Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal haalt Spanjaard van 20 miljoen euro

Laatste update:
/
Juventus heeft veertig miljoen euro over voor Isco, maar de middenvelder van Real Madrid heeft keihard ‘nee’ verkocht. Isco gaat dit seizoen voor zijn kans in de Spaanse hoofdstad. (AS)
/
Alberto Aquilani keert mogelijk terug bij AC Milan. De middenvelder heeft zijn contract met Sporting Portugal laten ontbinden en de gevallen grootmacht uit Milaan kan wel een goedkope kracht gebruiken. (Sky)
/
Niet Everton maar Arsenal wordt de nieuwe club van Lucas Pérez. Ook de Londense club is bereid om de transferclausule van twintig miljoen euro te betalen, plus de spits van Deportivo la Coruña een beter contract voor te schotelen. (AS)
/
Fiorentina is niet de enige club uit Italië met interesse in Pedro Obiang. Ook AC Milan wil de middenvelder van West Ham United graag overnemen, voor vijf miljoen euro. (Sky)
/
Liverpool heeft bij Real Madrid geïnformeerd naar James Rodríguez. De Spanjaarden geloven echter niet dat the Reds de aanvallende middenvelder zouden kunnen betalen. (Marca)
/
De Chinese eigenaren van AC Milan blokkeren alle uitgaande transfers van de club. Dat betekent slecht nieuws voor Chelsea, dat de komst van Alessio Romagnoli voorlopig op de buik kan schrijven. (Sky Sports)
Denk jij dat Lucas Pérez naar Arsenal gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke aankoop zou dit zijn, goeie aanvaller. Ook nog snel, neusje voor de goal en is 27. Hier zal Arsenal wel blij mee zijn, aangezien er geen echte wereldtopper beschikbaar is.

Ondanks dat Lucas Pérez bij Depor heeft bewezen een uitstekende spits te zijn en over genoeg scorend vermogen te beschikken om te kunnen slagen bij Arsenal, denk ik dat de fans van Arsenal laaiend zullen zijn. Na een zomer die eigenlijk geweldig begon met het aantrekken van Granit Xhaka viel de club toch weer terug in het 'oude verhaaltje'; voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten, in de slachtofferrol gaan zitten op het moment dat ze wéér een speler mislopen, véél te laat hun 'transfer business' doen waardoor ze verre van optimaal voorbereid zijn op het seizoen en uiteindelijk naar spelers van het niveau van Lucas Pérez moeten grijpen. Degenen die al langer mijn reacties volgen weten dat Arsenal één van mijn favoriete clubs is in Engeland, maar als ik fan zou zijn van de Gunners zou ik laaiend zijn op mijn bestuur. De hoogste prijzen voor seizoenskaarten vragen voor een team waarvan iedereen weet dat ze geen kampioen zullen worden. Het transferbeleid ligt bij de verkeerde persoon in de organisatie (namelijk de eindverantwoordelijke van de eerste selectie, terwijl normaal gezien daar een sportief directeur voor wordt aangesteld), er is nul-komma-nul winnaarsmentaliteit in die ploeg (die enigen waarvan ik dat een beetje terug zie zijn Koscielny, Coquelin en Alexis) en steeds wordt er weer hetzelfde sprookje voorgelezen in de pers. Wat mij betreft zou het klaar zijn, Arsène Wenger heeft een keuze; ofwel zich schikken in een nieuwe rol (waarbij de transfers worden gedaan door een specialist en niet iemand die doet alsof het zijn eigen geld is) of Arsenal gaat op zoek naar een nieuwe trainer. De organisatie is sterk verouderd en het spelletje op de transfermarkt is veranderd; je kan niet meer hoog in de boom gaan zitten om een sterspeler binnen te halen, daar moet je gewoon voor betalen. Dat zien we nu ook weer met Mustafi en Lacazette, die ze ook weer gaan mislopen als ze niet oppassen. Dan gaat Mustafi op het laatste moment naar Chelsea en Lacazette blijft lekker in Lyon.

25 augustus 2016 om 01:08

Wenger krijgt gewoon niet genoeg geld van het bestuur. Als hij 200 miljoen euro transferbudget kreeg dan had hij ook alles gebruikt. Kocht Özil voor 50 miljoen euro, Alexis voor 44 miljoen euro en Xhaka voor 40 miljoen euro. Als het kan dan doet hij het ook. Arsenal fans moeten begrijpen dat de club gewoon een fucked up bestuur heeft. Zonder Wenger zie ik dit club nog slechter presteren.

25 augustus 2016 om 02:27

Alexis kwam naar Arsenal in 2014, Ozil in 2013. Xhaka nu dit jaar. Je kan mij niet wijsmaken dat Arsenal als een van 's werelds gezondste clubs niet 80/110 miljoen in een transferperiode kan neerleggen terwijl ze bijvoorbeeld vorig jaar zo goed als niks besteed hebben en zo ongelooflijk veel geld per jaar krijgen. Met 110 miljoen hadden ze xhaka(40 miljoen), Mustafi(25 miljoen) en Batshuayi(35/40 miljoen kunnen kopen en dan waren ze voor de komende 3/4 jaar klaar en gewoon elk jaar titelkandidaat.

25 augustus 2016 om 09:45

Hij zegt ook niet dat ze het niet kunnen. Hij zegt dat ze het niet doen.

Wauw. Wenger slaat weer toe. Alweer een spits die niet goed genoeg is, had gewoon Batshuayi gekocht. Dan was je 40 miljoen kwijt en had je een toekomstige wereldtopper

25 augustus 2016 om 01:27

Overigens weet ik dat hij een prima spits is met scorend vermogen echter heeft arsenal een topper nodig om kampioen te worden. Dat zie ik niet met hem gebeuren want hij is al 27 jaar

25 augustus 2016 om 01:32

Jep. En als ie toch zo weinig wil/mag uitgeven, had hij de Xhaka-miljoenen inderdazd beter aan Batshuayi besteed. Een spits was dé prioriteit.

Ik hoop dat deze transfer doorgaat Lucas Perez bij Arsenal is ander soort spits dan wat ze al hebben.

25 augustus 2016 om 02:15

misschien blessurevrij ja

Isco bij Juventus zou ik fantastisch vinden. Echter heb ik het idee dat die niet keihard voor ze sportieve carriere kiest maar het wel goed zo vind. Speelt amper terwijl die zo goed is, Maar nog steeds blijven.. Echter speelt die bij Real Madrid in zijn geboorte land.

Wenger gaat z'n laatste jaar van z'n contract in, denk dat het niet verlengd gaat worden en dan is het ergens logisch dat hij geen groot budget meer krijgt.. Batshuayi was de spits voor Arsenal geweest deze zomer..

Vraag me af of die Perez wel beter is dan een Giroud, lijkt mij niet de gewenste spits die nodig is.
Hij doet het misschien aardig in Spanje, maar dat is voor Arsenal niet voldoende om serieus om het kampioenschap mee te doen.
Als dit Wenger zijn laatste jaar is had hij gewoon meerdere toppers binnen moeten halen, als die willen komen natuurlijk, maar die zijn er vast wel.

Alberto Aquilani wordt voor zes maanden uitgeleend aan Sassuolo, meldt Sky Italia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren