Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal overweegt komst van uitgekotste back

Laatste update:
/
Voor Javier Manquillo lonkt een fraaie transfer. De 21-jarige vleugelverdediger kwam er niet aan te pas bij Liverpool en wordt nu serieus in de gaten gehouden door Juventus. Diego Simeone, de trainer van Atlético Madrid, schijnt de Spanjaard in de zomer echter terug te willen halen bij het eerste elftal van zijn club. Manquillo ligt bij Atlético nog vast tot 2018 en wordt nu verhuurd aan Olympique Marseille. (La Provence)
/
Milan Badelj kan mogelijk zijn debuut maken in de Premier League. Zaakwaarnemer Dejan Joksimovic zei zaterdag dat hij zijn vergoeding wil ontvangen en zijn 26-jarige cliënt anders in de zomer naar een andere club stuurt. Die club zou Tottenham Hotspur wel eens kunnen zijn, want the Spurs zouden zich al bij Joksimovic gemeld hebben. Badelj ligt bij Fiorentina nog vast tot medio 2018. (Sky Italia)
/
Paris Saint-Germain gaat Serge Aurier in de zomer waarschijnlijk proberen te verkopen en Arsenal zal zich in dat geval in het Prinsenpark melden. Manager Arsène Wenger is zeer te spreken over Héctor Bellerin, maar wil er toch nog een rechtervleugelverdediger bij hebben. PSG hanteert een vraagprijs van twintig miljoen euro voor de back, die zich onmogelijk heeft gemaakt in Parijs, maar gaat met een som van vijftien miljoen waarschijnlijk ook akkoord. (France Football)
/
Galatasaray krijgt concurrentie uit Spanje. De Turken hebben belangstelling voor Miguel Veloso, maar ook Gary Neville is gecharmeerd van de 29-jarige middenvelder. De Engelsman wil de Portugees international in de zomer dan ook naar Valencia halen. Veloso, die 56 interlands achter zijn naam heeft staan, heeft bij Dynamo Kiev nog een contract tot het einde van het seizoen. Hij kwam in 2012 over van Genoa. (Sport Valenciano)
/
Diego López kan terugkeren naar de Primera División. De 34-jarige doelman staat in de belangstelling van Deportivo la Coruña en is een cliënt van Manuel García Quilon, die eveneens Pedro Mosquera vertegenwoordigt. Mosquera is een 27-jarige middenvelder van de club uit Galicië. Diego López werd eerder gelinkt aan clubs als Besiktas, Málaga, Celta de Vigo en Villarreal. (AS)
Zou Serge Aurier een goede aankoop zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voetballen kan hij wel en Wenger staat er om bekend dat hij goed werk kan verrichten met "lastige" jonge spelers. Het zou een mooie tweede kans zijn.

Tja, beetje nutteloze aankoop vind ik! Dan word het of Aurier of Bellerin bank en ik denk Aurier want Bellerin is jonger en ik persoonlijk vind hem ook beter dus in principe koop je dan iemand die de bankjes kan verwarmen, een soort kachel, of ook soms invallen maar meestal speelt Bellerin gewoon 90 minuten

26 februari 2016 om 09:16

En Als Bellerin geblesseerd raakt zegt iedereen dat ze hem wel hadden moeten kopen

26 februari 2016 om 09:18

En aangezien Arsenal van geblesseerde spelers houdt, is het idd mss een goed idee

26 februari 2016 om 09:47

Dit zou echt een nutteloze aankoop zijn. Arsenal heeft Chambers nog achter de hand, daarnaast zijn Debuchy en Jenkinson uitgeleend en in het ergste geval kan Koscielny daar nog spelen. Off: Jenkinson heeft zich redelijk goed ontwikkeld bij West Ham, maar vind ik niet van het kaliber van Arsenal. Debuchy mag van mij ook weg.

26 februari 2016 om 10:01

@ Gmalinho

Debuchy en Jenkinson laten vertrekken aangezien beiden niet het niveau van Bellerin of Aurier hebben. Dan heb je 2 volwaardige backs om het seizoen te voltooien. Je word niet kampioen met de basis 11, je word kampioen met de reservebank.

Koscielny moet je ook niet op de back willen. Aangezien dat betekent dat Mertesacker in het centrum zal gaan spelen. Oftewel gewoon Mertesacker ook nog laten gaan en een CV (marquinhos?) aantrekken.

RB: Bellerin + Aurier
Rcv: Koscielny + Chambers
Lcv: Gabriel + Marquinhos
LB: Monreal + Gibbs

26 februari 2016 om 10:55

Aurier als back up voor Bellerin vind ik totaal niet erg. Hij zal toch nog wel geblesseerd raken en ik vind Chambers niet echt de juiste man voor de rb positie. Aurier heeft snelheid en kracht. Chambers mist de snelheid! Vooral as je wilt gaan meedoen voor de echte prijzen heb je zo'n back nodig. Als Chambers tegen Neymar stond dan zouden we zeker 4-0 verliezen. Ik zie Chambers meer als een CV, daar heeft hij ook de kwaiteiten voor. Jenkinson moet ik nog even afwachten met mijn oordeel maar ik denk toch dat hij niet van het juiste niveau is. Als Aurier als backup voor Bellerin wilt spelen zou ik hem zeker kopen voor een goede prijs!

26 februari 2016 om 13:30

Ik denk dat Chambers zich op de Cvm positie mag richten. En alleen nog rb of cv zal spelen in gevallen van nood.

Als je een dergelijk figuur binnen haalt, vraag je toch om ellende en problemen!

Denk dat Aurier gewoon bij PSG blijft, hij is misschien wel de beste rechtsback ter wereld. Van der Wiel gaat de komende tijd veel spelen, maar voor het einde van het seizoen (misschien in een belangrijke fase van de Champions League) zal Aurier er wel weer staan vermoed ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren