Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal krijgt twee aanvallers aangeboden door City

Laatste update:
/
Loïc Rémy heeft de knoop doorgehakt. De Franse spits van Chelsea vreest de komst van Radamel Falcao en beseft dat hij in dat geval derde keus wordt, aangezien Diego Costa onomstreden is bij José Mourinho. Rémy wil dus weg, maar heeft vooralsnog moeite om een club te vinden die bereid is zijn afkoopsom op te hoesten. Naar verluidt vraagt Chelsea liefst twintig miljoen euro voor de international. (The Sun)
/
De toekomst van Ilkay Gündogan is nog altijd ongewis. De middenvelder heeft nog maar een contract voor één seizoen en sluit zelfs niet uit dat hij die verbintenis gaat verlengen. Sportief directeur Michael Zorc gaat binnenkort om de tafel zitten met de 24-jarige Duits international en gaat de gesprekken 'open en onbevooroordeeld' in. Gündogan werd al gelinkt aan Barcelona, Manchester United en Bayern München. (Kicker)
/
Manchester City gaat vol voor een Engels international van Arsenal. Het lijkt eigenlijk ondenkbaar, maar de landskampioen van 2014 heeft de zinnen gezet op de komst van Jack Wilshere en is bereid om ver te gaan. Naast een significant transferbedrag kunnen the Gunners namelijk ook de komst van Edin Dzeko én Stevan Jovetic tegemoet zien. Arsenal heeft nog niet op het voorstel gereageerd. (Daily Telegraph)
/
Guillermo Ochoa hield aan zijn geweldige optredens op het WK in Brazilië een transfer maar Málaga over, maar daar wil het niet vlotten. De club kwam gedane beloftes niet na, waardoor de goalie slechts zes keer in actie kwam. 'Ik ben op zoek naar een nieuwe club", zegt de 29-jarige Ochoa. "Mijn zaakwaarnemer is daar druk mee bezig. Zelf focus ik me op de nationale ploeg." Daarmee neemt hij binnenkort met Mexico deel aan de Gold Cup. (TV1)
/
AS Roma en Cagliari zijn er bijna uit en dat betekent dat Radja Nainggolan komend jaar in Rome blijft. De Belgische middenvelder was gedeeltelijk eigendom van de Sardijnse club, maar voor zestien miljoen euro kopen i Giallorossi de transferrechten volledig op. Daarmee komt Roma tegemoet aan de wens van de international, die eerder al openlijk uitsprak dat hij graag in de Italiaanse hoofdstad zou willen blijven. (Het Laatste Nieuws)
Aan welke speler zou Arsenal het meest hebben?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoewel ik Dzeko graag zie komen, gaat Wilshere natuurlijk nergens heen. Hij wil zelf niet en je moet hem sws behouden.

20 juni 2015 om 18:11

Hoezo 'moet je hem sws behouden'? Hij staat al bijna twee jaar stil in zijn ontwikkeling. Hij is continu geblesseerd en komt redelijk vaak negatief in het nieuws. Hij teert nog steeds op een goede wedstrijd tegen Barcelona.

20 juni 2015 om 18:17

Die argumenten worden aangedragen door de mensen die hem de laatste paar maanden sinds zijn terugkomst van blessure niet hebben zien spelen.

Hij is 23, nog steeds een talent, was bij Engeland de laatste 7 duels 6x man of the match. Waarom zou je zo iemand verkopen? Zodat hij over vier jaar bij City de kar trekt als hij zijn potentie waarmaakt en dan kunnen we weer met zn allen Wenger bashen?

20 juni 2015 om 18:18

Een goed eerste seizoen*

20 juni 2015 om 18:21

Ik mag dan wel Spurs supporter zijn, maar ik zie Arsenal elke week de volle 90 minuten, want mijn broer is een Gooner. Hij is gewoon al jaren lang niet verder gekomen dan dat hij was. Dat hij nu een paar keer beslissend is voor Engeland zegt mij nooit zoveel. 23 jaar kan je ook geen talent meer noemen, hij moet inmiddels bezig zijn met zijn 'potentie' in te lossen. Zoals ik al zei, hij teert op misschien drie of vier goede wedstrijden. Hij zal echt niet over vier jaar de kar trekken bij City hoor. Dan is hij weer vijf blessures en misschien drie goede wedstrijden verder.

20 juni 2015 om 18:26

Dat zal allemaal best, maar als je serieus vindt dat het verstandig is om Wilshere nu te verkopen aan Manchester City, dan heb je er geen kaas van gegeten.

20 juni 2015 om 18:55

Omdat het nog altijd een enorm talent is. Het klopt idd dat hij een lange tijd stil heeft gestaan, maar dit is voornamelijk door die blessures. Het is gewoon hopen dat hij een seizoen echt fit kan blijven, ipv er altijd wel even uit te liggen. Met de nieuwe fitnesscoach is de kans al groter dat hij langer fit blijft.
Het is gewoon afwachten hoe het gaat lopen, maar deze jongen moet je echt niet verkopen. Was de laatste weken ook erg goed bij Arsenal en speelt zeer goed bij Engeland. Ik heb zeker vertrouwen in hem, maar snap ook wat jij bedoelt.

20 juni 2015 om 18:57

Ben het met Lukaronaldo7 eens. Wilshere staat al jaren stil in zijn ontwikkeling. Stond bekend als de grootse talent van Engeland, maar heeft amper stappen gemaakt. Op 23 jarige leeftijd moet je toch echt meer hebben laten zien. Als je Wilshere kwijt kunt voor geld+dezko/jovetic moet je dat ten alle tijden doen.

20 juni 2015 om 19:27

Mwa ik denk persoonlijk dat je niet met een middenveld met Ozil, Cazorla en Wilshere moet gaan spelen, iets wat Wenger soms wel doet, 1 zal zich dan wel moeten onderschikken aan de andere 2, wat inhoud dat Wilshere toch vaak de wat verdedigende rol op zich moet nemen en dat is niet zijn natuurlijke positie....

20 juni 2015 om 19:49

Wilshere is zeker goed, daarom wil City hem ook. En Arsenal heeft een spits nodig, Dzeko voldoet aan het profiel lijkt mij. Jovetic zouden ze ook wel kunnen gebruiken maar denk dat het beter is als hij niet in de deal wordt betrokken. Denk ook dat City geen geld hoort te betalen als beide spelers naar Arsenal zouden gaan.

Arsenal heeft al zoveel middenvelders dat ze Wilshere best kunnen missen. Hij speelde al goed vóór de FA Cup finale maar daar begon hij op de bank.

20 juni 2015 om 20:33

Wilshere past ondertussen toch echt al in het lijstje Engelse toptalenten die pieken op hun 20e. En dat is een bizar lange lijst. Alsof alle weelde en roem hun teveel wordt.

20 juni 2015 om 22:49

Daarbij komt dat hij recentelijk heeft laten zien nog van onschatbare waarde te kunnen zijn. (2 goals met Engelse nationale ploeg volgens mij)

21 juni 2015 om 00:52

Ik denk dat het ook de vele wedstrijden die die jonge jongens dan maken. Als je op 20 jarige leeftijd al 50 wedstrijden per seizoen moet spelen in de bpl dan gaat je dat opbreken. In de bpl zijn zelfs de kleine wedstrijden moeilijke en vooral harde wedstrijden. Daarom dat Wenger het nu rustiger aandoet met de talenten. Brengt Zelalem en Gnabry erg rustig, al moet ik zeggen dat Gnabry ook al aardig wat geblesseerd is geweest.

Wilshire zal zich als hij blessurevrij blijft ontwikkelen tot de beste middenvelder van de premier league de aankomende jaren. Verwacht niet dat Wenger hem laat gaan.
Zeker niet naar een directe concurrent en ook ivm de home groen regel. dzeko zou wel een geweldige spits zijn voor Arsenal.

20 juni 2015 om 18:17

Hij zal zich ontwikkel tot een speler die beter is dan bijv. Silva of Fabregas dus volgens jou? Dan ben je wel een grappenmaker, zeg.

20 juni 2015 om 18:38

Het is nou ook weer niet zo dat hij zo ver onder die 2 zit. Het scheelt natuurlijk wel wat, maar overdrijven is ook een kunst. Silva en Fabregas zijn dacht ik 4 of 5 jaar ouder.
Ik zie hem eerlijk gezegd hun niveau wel bereiken.

20 juni 2015 om 18:38

Die kans is inderdaad aanwezig ja. Heb hem de laatste interlands geweldige dingen zien doen bv en ook bij Arsenal. Verwacht ook dat hij meer goals zal gaan maken dan de 7-8 die de door jou genoemde 2 er Per jaar maken. En dat op een iets meer teruggetrokken positie. Denk dat hij zeker in de zelfde categorie komt als hij blessurevrij blijft. Er worden ook niet voor niets telkens duizelingwekkende transferbedragen voor deze speler genoemd. Dat jij zijn potentie niet ziet zegt wellicht meer over jou gebrek aan voetbalinzicht.

20 juni 2015 om 18:49

Hier jij beschrijft in het begin wat ik ook zeg. Paar leuke potjes, maar hij ontwikkelt gewoon niet. Potentie vind ik eigenlijk bullshit. Laat het zien of niet, hij is al 23, niet 19. Hij zit dik onder het niveau van Fabregas of Silva. Als jij dat niet ziet zegt dat meer over jouw gebrek aan voetbalinzicht.

20 juni 2015 om 19:15

Hij is veel geblesseerd geweest daarom is hij niet zo ver als hij zou moeten zijn. Ik heb nergens gezegd dat hij nu net zo goed is. Dus hoe je daar bij komt....Daarnaast zie ik dat je op zo ongeveer elÄ·e reactie hier
jezelf aan t herhalen bent dus beëindigen we deze discussie maar.

Remy verkopen.. tjah dan mag ik hopen dat ze Falcao gebruiken om 1 a 2 jaar met de huurperiode te overbruggen. Dan kan je daarnaar Bamford achter Costa zetten. Zoniet dan kunnen we net zo goed Remy houden, die jongen scoort vrijwel iedere wedstrijd.

Als Cillessen voor 30 miljoen naar United gaat lekker proberen Ochoa op te halen, transfervrij.

20 juni 2015 om 18:18

Die heeft echt wel de ambitie en de kwaliteiten om naar een betere club te gaan. Ik vind hem misschien zelfs wel beter dan Cillessen, alleen is Ochoa een paar jaar ouder.

20 juni 2015 om 18:27

Ja maar goed, ambitie en kwaliteit, allemaal leuk en aardig maar het is de reservekeeper van een Spaanse middenmotor. Ochoa is een beetje het eeuwige talent altijd veelbelovend geweest maar de echte serieuze clubs zijn nooit concreet voor hem geweest (zelfs na zijn top WK niet) dat is toch ook niet voor niks? Daarbij als Guardado het ziet zitten om naar PSV te gaan hoezo zou Ochoa Ajax dan niet zien zitten?

Hij speelt basis, bij een wereldclub (want dat is Ajax qua naam nog steeds), vol stadion, prima land om in te wonen, doet elk jaar mee om de prijzen. Ik denk dat dat al een aantal redenen zijn voor Ochoa om evt naar Ajax te willen.

Naar welke betere club als Ajax zou Ochoa dan moeten? Ik zie bijvoorbeeld een club als Schalke, Everton, Fiorentina etc echt niet voor hem komen en als ze hem willen zal dat als reservekeeper zijn.

20 juni 2015 om 18:56

Ajax is behalve in de histore alles behalve een wereldclub. Je noemt Nederland een prima land om in te wonen, maar voor Latijns-Amerikaanse mensen is Nederland helemaal niet fijn. Dat hij wisselkeeper is, is meer omdat Kameni een status heeft bij Malaga. Ochoa is een hele goede keeper en hij kan makkelijk bij een goede club aan de slag.

20 juni 2015 om 19:31

Nou qua aanzien is Ajax zeker nog een wereldclub, iedereen die voetbal volgt waar ook ter wereld kent Ajax. Verder hangt het natuurlijk ook een beetje van de persoon af, ik las bijvoorbeeld dat Guardado zich in Nederland meer thuis voelt als in Spanje. Maxwell is nog steeds regelmatig in Amsterdam en zo zijn er nog talloze voorbeelden te noemen.

Verder moet je ook wel iets verder kijken dat een leuk klimaat etc. Nederland is gewoon een van de beste landen om in te wonen. Ik heb een aantal jaren in verschillende landen gewoond en ik heb vroeger altijd gezegd dat ik zo snel mogelijk weg wil uit Nederland, nu weet ik wel beter. Alles is verzorgt, de medische verzorging (ziekenhuizen etc), scholing voor je kinderen en noem maar op is beter dan in welk Latijn-Amerikaans land dan ook. Het zal voor profvoetballer niet opgaan maar als je hier om wat voor reden dan ook je baan kwijt raakt heb je recht op een groot scala van sociale voorzieningen. Als je in je Mexico werkloos raakt ben je gewoon de sjaak. Natuurlijk is de leefstijl in dat werelddeel en ook in Zuid-Europese landen totaal anders, dat wil nog niet zeggen dat ze het hier niet fijn vinden.

Ik vind ook zeker dat het een goede keeper is daarom vind ik dat Ajax hem moet halen als Cillessen weg gaat. Maar goed, hij kan bij een goede club aan de slag, dus jij vind Ajax geen goede club? Sorry maar als je in de laatste jaren wint van Barcelona, Man City en punten pakt tegen Paris SG, AC Milan, nog maals Man City en ook had gemoeten tegen Dortmund en Real Madrid dan ben je toch wel een aardige club, zeker als je het verschil in materiaal (zowel financieel als kwaliteit op het veld) met elkaar vergelijkt.

Maar goed, nogmaals, noem jij dan eens een ''goede'' club waar Ochoa zo onbetwist basisspeler zou zijn.

20 juni 2015 om 19:45

Ajax heeft in de laatste jaren helemaal niets en dan ook niets bereikt in Europa, dus buiten Nederland is Ajax geen goede club, nee. Jij noemt allemaal zaken die voor een normale burger beter zijn in Nederland dan in bijv. Mexico, maar dit zijn voetballers die een bankrekening hebben met zes nullen, die boeien zulke dingen niet zo snel, vooral als ze nog midden in hun carrière zitten. Ik heb ook nergens gezegd dat hij een onbetwiste basisspeler zou zijn, alleen wel gewoon basisspeler. AS Roma is bijvoorbeeld wel een club waar hij aan de slag zou kunnen gaan.

20 juni 2015 om 20:01

Ajax was anders steeds dichtbij de knockoutfase, behalve afgelopen seizoen. Daarvoor was het beter dan AC Milan maar pakten die Italianen toch het gewenste gelijkspelletje in Amsterdam. Verder won Ajax van Barcelona dat jaar. Ook hadden we de groep des doods met Real, Dortmund en City waarin ze het geweldig deden. En wat te denken van die 1-7 zege van Lyon op Zagreb waardoor Ajax niet naar de knockoutfase ging?

Het is wel heel sneu met Ajax gesteld als niemand met toegevoegde waarde daar naar toe zou willen gaan. Als ze dat over zichzelf geloven dan wordt het op een dag zelfs een feit ja.
Als Guardado zich thuisvoelt in Knegsel dan kan Ochoa zich toch wel thuis voelen in Amsterdam?

Wilshere moet natuurlijk gewoon blijven aangezien hij nog heel jong is en nog kan doorgroeien al zou de komst van dzeko naar het Emirates Stadium niet verkeerd zijn. Toch hoop ik dat Wenger een jongere spits haalt.

We zullen het wel zien wie over 49 (?) dagen aan de aftrap staat tegen WHU. (Waarschijnlijk Giroud)

20 juni 2015 om 19:00

Ik noem 23 jaar nou niet heel jong, dat is al best oud zelfs, als je kijkt wat hij nog allemaal moet inlossen. Ik ben dan ook wel benieuwd wie jij graag zou willen zien komen, want zoveel spitsen zijn er niet beschikbaar.

20 juni 2015 om 19:35

als je kijkt naar hoelang wilshere al meedoet op het hoogste niveau dan is 23 nog jong en hij heeft nog genoeg tijd om zijn beloftes 'in te lossen'.

ik hoef maar 1 spits te zien en dat is lacazette ook al weet ik dat dat heel moeilijk gaat worden. de ultieme spits voor elke arsenal fan is denk ik 'big benz' alhoewel ik ook weet dat dat op dit moment onmogelijk is..

20 juni 2015 om 19:48

Ik denk dat ook Lacazette niet haalbaar is voor Arsenal. Hij heeft nog een doorlopend contract en hij zou 60 miljoen kosten, dat gaat Wenger echt niet uitgeven aan een speler. Het is juist schandalig dat als je kijkt hoe lang Wilshere al volwaardig speler van Arsenal is en dat hij nog steeds zijn beloftes moet inlossen.

20 juni 2015 om 20:00

Ik vind niet dat het schandalig is als je jaar in, jaar uit geteisterd wordt door blessures waar je zelf niets aan kan doen, dan kan het gebeuren dat je wat langzamer groeit in je ontwikkeling.

Toch is Wilshere nog steeds beter dan meer dan de helft van de middenvelders die er op dit moment rondlopen in de BPL en als je zag hoe hij na zijn blessure weer aan het voetballen was en combinaties opzet, dan weet je dat hij de potentie heeft om een bovengemiddeld goede voetballer te worden.

En iedereen die altijd zegt dat Wenger geen hoge bedragen gaat uitgeven, dat weet je niet. Als jij in zijn hoofd kan kijken, dan heb je het recht om zoiets te zeggen. De afgelopen 2 jaren heeft Wenger al redelijk grote bedragen uitgegeven aan twee topspelers (die bedragen vallen nog altijd in het niet als je het vergelijkt met wat er door andere clubs wordt uitgegeven) maar als Wenger deze lijn doortrekt dan staat er binnen een paar jaar een team van wereldklasse.

Zoals de beste man al zei: ''if I make ten, I don't spend 20.'' Nu Arsenal het geld heeft om de grotere spelers naar het E.s. te halen, gaat er voor mijn gevoel ook wat moois komen., Maar net zoals jou, ik weet niet waar hij zijn geld aan gaat spenderen

Ik vind dit een leuke rubriek, maar misschien zou het toch beter zijn om al die zogenaamde ruildeals hier buiten te laten. Dat zijn geen geruchten, dat zijn pure speculaties gebaseerd op de fantasieën van de journalisten. Ze zoeken gewoon een rijke club waar wat spelers overbodig zijn en stellen dan dat ze deze willen ruilen. Voor zover ik weet, wordt er (quasi) nooit geruild tussen clubs.

Arsenal heeft niks aan Wilshere.

Ten eerste heeft Wilshere zich de afgelopen 2 jaar niet meer ontwikkelt en dan heb je mensen die zeggen dat hij de afgelope 5 interlands erg goed bezig is, ja tegen bananerepublieken, hij moet presteren in de Bpl.

Ten tweede is hij een nummer 10 die niet goed genoeg is. Ozil 1e keus, Cazorla 2e keus en Rosiscky 3e keuz zijn allen duidelijk beter in alles wat een 10 nodig heeft dan Wilshere.

Ten derde; Wenger heeft hem naast Ramsey of in plaats van Ramsey gebruikt als CM/ CDM en daar bakt hij niks van. Hij heeft niks van een CM of CDM alleen de 'fake gif' in zijn spel. Als je hem ziet dan denk je dat hij veel passie en gif heeft maar dat is helemaal niet zo. Hij maakt de domme overtreding na de andere en weet niet wat een spel controleren betekend.

Je kan hem houden als je afscheid neemt van Cazorla en Rosiscky maar is dat niet het geval? Dan moet je afscheid nemen. Dzeko en of Jovetic of geld, wat ik zou kiezen, is een goede deal als de geruchten waar zijn tenminste.

Daarnaast wordt Arsenal weer gelinkt aan Draxler, dat is het zelfde verhaal als Wilshere. Totaal overbodig onlangs het een talent is maar een matige seizoen achter de rug ook nog eens... Arsenal heeft types als Sanches nodig, de wil om te scoren en zo'n heftige passie daarvoor hebben!

Oja, op 23 jarige leeftijd ben je geen talent meer hoor.. na 20e verlaat je de zone van 'talent'.

20 juni 2015 om 19:54

Ik moet mezelf inhouden als ik zulke onzin lees.
Wilshere heeft zwakkere periodes gekend, maar iedereen die zelf gevoetbald heeft weet dat dat normaal is als je twee jaar lang met blessures sukkelt. Veel van die blessures waren trouwens het gevolg van belachelijke tackles, die van Mcnair voorop.

Sinds zijn terugkeer laat Wilshere trouwens mooie dingen zien, zoals Wenger al gezegd heeft, veel spelers keren tactisch sterker terug na langdurige blessures. DIt lijkt het geval te zijn bij Walcott en Wilshere. De wedstrijd tegen WBA is hier het perfecte bewijs van. Beide spelers bewogen perfect in de ruimte en speelden heel doelgericht. De complementaire beweging tussen Cazorla, Özil en Wilshere was van een briljante perfectie. Velen zien dit gewoon niet als ze naar een wedstrijd kijken. Elke keer waren twee van de drie aanspeelbaar, waardoor het voor WBA onmogelijk was om grip te krijgen op de wedstrijd.

En als je echt vindt dat je op je 23 geen talent meer bent, ga je mee in de idiotie dat je op je 18 tegen volwassen mannen moet kunnen spelen. Een overtuiging die er trouwens voor gezorgd heeft dat spelers Van Persie, Fabregas, Wilshere, Ramsey, The Ox, en ga zo maar door, heel veel problemen hebben gehad met hun lichaam. Wenger lijkt dit nu ook ingezien te hebben, met het langzaam brengen van talenten als Gnabry, Zelalem en Chambers.

Slecht zaak voor Arsenal, want wat ze nodig hebben is een topspits en geen afdankertjes van city, Wilshere is geen talent meer maar blijft wel een goed voetballer die Wenger goed kan gebruiken, mits hij fit blijft.

20 juni 2015 om 21:58

Dzeko en Jovetic zijn anders allebei topspitsen. Zeker twee klasse's beter dan Giroud en Welbeck.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren