niet beter dan Reiss Nelson eerlijk gezegd.

3 februari 2023 om 10:24

CHO was echt een geweldig talent en zag wel toekomst voor hem binnen de club (zelfs nog een shirt van hem gehaald toen). Helaas kreeg hij toen die langdurige blessure en is daarna nooit meer de oude geweest. Is nu uitgeleend aan Leverkussen waar hij ook geen potten weet te breken en op de bank is beland. Had wel de potentie om een topper te worden maar of dat er nog uit gaat komen lijkt me een kleine kans. Een groot risico maar mocht het lukken heb je er waarschijnlijk een geweldige speler bij voor een normale prijs.

3 februari 2023 om 10:29

Vraag me af of CHO nodig is als je al Saka, Trossard, Martinelli, Smith-Rowe, Odegaard en Fabio Viera hebt voor 3 posities.

3 februari 2023 om 10:35

Uiteindelijk is het een droevig verhaal wat er met hem gebeurd is. Het duurde erg lang voordat Sarri hem eindelijk een kans gaf. Eenmaal de kans gekregen speelde hij erg sterk maar raakte hij ernstig geblesseerd en sindsdien is het maar de vraag welk niveau hij nog kan behalen. Als hij die vorm had kunnen doorzetten zonder blessures dan speelde hij nu bij ons in de basis.

3 februari 2023 om 10:35

Geen speler die Arsenal beter maakt en ons helpt om terug te keren naar de top. Speler met weinig rendement, die ook nog blessuregevoelig is.

3 februari 2023 om 10:42

Zoals hierboven aangegeven heeft een blessure flink roet in het eten gegooid in z’n ontwikkeling. Verder ook weinig rendement, hij is snel met een goede actie en een prima voorzet, maar z’n schoten zijn vaak erg zwak met weinig precisie. Is daardoor vooral bruikbaar op rechts, maar goed daar gaat Arsenal Saka natuurlijk niet weghalen en bovendien zul je dus een stuk anders moeten spelen met CHO op rechts. Als wissel kan hij voor zowel Chelsea als Arsenal denk ik best van nut zijn, maar ik ga er vanuit dat hij zelf liever een stapje omlaag doet en wekelijks speelt

3 februari 2023 om 10:46

Goed talent die CHO maar verdiend die bij Chelsea niet iets van een 200K per week? Dat is natuurlijk van de pot gerukt en moet Arsenal nooit willen betalen (en zie ik ze ook niet doen).

Daarnaast vind ik hem niet echt nodig aangezien we met Saka, ESR, Nelson, Viera, Martinelli, Trossard en Odegaard goed voorzien zijn.

3 februari 2023 om 10:49

Krijgt inderdaad veel te veel salaris bij Chelsea omdat hij uit zijn contract liep en Bayern verregaande interesse had. Daar heeft CHO toen goed gebruik van gemaakt.

Hopen dat de verlengingen van Saka en Saliba ook snel rond komen, ook tot 2028.

3 februari 2023 om 10:29

Saka doet wel moeilijk ieder keer. Martinelli tekent al twee keer toe sneller dan Saka. Terwijl Martinelli niet eens kind van de club is. Ik ben zeker geen fan van zijn zaakwaarnemer.
Dat humble uitstraling is leuk maar is niet zo loyaal naar Arsenal als het lijkt.

3 februari 2023 om 10:41

Uiteindelijk valt dat toch reuze mee somagunner? Ja het duurt wat langer, maar hij tekent wel. En hij tekent ook niet voor idiote salarissen. Wij als fans kunnen natuurlijk ook niet goed beoordelen waarom het nu langer duurt bij hem. Dus dat het is lastig daar wat over te zeggen vind ik. Ik vind het dan ook nogal wat om hierdoor direct zijn "humble uitstraling" in twijfel te gaan trekken..

3 februari 2023 om 11:05

Het is de 2e keer dat het zo lang duurt met hem. Hij laat expres zijn contract uitlopen. Zoals nu moet Arsenal eenzijdig een optie lichten om met een jaar te verlengen anders was hij deze zomer gratis op te pikken.
Ik trek zijn loyaliteit in twijfel en ook die humble uitstraling. Wilt het onderste uit de kan halen en dat mag hoor. Maar dan mag ik ook er wat vinden.

3 februari 2023 om 11:16

Ben je wel iets te fel imo soma, Saka zal tegen zijn zaakwaarnemer zeggen dat ie wil bijtekenen en dat hij de beste deal eruit moet slepen voor hem. Maak me geen zorgen dat ze beiden verlengen, maar natuurlijk zie ik liever dat het zo ver is.

3 februari 2023 om 11:36

Het blijft voetbal Samcro. Ik dacht dat Omari Hutchinson ook zou bijtekenen maar ging toch vorig jaar naar Chelsea.
En dacht Fabregas zou eindigen bij Arsenal.

Saka weet wat zijn waarde is en het helpt niet dat Foden een enorme contract heeft gekregen door City. Datzelfde City die Saka zijn contractonderhandelingen in de gaten houd.

3 februari 2023 om 12:08

Hutchinson is slecht geadviseerd lijkt me, anders ga je niet naar Chelsea op dit moment. Niet echt vergelijkbaar met Saka. Cesc wilde wel, maar Wenger wilde hem niet.

Saka weet heel goed wat zijn waarde is en probeert daar terecht veel geld voor te krijgen. Ik denk alleen niet dat hij zomaar over zou stappen, helemaal niet binnen Engeland.

3 februari 2023 om 13:31

Je doet net alsof het gek is dat Saka bij de grootverdieners wil horen. Hij is toch ook een van onze beste spelers? Uiteindelijk komt dat wel rond. Waar moet Saka naartoe? Hij wordt nergens zo gewaardeerd als hier en houdt echt veel van Arsenal. Die zaakwaarnemer heb je natuurlijk gelijk in. Die ruikt geld

Dat wordt even slikken voor Zandvliet, heeft tie eerst zelf de prijzen nog verder opgedreven en mag die vervolgens gaan scouten voor Heerenveen. Ga je dan, van een budget van een half miljard naar een half miljoen ;-)

Wow daar wilde Bayern nog 50 mlj voor betalen.
Waar ging het fout ?!

CHO nog voor een mooie prijs verkopen aan Arsenal......ik zou er nog een mooie strik rondom doen en hem onmiddellijk tot daar brengen met de auto......eeuwige belofte die nooit top level zal worden......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren