Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal maakt toch serieus werk van keeper

Laatste update:
/
Carlos Tévez laat geen misverstand bestaan over waar zijn sportieve toekomst ligt. De 31-jarige aanvaller van Juventus is afkomstig uit de jeugdopleiding van Boca Juniors en liet al herhaaldelijk weten dat hij op een dag terugkeert bij de club uit Buenos Aires. “Mijn hele familie en ik zijn fans van Boca, ik wil weer in dat shirt spelen”, benadrukt Tévez nog eens. De enige vraag is wanneer hij terug naar Argentinië gaat. (La Repubblica)
/
Fernando Muslera moet ervoor zorgen dat hij gezelschap krijgt van een landgenoot. De keeper van Galatasaray speelt in de nationale ploeg van Uruguay samen met Maxi Pereira en het is de bedoeling van Cim Bom dat de twee komend seizoen ook in Istanbul gaan samenwerken. De rechtsback van Benfica is komende zomer transfervrij en Muslera wordt gevraagd om bij Pereira een goed woordje te doen voor Galatasaray. (Fanatik)
/
Arsenal maakt serieus werk van de komst van Petr Cech. De 32-jarige doelman was jarenlang de vaste doelman bij Chelsea, maar zit sinds dit seizoen op de bank. De Tsjech wil niet nog zo’n jaar meemaken en maakt bij Arsenal meer kans op speelminuten. The Gunners hebben zich inmiddels officieel gemeld bij Chelsea en José Mourinho lijkt, in tegenstelling tot eerdere berichten, tóch bereid Cech naar de concurrent te laten gaan. (Sky Sports)
/
Vicevoorzitter Javier Zanetti van Internazionale steunt trainer Roberto Mancini. “We hebben een uitstekende relatie met de coach en dat is belangrijk. Iedereen gelooft in het werk van Roberto. Het is niet eenvoudig, maar we moeten allemaal veel arbeid verrichten. Wij willen een competitieve groep hebben die de strijd met de top weer aan kan gaan”, zegt de legendarische oud-speler van i Nerazzurri. (La Gazzetta dello Sport)
/
Emile Heskey hoopt er nog een jaar aan vast te plakken. De 37-jarige aanvaller staat onder contract bij Bolton Wanderers en hij hoopt op een nieuwe verbintenis. “Ik zou dolgraag nog een jaar blijven, absoluut. De jongens hebben mij goed opgevangen. Ik voel me thuis en de benen voelen goed”, aldus de 62-voudig international van Engeland. Overigens staat Heskey alweer dertien wedstrijden droog. (BBC)
Met Petr Cech op doel zou Arsenal erop vooruit gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een gevoelige overstap zijn voor cech al vind ik dat hij toch een perfecte keeper is! En zeker bruikbaar voor arsenal..

15 april 2015 om 15:21

De stap van Vermeer van de bank van Ajax naar het doel van Feyenoord was ook gevoelig. Hij staat nu weer gewoon te keepen en het heeft allemaal prima uitgepakt.

16 april 2015 om 00:16

Van amsterdam naar rotterdam is nog even wat anders dan van stamford naar het emirates stadion. dat zou veel meer haat creeëren

Ik heb liever gewoon ospina, ospina is nog 26 en kan veel beter worden, daarnaast doet ospina het gewoon goed en van wat ik heb gezien nog geen blunders gemaakt

15 april 2015 om 15:14

Ik vind hem soms wel wat onzeker bij dode spel momenten (hoge ballen). Verder heb ik niet een geweldig beeld van hoe hij in de communicatie is.

Op Cech heb ik eigenlijk niks aan te merken...

En dit nieuws komt van Sky Sports, eindelijk een betrouwbare bron ipv Daily Mirror e.d. Leuk nieuws, ik zie Cech graag komen, zolang hij niet meer dan 20 miljoen kost.

15 april 2015 om 15:36

Ik denk dat we Szczesny moeten verkopen als Cech echt komt, misschien kan hij naar Dortmund ofzo... Szczesny wil echt geen derde keus zijn hier, is hij ook te goed voor.

15 april 2015 om 15:43

Ja, dat moet zeker. Denk dat hij ook wel een miljoen of 10 oplevert in de huidige markt. Als Cech komt, zal Arsenal Szczesny niets in de weg leggen, lijkt me. Ik gun hem dan ook wel een mooie club.

Cech zou geweldige keeper voor Arsenal zijn, al doet Ospina het nu ook niet heel slecht. Maar Cech is gewoon top 10 keeper van de wereld, zeker wel een versterking!
Czeszny zou ik dan gewoon wegsturen als Arsenal zijnde, of hij moet rol van 3e keeper accepteren.

15 april 2015 om 16:52

Alleen Neuer en Courtois zijn duidelijk beter, Buffon en De Gea zijn van hetzelfde niveau als Cech, dus Arsenal zou een goeie slag slaan met Cech. Ik zie verder Cavani, Reus, Kondogbia en Höwedes graag komen en Giroud, Campbell, Flamini, Arteta, Mertesacker en Szczesny vertrekken.

15 april 2015 om 17:23

Ja ik moet zeggen dat ik Cech te lang niet meer in actie gezien heb om hem nog goed te kunnen beoordelen. Maar vorig seizoen idd nog gewoon zeker top 5 keepers ter wereld. Wie weet nog steeds wel.
Dat lijstje met mensen die mogen vertrekken lijkt me goede keuze inderdaad. Ik zou persoonlijk liever Higuain zien komen dan Cavani. Al doen ze beide niet veel voor elkaar onder.

Zou zeker een topkeeper voor Arsenal zijn.
Hopelijk Sterling en Schneiderlin nog en dan is het elftal goed bezet en kunnen we meedoen om de titel.

Walcott ,arteta, flamini,szseny,podolski verkopen

1.Cech
Debuchy
Gabriel
Koss
Gibbs
Ramsey
Schneiderlin
Sterling
Ozil
Alexis
Giroud
15 april 2015 om 15:38

Zie Sterling niet naar Arsenal komen en Schneiderlin heeft niks te zoeken daar met coquelin

15 april 2015 om 15:43

Ik vind Sterling nieteens noodzakelijk. Oxlade Chamberlain is ook een groot talent, die zeker een basispeler kan zijn en Walcott is ook een prima speler. Ik zie dan liever een topspits komen zoals Cavani of Higuain.

Als Sky Sports dit bericht, moet er een kern van waarheid in zitten. Mocht Cech komen met nog ee verdedigende middenvelder, kan het er volgend seizoen echt heel leuk uit gaan zien. Giroud zal ik nooit een fan van zijn, maar je kan niet ontkennen dat hij het erg goed doet de laatste tijd.

Tevez gaat toch na dit seizoen terug naar Boca? Of is dat nog niet zeker?

15 april 2015 om 15:35

Deze zomer of volgende zomer, niemand die het weet.

Laten we hopen van niet dat dit door gaat. Iedere Chelsea fan zal het betreuren als Cech verhuist naar Arsenal. Hij verdient een topclub maar gelieve geen concurrent.

15 april 2015 om 15:48

Iedere Arsenal fan hoopt al jaren op een topkeeper. Cech is een topkeeper dus die willen wel. Omdat Chelsea er persoonlijk niet zwakker op wordt vind ik dat ze bij een dergelijke transfer moeilijk moeten doen. Mourinho beweert daarnaast dat hij "the special one is" en pronkt met het feit dat hij nog nooit van Wenger verloren heeft. Je tweede keeper naar Arsenal sturen moet dan geen probleem zijn.

15 april 2015 om 15:55

Wel als die tweede keeper beter is dan de keeper die ze bij hun directe concurrent hebben, dat wil zeggen dat jij je concurrent sterker maakt en dat is t laatste wat je wilt.

15 april 2015 om 16:08

Als je "the special one" bent moet dat niet uitmaken. Van Persie maakte United ook sterker, Vermeer maakte Feyenoord ook sterker. Uit respect voor je spelers moet dit gewoon kunnen.

Gelukkig is het deze keer van Sky, een betrouwbare bron. Cech zou geweldig zijn voor Arsenal, kan hij ook lekker in Londen blijven wonen. Wat mij betreft exit Szczesny Als Petr komt, die wil geen 3e keeper zijn.

Sinds Lehmman, die ook niet altijd even zeker was, zou dit weer een topkeeper betekenen voor Arsenal

15 april 2015 om 17:31

Lehmann... Wat een vreemde keeper was dat., kon ongelooflijk goed zijn maar maakte ook echt domme fouten. Ik kan mij herinneren dat hij de concurrentiestrijd van Kahn won bij Duitsland op het WK in Duitsland. Dat zegt toch wel wat.

Geen wonder dat Heskey 13 wedstrijden droog staat...

Heskey, die man kan er niks van. Maar toch leuk dat zo'n held nog graag door wil gaan

Zou een goede aankoop zijn, maar wel lullig voor Ospina. Hij is afgelopen zomer gehaald en doet het gewoon zeer goed. Voel je je aardig genaaid denk ik.
Mja, zo gaat dat. Szczesny mag dan vertrekken. Cech hoeft trouwens niet als het meer dan 15 mln zou zijn.

Ospina en Szczesny zijn niet slecht, maar met Cech ben je de komende 4 jaar wel geholpen. Daar kun je 100% op vertrouwen en Chelsea heeft al aangegeven niet moeilijk te gaan doen over welke club hij vertrekt. Kortom, ik hoop dat dit doorgaat. Met Cech erbij kunnen ze weer bouwen aan een kampioens team.

Waarom zou je nee stemmen...

15 april 2015 om 16:48

Omdat je het er niet mee eens bent?????????

Niet doen, bijna alle goede spelers die chelsea verkoopt pakken slecht uit voor chelsea. Zoals Lampard die de 1-1 erin schiet tijdens city - chelsea of david luiz die m er laatst inkopte in de laatste minuut tijdens chelsea-psg. Mata zal wel ook zondag het beslissende doelpunt score tijdens chelsea-united. Conclusie niet verkopen aan premier league clubs, wel verkopen aan VS.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren